Pobeda Tomislava Nikolica

Nikolić je stekao prednost zbog

• Tvrdnji o izbornoj krađi

glasova: 20 11,7%
  • Koštunicine podrške

glasova: 33 19,3%
  • Jer se činilo da će opstati ista vlast

glasova: 65 38,0%
  • Zbog antikampanje

glasova: 24 14,0%
  • Ostalo

glasova: 29 17,0%

• Ukupno glasova
    171
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
naravno. uvek cu pljuvati po onima koji po mom misljenju rade los posao , i hvaliti one koji rade dobro,

tako se to radi u svim normalnim drzavama.

a ne ko kod nas sto retardirani , glasaju uvek za iste, i dozivljavaju politicku pripadnost kao pripadnost klubu za kojeg navijas pa navijas za njega dal on lose ili dobro igrao.

politika je drugo. u politici dajes nekom poverenje, da ispuni ono sto obecava, a ako te prevari ,uvek menjas i glasas za nekog drugog.

nikada isto.

tek kada mi kao narod budemo tako radili - moze da nam bude bolje.

kada budemo kaznjavali one koji rade lose, a nagradjivali one koji rade dobro.

Tako je.Mene vec nervira Toma sto govori o EU. Ne prilici mu.

A Tadic mi nije odvratan inace, ali nije mi ga ni zao, ustvari maaaalo mi ga je zao, ali sta se tu moze. Neka Srbiji bude bolje, ko god da je.

Čuj stari, pa pre ću da se učlanim u SRS, Centralna Otadžbinska Uprava je moja velika fiskacija.

Druže Kavček :cool: pisao sam ja i ranije o Žutom Faraonu, kao sprdnju na to da se na ovom forumu sprovodi neka diktatura ili da sam slepo ŽUT

Uostalom ako me baš vučeš za jezik, zamalo da napišem - Čestitam na pobedi Tome Kome, Tome Dioplome, Tome Deseptikona.

Pobeda na ovim izborima je kao i pobeda na Specijalnoj Olimpijadi - možeš da budeš prvi, ali ostaješ retardiran :lol:

i mi iz staresinstva dveri smo zainteresovani za tebe u ovom prelaznom roku...

ЕУ честитала Николићу три сата пре краја гласања
20. 05. 2012 21:11 | Агенције

Брисел – Председник Европског савета Херман Ван Ромпеј и председник Европске Комисије Хосе Мануел Баросо честитали су лидеру СНС Томиславу Николићу на победи.

Лидери европе су упутили честитке Николићу на победи сатима пре затварања биралишта.

:rotf:

Еуропска унија забуном је издала саопшење три сата прерано, у којем је објавила да је на председничким изборима у Србији победио Томислав Николић.

“Хтели бисмо честитати господину Николићу на избору за председника Србије. Такође бисмо желели честитати српском народу на изборима 6. и 20. маја који су били мирни. Председнику Николићу желимо успех у суочавању с изазовима и испуњавању огромних очекивања српског народа о расту и благостању. Европска перспектива Србије врло је конкретна те се стога надамо да се можемо ослонити на личну посвећеност председника Николића у постизању тог циља”, пише у саопштењу.

Саопштење је повучено након само неколико тренутака, а исправка је стигла након пола сата.

eu-cestitala-nikolicu-pobjedi.jpg

http://www.vaseljenska.com/svet/eu-cestitala-nikolicu-tri-sata-pre-kraja-glasanja/
:hahaha:

koja prevara eee moj srbi, jebace vas evropa

NIŠ/ŠABAC/KRAGUJEVAC - Pristalice Srpske napredne stranke (SNS) slave večeras u više gradova Srbije pobedu predsedničkog kandidata te stranke Tomislava Nikolića.

Više desetina pristalica SNS okupilo se u centru Niša sa stranačkim i srpskim zastavama. Skup prati veliki broj saobraćajnih policajaca. Jaka muzika se čuje iz sedišta Demokratske stranke Srbije u Nišu. Ta stranka je podržala Nikolića. Nešto pre 21 počelo je slavlje pristalica SNS u Šapcu gde se nekoliko desetina vozila kreće centrom grada.

Ljudi u njima nose srpske i zastave SNS. Prema preliminarnim rezultatima sa 75 odsto biračkih mesta u Šapcu, Nikolić ima prednost od 7,5 odsto u tom gradu. Slavlje pristalica SNS traje i u Kragujevcu, Nikolićevom rodnom gradu. Tamo se nekoliko desetina ljudi okupilo ispred sedišta naprednjaka.

http://www.kurir-info.rs/slavlje-zbog-pobede-nikolica-u-vise-gradova-clanak-236310

Prorežimski mediji izveštavaju o ubedljivoj pobedi Tomislava Nikolića na sasvim fer i regularnim izborima 20. maja 2012 . Kako javljaju mediji novi demokratsko izabrani vojvoda za predsednika će nastaviti sa svim započetim integracijama u Rusku federaciju što je naša evropska perspektiva !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back