Teška represija
Domaćin
- Poruka
- 3.357
A hoće li bar ispuniti obećanje i reći šta se desilo 6.maja i kakva je kradja bila u pitanju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ако не састави владу ништа од хапшења
A po kom osnovu ti očekuješ da Toma hapsi ? Nemoj da se blamiraš nepoznavanjem ingerencija.
Mada mi se više čini da nastavljaš dalje anti kampanju protiv dotičnog ...
Дајмо му форе 100 дана.
Uzdam se da je veći radikal neko evropljanin...
DS može da izvuče korist iz ovoga i tradicionalno glupim biračim gurne tešku ekonomsku situaciju Tomi na grbaču.
Ipak do kraja godine trebamo da vratimo preko milijardu dogova zaostalih još od Broza.
Prvo 40 dana od parlamentarnih izbora plus 100 dana.
Наравно да ХАПШЕЊЕ НЕ СПАДА У ИНГЕРЕНЦИЈЕ ПРЕДСЕДНИКА - али борба и залагање против корупције СПАДА... зато је ЕУ и послала тај списак председнику а не Влади...

Зависи ко ће да састави владу. Тома на крају можда испадне обична дворска луда.
Дајмо му форе 100 дана.
Uzdam se da je veći radikal neko evropljanin...
DS može da izvuče korist iz ovoga i tradicionalno glupim biračim gurne tešku ekonomsku situaciju Tomi na grbaču.
Ipak do kraja godine trebamo da vratimo preko milijardu dogova zaostalih još od Broza.
Prvo 40 dana od parlamentarnih izbora plus 100 dana.
secate se price da je EU dostavila organima srbije spisak korumpiranih politicara i drugih velikih lopuza...OCE LI TOMA SAD DA POCNE DA HAPSI PO TOM SPISKU..??
oce li EU zahtevati to od njega..??
ako je do nikolica bez pritiska EU--ne verujem da ce biti ista od unistenja korupcije u srbiji...
ZALAGANJE je jedino što može da uradi. Nadam se da se slažemo da je pobeda i preuzimanje predsedničke funkcije veoma slaba satisfakcija u odnosu na formiranje vlasti u Srbiji ako znamo da će to biti DS-SPS ?
Зависи ко ће да састави владу. Тома на крају можда испадне обична дворска луда.

GRESIS
Srbija ove godine treba da vrati PET MILIJARDI EVRA na ime dugova uzetih od 2000te do danas!
5 milijardi a ukupne devizne rezerve su nam 5.5 milijardi
pa ti vidi!
imas moju temu o tome.
daj link baš me zanima.Em je dvorska luda, (vec dokazana), em smrdi (svi su zapusavali nos da ga zaokruze).
Narod bas ima cime da se ponosi.
Tačno, ali zalaganje za borbu protiv korupcije i ustajale DS-SPS partokratije u državni strukturama može ozbiljno da opstruiše tu vladu.
Ima medijsku pažnju zemlje i sveta, tu štošta može da promeni, pre svega se nadam na nekom novom kursu i manje koketiranja sa EU osovinom.
5 milijardi?daj link baš me zanima.
Слажем се - али синоћ је Николић најавио Јоргованку Табаковић као премијера... а шта то значи и да ли ће успети да формирају Владу видећемо ...
Ma Toma treba čim položi zakletvu da raspusti skupštinu, da proglasi vanredno stanje i da krene u operaciju "satara" (pošto sablja nije uspela)![]()
..... Има логике.....

Em je dvorska luda, (vec dokazana), em smrdi (svi su zapusavali nos da ga zaokruze).
Narod bas ima cime da se ponosi. Nadam se da se ponose bar onih 10% koji su stvarno njegovi glasaci.
Не једите се драга колегинице, ипак, Србији треба човек који ће да сједини Србију. Мислим да је Тома за то боља опција од Тадића.
Ne jedim se, samo ne verujem da narod ne vidi dalje od nosa i misli da ima sta da slavi.
Toma nece sjediniti nikoga i nece nista dobro uraditi za Srbiju.
Mislim da mu je neko uvalio vruc krompir i da ce ispasti obican magarac, kao mnogo puta do sad..
A nije bitan on vec svi mi ostali.