Konrad-19
Buduća legenda
- Poruka
- 36.925
Ostavite Tihog na miru vise!
+1 a i Mira nije tu, ona je u Moskvi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ostavite Tihog na miru vise!

najgora varijanta---toma predsednik srbije--zato je i izasao u drugi krug,jer je znao da pobedjuje...garantovali evropejci
a premijer tadic...
eeeee onda smo ga ugasili...
Zauzeti su jurenjem i premlacivanjem Shapera i ekipe![]()
E konacno da SRBIN bude predsednik SRBIJE!!!
Zadnjih godina svi su je vodili samo ne srbi.
Tek da vas podsetim..
Milosevic - crnogorac
Bota - Sarajlija, znaci, bosanac..
Nikolic, kakav takav, nije bog zna sta, ali je SRBIN IZ SRBIJE!!!
Cestitam.
Ako ništa drugo bar neće ljudi po Srbiji da umiru od gladi kao pod Tadićem. Ne očekujem neke velike promene, samo više socijalne odgovornosti.
I rušenje Beograda.![]()
ne lupetaj, glavna pisanija su ti uvek upravo bila da ce u Srbiji teci med i mleko samo Tadic da ode, znaci dda si klasicni serator
sad cemo da vidimo taj prosperitet, odlicne plate i neuzaustavljiv razvoj Srbije.

А шта Слоба није био Србин? Иди и умиј се хладном водом..E konacno da SRBIN bude predsednik SRBIJE!!!.

Pa naravno, mada je bilo informacija i pre par dana da je odlučeno da Nikolić bude predsednik, ja sam nešto bio sumnjičav na te informacije i bio ubeđen da će Tadić dobiti izbore, kad ono međutim.
Tadića su po svoj prilici otpisali, neće biti premijer u to sam ubeđen, ako pažljivije razmisliš i vratiš film šta se sve pričalo posle prvog kruga, mnoge stvari su jasnije.

+1 a i Mira nije tu, ona je u Moskvi![]()

mislim da je to najlosija opcija, jer ce bota onda biti premijer.![]()
Tadić čestita Tomi, pricless![]()
najgora varijanta---toma predsednik srbije--zato je i izasao u drugi krug,jer je znao da pobedjuje...garantovali evropejci
a premijer tadic...
eeeee onda smo ga ugasili...
ne lupetaj, glavna pisanija su ti uvek upravo bila da ce u Srbiji teci med i mleko samo Tadic da ode, znaci dda si klasicni serator
sad cemo da vidimo taj prosperitet, odlicne plate i neuzaustavljiv razvoj Srbije.

rezija sa zapada...
ko da mu nije jasno sta se desilo.Ставрно...је л'на РТС-у?