Pobeda Tomislava Nikolica

Nikolić je stekao prednost zbog

• Tvrdnji o izbornoj krađi

glasova: 20 11,7%
  • Koštunicine podrške

glasova: 33 19,3%
  • Jer se činilo da će opstati ista vlast

glasova: 65 38,0%
  • Zbog antikampanje

glasova: 24 14,0%
  • Ostalo

glasova: 29 17,0%

• Ukupno glasova
    171
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E konacno da SRBIN bude predsednik SRBIJE!!!

Zadnjih godina svi su je vodili samo ne srbi.

Tek da vas podsetim..

Milosevic - crnogorac
Bota - Sarajlija, znaci, bosanac..

Nikolic, kakav takav, nije bog zna sta, ali je SRBIN IZ SRBIJE!!!

Cestitam.

Петар Стамболић, Иван Стамболић, Слободан Пенезић, Драгослав Марковић, Душан Чкребић, Мома Марковић, Александар Ранковић, Никола Љубичић, све Срби из Србије који су свели Србију на Београдски пашалук...
Честитам!

Šta su radile demokrate 5.-tog oktobra kada su ušli u stanice policije u keve Jevrosime? Ništa ,one koji su ih još do juče pendrečili prozvali su citiram "To je naša milicija..." kada su razulareni građani hteli da se naplate. I opet će biti tako nešto...

Pa naravno, mada je bilo informacija i pre par dana da je odlučeno da Nikolić bude predsednik, ja sam nešto bio sumnjičav na te informacije i bio ubeđen da će Tadić dobiti izbore, kad ono međutim.

Tadića su po svoj prilici otpisali, neće biti premijer u to sam ubeđen, ako pažljivije razmisliš i vratiš film šta se sve pričalo posle prvog kruga, mnoge stvari su jasnije.

jeste jasnije...al je najasnije da koalicija zavisi od diktata EU...
TADIC CESTITA TOMI POBEDU...kaze nece biti premijer...

ne lupetaj, glavna pisanija su ti uvek upravo bila da ce u Srbiji teci med i mleko samo Tadic da ode, znaci dda si klasicni serator
sad cemo da vidimo taj prosperitet, odlicne plate i neuzaustavljiv razvoj Srbije.

ne samo to. bice bolje kad ode tadic . ali da bi dossao bolji zivot potrebno je da se raskine sa neoliberalnim ekonomskim konceptom i da se vodi politika ekonomskog intervencionizma.

a to nesto sumnjam da ce da se desi , sobzirom da nikolic propagira evropsku uniju sa cim se ja duboko ne slazem.

znaci nije idealno , ali je ipak bolje jer necu vise morati da gledam TADICEVU FACU HAHAHAHA :super:

U jednoj velikoj požarevačkoj zgradi.

ХАЈАТ ? :hahaha:

42235_zabela1_f.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back