Po Merkalijevoj skali...

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jesam ja opet ugrubo objasnila?
naravno da necu skociti na coveka.ali taj osecaj fizike koji se javi gledam da ne razvucem u nedogled.
enfroz je sada kao ja pre jedno mesec dva na slicno pitanje neke forumasice meni.
:lol:

ah,to mi se nije bas nikada desilo.eo,ja sam fina seka.prepoznam energijicu i mi se malo druzimo i ja tu onda mogu da startujem,ako nisam startovana.znaci cujemo se,vidjamo se i posle pet sest deset dana se nesto i desi.
el sam sada bila jasna sasvim.
ipak sam ja suptilno ljudsko bice :lol:

ajoj.onaj prvi deo nema veze sa onim ispod.sad bas razmisljam.vazda nerazumevanje sa mojim izjavama.
ajd ja vas da pitam da ne otvaram temu.
koliko cesto vam se neko dopadne?
ja imam "problem" sto se meni retko ko svidja.bas bas retko.nekako ne znam.u stvari prvo sto mi padne na pamet je ok,simpatican si i sta sad? i to je to.
jao ako pocnem ima razotkrijem svasta :lol:

Struja:
ajoj.onaj prvi deo nema veze sa onim ispod.sad bas razmisljam.vazda nerazumevanje sa mojim izjavama.
ja imam "problem" sto se meni retko ko svidja.bas bas retko.nekako ne znam.u stvari prvo sto mi padne na pamet je ok,simpatican si i sta sad? i to je to.
zzuuu...zzzuuuu :shock: :shock:
ebem ti opet me ubode...
nekad mi se cini da sam previse izbirljiva,a opet i kad nadjem nekog bude ono bas si mi simpatican i sta sad sa tobom...uff kako me mrzi,ebiga nema to nesto sto me drma,izvini itd :roll:

Struja:
a nemate onu foru da upoznate nekoga i osetite kako vam krv siklja na sve strane kako vam adrenalin udara u slepoocnice i kako ludacki zelite da se ovog momenta sada poskidate? ili samo ljubite i dodirujete.
a posle da pricate.
meni ovo sto sam procitala deluje bas proracunato u smislu procene merkanja razmisljanja.
meni ako se neko dopadne ja nemam sta da mislim o tome sta ce biti posle. o tome mislim bas tada,posle. da li hocu jos nesto.
jesam ubola temu?

Meni se to nikad nije u zivotu desilo, priznajem.:lol: Mislim, desilo mi se da mi se neko fizicki dopao na jedan, ali da bi krenula "krv da siklja"...mora da se upale neke druge "natculne" lampice... i nema to veze sa proracunatoscu, jednostavno ljudi razlicito funkcionisu.
Meni je sex u prolazu, za jednu noc totalno besmislen i uopste ne vidim sta je tu do yaya, osim ako nisi zagoretina. Nema sta tu mene da ponese i gotovo.
Ima li jos neki slucaj ko moj, pocinjem da se osecam aseksualno pored vasih postova? :|

Struja:

u jbt. al se ti bacash na filozoVsku stranu.. kako bre sha sad... dopadne se, namestish se najbolje da se sve vidi sha treba, kez onaj sho melje, kosu potopish u one trave sho mame mirisom ko prve lubenice, plavi safir oko vrata za stimulaciju intuicija i da vish kako ce da bude ne sha sad, vec idi begaj sad ako mozhesh :)

Uglavnom pri upoznavanju odmah vidim da li bi moglo ili ne bi moglo biti ichega... Ako se bash zgotivimo, onda neka 2ka ili 3ka, ali ako mi to ide tamo - 'vamo... sladak je, al' nekako ovo - ono... manem se toga totalno... moz' drugarsto i verovatno nishta vishe...

Back