Pobeda Tomislava Nikolica

Nikolić je stekao prednost zbog

• Tvrdnji o izbornoj krađi

glasova: 20 11,7%
  • Koštunicine podrške

glasova: 33 19,3%
  • Jer se činilo da će opstati ista vlast

glasova: 65 38,0%
  • Zbog antikampanje

glasova: 24 14,0%
  • Ostalo

glasova: 29 17,0%

• Ukupno glasova
    171
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako smo juče mogli u EU 2020, danas možemo 2025.

Znači 5 godina izgubljeno za jedan dan aktivnosti Glupih građana i građanki.

Zato mislim da tako nešto uopšte ne treba pozdraviti niti respektovati.

gospođice/gospođo u Evropu se ne ulazi, Evropa se postaje

jer niko nam neće doneti "blagostanje", moramo ga sami stvoriti

koji ćemo u Evropskoj Uniji, ako živimo bedno u korupciji i političkoj dekadenciji

secate se price da je EU dostavila organima srbije spisak korumpiranih politicara i drugih velikih lopuza...OCE LI TOMA SAD DA POCNE DA HAPSI PO TOM SPISKU..??
oce li EU zahtevati to od njega..??
ako je do nikolica bez pritiska EU--ne verujem da ce biti ista od unistenja korupcije u srbiji...

secate se price da je EU dostavila organima srbije spisak korumpiranih politicara i drugih velikih lopuza...OCE LI TOMA SAD DA POCNE DA HAPSI PO TOM SPISKU..??
ako je do nikolica bez pritiska EU--ne verujem da ce biti ista od unistenja korupcije u srbiji...

Па ако то не уради - пући ће већ за неколик месеци ЈЕР СРБИЈА ЈЕ У КАТАСТРОФАЛНОЈ СИТУАЦИЈИ..... стижу дугови на наплату, а ове године треба да исплатимо 5 милијарди А ТОЛИКО ИЗНОСЕ ДЕВИЗНЕ РЕЗЕРВЕ, па ти види.

4506_2.jpg

Ako smo juče mogli u EU 2020, danas možemo 2025.

Znači 5 godina izgubljeno za jedan dan aktivnosti Glupih građana i građanki.

Zato mislim da tako nešto uopšte ne treba pozdraviti niti respektovati.

AKo bude srece necemo mi ni te 2025 godine uci u EU.
Veruj mi sa Tadicem na vlasti svi koji zele u EU nebi usli NIKADA, zato sto ga EU ne zeli, mnogo krade, ali ti to ne znas devojko.

A po kom osnovu ti očekuješ da Toma hapsi ? Nemoj da se blamiraš nepoznavanjem ingerencija.

Mada mi se više čini da nastavljaš dalje anti kampanju protiv dotičnog ...

Predsednik Srbije ne moze da hapsi, vec to radi ministar policije, niste zeleli da SNS bude u republickoj Vladi, a sad trazite da Nikolic hapsi.

Проблем са Србијом је ШТО ИМАМО ЈОШ ВРЛО МАЛО ВРЕМЕНА ПРЕ ТОТАЛНОГ КРАХА - иначе бих се заложио да Николић пусти ову стоку лоповску да направи Владу И ДА ОНДА ДЕФИНИТИВНО СВИ ЗАВРШЕ ТАМО ГДЕ ИМ ЈЕ И МЕСТО.

Videcemo. Eto prilike za prvu proveru njegovog postenja (jer je "neopravdano napadan od svih") i njegovih namera.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back