Pobeda Tomislava Nikolica

Nikolić je stekao prednost zbog

• Tvrdnji o izbornoj krađi

glasova: 20 11,7%
  • Koštunicine podrške

glasova: 33 19,3%
  • Jer se činilo da će opstati ista vlast

glasova: 65 38,0%
  • Zbog antikampanje

glasova: 24 14,0%
  • Ostalo

glasova: 29 17,0%

• Ukupno glasova
    171
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To (slika) nema veze sa siromastvom, vec primitivizmom, ne pricaj kojesta.

mda...kapiram da je zena na slici odabrala da nema zube
jer voli tako
kao sto voli i da nema normalnu penziju;
koja dostaje za dadzbine, lijekove i hranu
i da se obuce kod kineza ili da nosi krpe kupljene
u neka druga...sretnija vremena...
zapravo, sirotinja to tako voli
zato sto je primitivna i prosta???

sram te bilo :neutral:

ps inace, zato je Boris i izgubio izbore - zbog kolacha... :(

upravo. jadno je smejati se ljudima, neka se malo nadju u toj situaciji da nemaju odakle da izvuku npr. za lecenje zuba, koje kosta u drzavnoj ustanovi nekih 4000 do 5000, sto zavisi od leka, broja kanala, plus anestezija. dal ce im onda biti smesno? znam cenu, jer sam u skorije vreme prosla kroz lecenje zuba.
mnogima je vadjenje jeftinije.

mozda nam bude jos gore sa tomom. ali, ja nista ne verujem dok ne vidim koja je vlada formirana.

pa ne vjerujem ni ja
cak ni kad ta famozna vlada bude formirana
jedino u sto sam sigurna je da je promjena neminovna bila
kakva god bila
prosto nije...zdravo da toliko dugo vlada ista postava...

pa ne vjerujem ni ja
cak ni kad ta famozna vlada bude formirana
jedino u sto sam sigurna je da je promjena neminovna bila
kakva god bila
prosto nije...zdravo da toliko dugo vlada ista postava...

tacno. nisam ni zaludjenik, ni politicki ostrascena, ali bolje je takva promena, nego nikakva. a nama su uvek drugi krojili politiku, pa sad kako nam bude.

da je tadic pobedio. ti bi danas slavila sa slicnom razlikom i podrskom u narodu.

a tvoj botica nije imao ni toliko. ja npr. nisam ni izasla u drugi krug, jer sam se vec pomirila sa tim da ce bota pobediti, a ni tomi bas ne verujem previse. ali, sam malcice navijala za tomu, pored svih njegovih mana.

Sigurna si da bih slavila?
Botica nije moj, nisam clan stranke.
A protiv sljama sam uvek.

Samo podsecam da je 20% ista velicina, ko god da je u pitanju. A danas se prevodi u velicanstvenu brojku.

Poslednja izmena:
mda...kapiram da je zena na slici odabrala da nema zube
jer voli tako
kao sto voli i da nema normalnu penziju;
koja dostaje za dadzbine, lijekove i hranu
i da se obuce kod kineza ili da nosi krpe kupljene
u neka druga...sretnija vremena...
zapravo, sirotinja to tako voli
zato sto je primitivna i prosta???

sram te bilo :neutral:

ps inace, zato je Boris i izgubio izbore - zbog kolacha... :(

Mene sram bilo? Malko si se zaigrao :D
Evo, sad ce Diplomac sve to da obezbedi narodu, zivi bili pa videli.

Sigurna si da bih slavila?
Botica nije moj, nisam clan stranke.
A protiv sljama sam uvek.

Samo podsecam da je 20% ista velicina, ko god da je u pitanje. A danas se prevodi u velicanstvenu brojku.

ne cuh nigde da su rekli da je pobeda velicanstvena, to je bota imao obicaj da svoje pobede predstavlja kao velicanstvene. a on je realno itekako izgubio podrsku u narodu upravo zbog bede u kojoj je taj isti narod. gledala sam onaj duel i ispalo je kao da bota nema kontakt sa realnoscu. a srbija prezaduzena i urnisana i u svakom slucaju tonemo.

nisam ni ja clan stranke nikada bila. a ne zavaravaj sebe da zuti nisu sljam. svi su oni sljam, samo je pitanje ko je koliki. zuti su se pokazali do sada. red je da se pokaze i neko drugi.

Николић ће сигурно покушати да одржи ниво овлашћења које приграбио Тадић.

