skura58
Zaslužan član
- Poruka
- 101.158
Zavisi ko udari.
Ako je njen voli
Ako je njen voli
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
za malo intimniju igruČemu služi kaiš ?
Za guzopuc !za malo intimniju igru![]()
one vole to...kako žene gledaju na to kad ih se iz dragosti ili nekakvih sesualnih pobuda ili nečeg trećeg
udari po dupetu?
a to iz sale, bili na svadbi, i opalim kao ajd da plesemo...onda bio vozic ona meni ratata po dupetu ..al nasi smo odrasli zajedno, nema tu nista seksualno, i gole sam ih video 100 outa i one mene, kao sto rekoh nista seksualnoZasto lupas sestre od tetke?
za galopPa šta znam više volim kad spusti ruku pa me stisne.
Što tičecpljeskanja kada seczahuktamo u toku seksanja moze po nekad biti produktivno ako potrefi u pravom momentu.
Rastajem se dragom ono milijardu poljubaca a pogledam par na autobuskoj stranici stoje jedan od drugog 2 m...izgledaju kao bracni par koji je u braku 20 godina..I mogu da kazem da vrlo vrlo retko vidim da se parovi drze za ruke da deluju prisno, da se poljube ....sto znaci da smo svi otisli u qurcu.
Neka nam objasne zašto..ili ne znajuone vole to...
možda ne baš udarac možda stisak voliš?Meni je to šatro bezveze,..!.![]()
Bože sačuvaj!možda ne baš udarac možda stisak voliš?
A loše se izbegava?Dobro dupe, pod obavezno mora da se overi.![]()
Pa nije to udarac od kog se plače jbtmožda ne baš udarac možda stisak voliš?
Svako je dobro koje mi je pod prstima.A loše se izbegava?
Ok znas li objasniti sta u tome ima dobro?A loše se izbegava?
Pa nije to udarac od kog se plače jbt
To se ne radi celom šakom nego vrhovima prstiju, čuje se samo par puta kratko šljis
šljas kroz vazduh![]()
dobro je protiv celulita u predelu gluteusaOk znas li objasniti sta u tome ima dobro?
mislim da nisam zadovoljan odgovoromdobro je protiv celulita u predelu gluteusa
za njenu cirkulaciju je dobro šljasnit je s vremena na vrijemeOk znas li objasniti sta u tome ima dobro?