Pobeda Tomislava Nikolica

Nikolić je stekao prednost zbog

• Tvrdnji o izbornoj krađi

glasova: 20 11,7%
  • Koštunicine podrške

glasova: 33 19,3%
  • Jer se činilo da će opstati ista vlast

glasova: 65 38,0%
  • Zbog antikampanje

glasova: 24 14,0%
  • Ostalo

glasova: 29 17,0%

• Ukupno glasova
    171
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Reg, sto si toliko zapela sa tom diplomom? Sta treba onda da kazu majke deci u Italiji? Budite raspali perverznjaci kao Berluskoni? Mislim, o diplomama i odnosu DS prema nosiocima istih zaista je degutantno govoriti.

Pa zapeli jer ne znaju o čemu drugom da mlataraju.

A nema veze što je Napuderisani kršio Ustav godinama i uzurpirao sve funkcije u zemlji.

Licemeri na kub.

Odvratni licemeri.

Najodvratniji.

Baš zbog toga sam i izašao danas na izbore i glasao za Tomu Nikolića.

U inat žutom ološu.

I vidim da nisam izašao džabe...:super:

Ajmo ljudi.... Stigla smena...

mpe0088l.jpg

Сада ће Тома да повери мандат за формирање владе Табаковићки
Гледајте кад уђу у коалицију и спс-пупс-јс
Сада ће прасац Дачић и балван Палма напрасно да промене плочу
Море ... и ту гамад треба процесуирати за кофере, за Колубару ... па правац апсана да праве друштво жутима
У ћорку нека се љубе и певају
Upravo ovo sam govorio unazad danima...svaka ti čast na ovoj poruci :klap:

Ipsos: Tadiću 58% - Nikoliću 42%
Izvor: Tanjug Beograd -- Za Borisa Tadića na predsedničkim izborima 20. maja glasaće 58 odsto birača, a za Tomislava Nikolića 42, pokazuje istraživanje Ipsos Stratedžik marketinga.

Istraživanje, koje koje je sprovedeno 10. maja na uzorku od 1198 punoletnih građana, tiče se drugog kruga izbora za predsednika Republike Srbije koji će biti održani 20. maja 2012.
Prema istraživanju, u čije je rezultate Tanjug imao uvid, 54, 7 odsto upisanih birača izjasnilo se da će sigurno glasati, dok je njih 25,7 odsto izjavio da će možda glasati, a glasovi bi bili podeljeni u odnosu 58 odsto za Tadića i 42 odsto za Nikolića.

Mladi između 18 i 29 godina glasali bi u većem broju za Tadića (njih 57 odsto), dok bi za Nikolića bilo 43 odsto njihovih glasova.

Građani između 30 i 44 godine starosti glasali bi u odnosu 63 odsto za Tadića prema 37 odsto za Nikolića, dok bi među građanima od 45 do 59 godina njih 59 odsto glasalo za Tadića, a 41 odsto na Nikolića.

Među biračima koji imaju više od 60 godina njih 54 odsto dalo bi glas Tadiću, a 46 odsto Nikoliću, pokazuju najnoviji rezultati istraživanja Ipsos stratedžik marketinga.

http://www.b92.net/info/izbori2012/vesti.php?yyyy=2012&mm=05&dd=11&nav_id=608340

Reg, sto si toliko zapela sa tom diplomom? Sta treba onda da kazu majke deci u Italiji? Budite raspali perverznjaci kao Berluskoni? Mislim, o diplomama i odnosu DS prema nosiocima istih zaista je degutantno govoriti.

e pazi ovo. pre neki dan ja u kafani i moj skolski drug sa nekim profesorom jednom lokalnom kuravom i jos nekom zenom, muzika ovo ono i nismo se duze videli pitam ga ja sta ima novo i kaze on evo izveo profesora, zavrsavam saobracajni fakultet u krusevcu? :eek: :think:

I sad ja treba da pizdim sto je toma kupio diplomu, i ako gledam kako hiljade drugih rade to isto, a da zanemarim da je boris tadic i njegov rezim taj koji je omogucio tako nesto.

evo cak su i danas izabrali opet za dekana onog lika sto je organizovao kupovinu ispita na pravnom u kragujevcu

i sad treba da zalim sto je i toma iskoristio priliku kao hiljade drugih koju im profesori i vlasnici tih univerziteta ot voreno nude - da kupe diplomu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back