Управо тако ! Не знам да ли они који продају приче о уставним ограничењима председникових овлашћена,стварно верују у њих ? Истина је да по Уставу Републике Србије председник државе има релативно мала овлашћења,међутим као првом човеку државе њему је лако да у систем угради полуге преко којих може вршити утицај на све оне сфере које по Уставу спадају под ингеренције председника Владе.Ако је председник само симболична фигура која се ништа не пита,ништа не одлучује,има мала овлашћења...Зашто се све политичке партије утркују да он буде из њихових редова ?

ne cuh nigde da su rekli da je pobeda velicanstvena, to je bota imao obicaj da svoje pobede predstavlja kao velicanstvene. a on je realno itekako izgubio podrsku u narodu upravo zbog bede u kojoj je taj isti narod. gledala sam onaj duel i ispalo je kao da bota nema kontakt sa realnoscu. a srbija prezaduzena i urnisana i u svakom slucaju tonemo.

nisam ni ja clan stranke nikada bila. a ne zavaravaj sebe da zuti nisu sljam. svi su oni sljam, samo je pitanje ko je koliki. zuti su se pokazali do sada. red je da se pokaze i neko drugi.

Ne znam zasto me citiras ako ne znas sta citiras.
Ja sam citirala forumasa koji je pobedu predstavio kao velicanstvenu, samo to.
A da svugde ima sljama, znam. Ali ne bih da mi je to predsednik. Moje misljenje, svakako. Ti imas svoje.

A da svugde ima sljama, znam. Ali ne bih da mi je to predsednik. Moje misljenje, svakako. Ti imas svoje.

odgovorila sam na citat i naglasila da nisam cula da su proglasili velicanstvenu pobedu, a to sto je jedan forumas to napisao, forumasi, narocito oni ostrasceniji pisu svasta. i bota je bio sljam. to sto ga smatraju za lepseg i zgodnijeg i obrazovanijeg ne menja cinjenicu da jeste sljam.

Pa ucinila si pametnu stvar - citirala si mene .... :ok:

Zasto je ova pobeda naroda , SNS , DSS i postenih glasaca SPSa ( cak i DSa , SRS , Dveri , manjina , ) velicanstvena ?? .... Zato sto je oslobodila Srbiju enormne koncentracije vlasti koju je u svoje ruke uzurpirao jedan mediokritet i profiter na narodnoj muci ....

Gore sa mosta gledam u Savu
bacam u vodu dusu i glavu
pobednik gleda s' Kalemegdana
a ja sam vojnik i topovska hrana

Ref. 2x
Zbogom Srbijo, zbogom
zbogom Srbijo, zbogom
zbogom Srbijo, zbogom
zbogom Srbijo, zbogom

Ja pojma nemam dal' cu da se vratim
ili cu mozda glavom da platim
platicu svoja neplacena konta
cim se dokopam novog sremskog fronta

Ref. 2x

Ja odoh
da pucam i ginem
da tudju glavu skinem
Srbijo

Srbija

Ja odoh
pa zbogom i zdravo
a dali imam pravo
Srbijo

Srbija

straniinvestitori.jpg
[/IMG]
Odmah po izboru Tomislava Nikolica za predsednika u Beograd su nagrnuli strani investitori:zcepanje:

odgovorila sam na citat i naglasila da nisam cula da su proglasili velicanstvenu pobedu, a to sto je jedan forumas to napisao, forumasi, narocito oni ostrasceniji pisu svasta. i bota je bio sljam. to sto ga smatraju za lepseg i zgodnijeg i obrazovanijeg ne menja cinjenicu da jeste sljam.

Hm, da, ima dosta ostrascenih. Mada je to na forumima uobicajeno.

Nisam na ovim izborima glasala (ni na ostalim) za Tadica jer je lepsi i zgodniji. Da je obrazovaniji, to jeste. Ne mislim da je sljam, ni slucajno. Samo je imao dosta sljama oko sebe.
Imace ga i Toma, jos vise. Samo sto je i sam ljigavac, odlicno ce im stajati na celu kolone. I to svi ovde (uglavnom) znaju. Zato ne razumem to cuveno zapusavanje nosa pri izboru. To je licemerno.

Pa ucinila si pametnu stvar - citirala si mene .... :ok:

Zasto je ova pobeda naroda , SNS , DSS i postenih glasaca SPSa ( cak i DSa , SRS , Dveri , manjina , ) velicanstvena ?? .... Zato sto je oslobodila Srbiju enormne koncentracije vlasti koju je u svoje ruke uzurpirao jedan mediokritet i profiter na narodnoj muci ....

Negde sam procitala, cini mi se, da si Seseljev savetnik. Zato sam te svrstala u pametne i citirala :D

Ogledalo danasnje Srbije , one prave, su apstinenti. Mada ja nisam bila medju njima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back