- Poruka
- 90.743
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
POBEDA SRPSKE LISTE Na osnovu prebrojanih glasova izabrani gradonačelnici četiri opštine na severu Kosova i Metohije
Tanjug 19.05.2019. 20:22
https://www.blic.rs/vesti/politika/...lasova-izabrani-gradonacelnici-cetiri/nc3sn0m
Kandidati Srpske liste za gradonačelnike na današnjim vanrednim lokalnim izborima pobedili su u sve četiri opštine na severu Kosova i Metohije, osvojivši veći broj glasova uz veću izlaznost nego na lokalnim izborima 2017. potvrđeno je Tanjugu u toj političkoj organizaciji.
- Naši kandidati odneli su ubedljivu apsolutnu pobedu u opštinama Leposavić, Zubin Potok, Zvečan i Severna Kosovska Mitrovica, čime je srpski narod na seveu KiM još jednom nedvosmisleno i skoro jednoglasno potvrdio spremnost da odlučno brani svoj opstanak i politička prava na KiM i organsku vezu sa svojom državom Srbijom - rečeno je veeeras u Srskoj listi.
Oni ocenjuju da je tako propao poziv na bojkot onih u Srbiji, koji su hteli da sever Kosmeta gurnu u ruke Albanaca.
Опа цупа скочи
да ти видим очи,
да ти видим очице,
малена девојчице !!!
А због чега ти ТУЈУГЕШ ???Ovaj, Mito, zbog čega se ti tačno raduješ?
Ниси ми јасан, човечееееееее........ О ЧЕМУ СЕ РАДИ ???!!!Ne samo to, ćeli su i da vodovod Srbima zatruju, ......kako te samo sramota nije, bjedo beogradska na klopi kod crvenog krsta!
А због чега ти ТУЈУГЕШ ???![]()
![]()
А ко је рекао да се ја РАДУЈЕМ ???А ко је рекао да тугујем?
А ко је рекао да се ја РАДУЈЕМ ???![]()
Glasalo 24.000 od nekih 57.000. To su birači, dakle punoletni. Dodaj još decu i maloletne na to i to ti je sever bez enklava.Neka mi oproste svi ali ne pratim i preskacem taj deo kada pricaju o Kosovu, Video sam nesto kao grle se a mislim da sam nacuo da je glasalo oko 20500 ljudi u 4 opstine, Koliko ih iima dole ,ovi pricaju o 100 000 ~200 000 a glasa 20 000? Otprilike svo stanovnistvo severa Kosova kao Gornji Milanovac ili Ruma,
То значи да ПОДРЖАВАМ све оно за шта се изјасни Српски народ на Косову и Метохији...........A koja je svrha pesmice?
Da li mozda imas informaciju da li svi oni imaju papire drzave Kosovo? Mislim sta je uslov da bi dole glasao?Glasalo 24.000 od nekih 57.000. To su birači, dakle punoletni. Dodaj još decu i maloletne na to i to ti je sever bez enklava.
То значи да ПОДРЖАВАМ све оно за шта се изјасни Српски народ на Косову и Метохији...........
![]()
Tu isto podržava Šumsku Listu (SRS bez bedža)A srpski narod van Kosmeta?
kolega, to u nekom drugom filmu...u ovom filmu je obična izdaja i kriminalТо значи да ПОДРЖАВАМ све оно за шта се изјасни Српски народ на Косову и Метохији...........
![]()