Дон
Buduća legenda
- Poruka
- 29.455
nema Skajdenserke![]()
Pozlilo joj. Nego, jel neko video Šojku? Živa li je?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema Skajdenserke![]()

И треба ја би увео и жене да служе редовни војни рок!
Mi smo potpisali sporazum sa SNS-om i ispostovali sve, sad je na njima da ispostuju svoj deo.
Ja sam poreklom iz srpske bosne, ali Srbiju treba da vodi iskljucivo Srbin iz Srbije, ne vidim nista lose u tome..
Ne dao bog da Dodik moze da vodi Srbiju, roknuli bi ga pre nego sto bi i pomislili..
TOliko
Hvala mu! Ali, samo da ne traži premijersko mesto zauzvrat.
zato sam i pitao dal veruje u to da ce politicke lopuze u zatvor...
najveća bi fora bila sada da SNS I SPS "navuku" vladu.........
Do toga ne moze da dodje, koja budala ce da zapuca na vojnika svoje zemlje zbog kriminalaca.![]()
Ipsos: Tadiću 58% - Nikoliću 42%
Izvor: Tanjug Beograd -- Za Borisa Tadića na predsedničkim izborima 20. maja glasaće 58 odsto birača, a za Tomislava Nikolića 42, pokazuje istraživanje Ipsos Stratedžik marketinga.
Pa i ti ćeš uskoro da pljuješ po Tomici, samo da te prodje orgazam

Nisu, bio sam an biračkom mestu, izašli su.
фб
Ivica Dačić is now friends with Tomislav Nikolić
gde si žuti, uvali ti Toma k....![]()

Imaju.
Kada ti kod nas imas toliko intervencija drzave i toliko drzavnih monopola, onda ja ne znam kakav treba da budes, pa da pomislis da su jedna Engleska i USA manje liberalnije od nas.
Mi smo SNS-u dali nivo, bezrezervnu podrsku i poverenje na ovim izborima, sad je red da oni nama uzvrate![]()

Kada nisu isli u zatvor oni iz Cobijevog vremena, a oni su ubijali ljude po ulicama, tesko da ce otici bilo ko iz Tadicevog vremena.

naravno. uvek cu pljuvati po onima koji po mom misljenju rade los posao , i hvaliti one koji rade dobro,
tako se to radi u svim normalnim drzavama.
a ne ko kod nas sto retardirani , glasaju uvek za iste, i dozivljavaju politicku pripadnost kao pripadnost klubu za kojeg navijas pa navijas za njega dal on lose ili dobro igrao.
politika je drugo. u politici dajes nekom poverenje, da ispuni ono sto obecava, a ako te prevari ,uvek menjas i glasas za nekog drugog.
nikada isto.
tek kada mi kao narod budemo tako radili - moze da nam bude bolje.
kada budemo kaznjavali one koji rade lose, a nagradjivali one koji rade dobro.