Tenkre
Buduća legenda
- Poruka
- 25.345
Strpi se malo.Evo i ja cekam i ne zalim se.Gledaj reklame...Hoćemo li više stići na to dno? Ja otkako znam za sebe Srbija putuje na neko dno...
Bože proći će mi život a dno videti neću![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Strpi se malo.Evo i ja cekam i ne zalim se.Gledaj reklame...Hoćemo li više stići na to dno? Ja otkako znam za sebe Srbija putuje na neko dno...
Negde sam procitala, cini mi se, da si Seseljev savetnik. Zato sam te svrstala u pametne i citirala
Ogledalo danasnje Srbije , one prave, su apstinenti. Mada ja nisam bila medju njima.

Hoćemo li više stići na to dno? Ja otkako znam za sebe Srbija putuje na neko dno...
Сад кад Николић уведе диктатуру има да лети перије по институцијама.Први нека се припреми Тијанић.
![]()

1. Pogresno si procitala .
2. Ogledalo Srbije su svi oni koji su juce svojim glasovima na smetliste istorije oterali diktatora i uzurpatora - i ubicu demokratije ....![]()
Ponosna je danas Srbija .![]()
Ponosna je danas Srbija .![]()

Pošto sam noćas slavila, red je da se sada upišem i na ovu temu.
Sve čestitke Tomislavu Nikoliću!
Srbija se odavno nije ovoliko radovala! Toma nam je vratio osmeh na lice, nakon mnogo, mnogo vremena!
![]()
![]()
![]()

Srbija se odavno nije ovoliko radovala! Toma nam je vratio osmeh na lice, nakon mnogo, mnogo vremena!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
axxaaxaxaxaxaxa da da a čovek lagano trči 5km kroz grad + nijedan jedini protest protiv diktatora ikad, daj Lepi....
Ubica demokratije izlazi na TV duele i redovno gostuje na Tv stanicama, kad je to Slobek radio![]()

1. Pogresno si procitala .
2. Ogledalo Srbije su svi oni koji su juce svojim glasovima na smetliste istorije oterali diktatora i uzurpatora - i ubicu demokratije ....![]()

Kao da si obrisao dupe iskorišćenim papirom, e tako je danas u Srbiji.

Nije, sada ćeš da imaš ekonomski slom zbog nesigurnosti koja je upravo unesena u sistem.
Devizna štednja više nije sigurna
Dinari će od ponedeljka početi da budu obezvređeni. Znači rast cena i pad zarada
Mene sram bilo? Malko si se zaigrao
Evo, sad ce Diplomac sve to da obezbedi narodu, zivi bili pa videli.

Hoćeš reći od petog oktobra kada ste takođe bili ovce i kada su vas ispalili ko mlade majmune...
Nisam sudelovala u 5. oktobru.![]()
Ne kreces se medju narodom .... ne valja ti to ...
1. video klip
2. Lako mu je da govori po stranackim medijima ... jer je bezmalo SVE medije pretvorio u bilten DSa ... i uveo Srbiju u najgusci medijski mrak od vremena kad je ovde Vermaht uredjivao medije ...
![]()
![]()
![]()

Kako se ne krećem po narodu, pa kad je narod voleo vlast ? Narod ne voli nijednu vlast, to što navijači pevaju SPASI i UBI SE pevaće i Tomi uskoro, ima sreće što se završila sezona.
Koje medije, Vučić je više puta bio u Utisku nego Teofil i Bećkovićka zajedno.
Srbija se odavno nije ovoliko radovala! Toma nam je vratio osmeh na lice, nakon mnogo, mnogo vremena!![]()
![]()
![]()