Polemarchoi
Ističe se
- Poruka
- 2.589
Onaj Jovo Dosadni Bakić cvili i kuka na B92.![]()
Ako je nešto dobro iz ovog rezultata to je gledati ovih dana analitičare i stručnjake.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

e pazi ovo. pre neki dan ja u kafani i moj skolski drug sa nekim profesorom jednom lokalnom kuravom i jos nekom zenom, muzika ovo ono i nismo se duze videli pitam ga ja sta ima novo i kaze on evo izveo profesora, zavrsavam saobracajni fakultet u krusevcu?![]()
I sad ja treba da pizdim sto je toma kupio diplomu, i ako gledam kako hiljade drugih rade to isto, a da zanemarim da je boris tadic i njegov rezim taj koji je omogucio tako nesto.
evo cak su i danas izabrali opet za dekana onog lika sto je organizovao kupovinu ispita na pravnom u kragujevcu
i sad treba da zalim sto je i toma iskoristio priliku kao hiljade drugih koju im profesori i vlasnici tih univerziteta ot voreno nude - da kupe diplomu.

SNS treba da dovede trubace i da zaigraju kolo.
Da se napravi veliko slavlje, narod srecan - Tadic onda tu nista ne moze.

Ма знам. Ништа ново неће бити, само име друго на челу државе.Nema od toga nista!A i zabole ga uvce,ode taj sa svojim milijardama negde gde je toplo,a narod nek igra kolce sto on"pade"!
u zemlji SRBIJI je "sve"MOGUCE':-sacekajmoo,ZVANICNE rezultate koji izlaze posle 2-3 dana![]()

Dosta je BoTa glumio cara gospodara ! Sad slusam na b92 Tadic oterao trubace ispred sedista stranke rekao im da dodju kasnije...

cek da prebacim , ja gledam ovog muza od sonje liht , marka nikolica SAMO STO SE NE RASPLACE
EEEE VIDIM MU SUZU U OCIMA HJAHAHA![]()
![]()

Ne bih podneo da gledam jajoglavog još 5 godina, on - njegova slika utiče na moje zdravlje. 
А што сте тако сигурни да је победио?
Није још сав материјал прегледан, нема вођство од 10%.

BUHUHUHU![]()
![]()
![]()
Vrlo je moguća koalicija DS-SNS. Premijer Tadić, predsednik Toma, pravac Evropa, brzina nezaustavljiva, prosperitet zagarantovan.
...