Po kratkom postupku - tako to Rusi rade!

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mogu isto i da ih odvedu do Katinske šume ili do nekog gulaga i masovne grobnice da vide dela tih zlatnih komunista i njihovih komesara. Mogu da organizuju i izlete u Sibir da traže kosti miliona ljudi koje su Carevi i komunisti tamo poslali. Mogu da im pokažu i kako se izgladnjuju milioni zbog kolektivizacije zemlje i nasilne pljačke. Istorija je puna takvih događaja.

***** ljubav prema državi ako ti je nametnuta.
Pa ni ja ne bi volio Rusiju, ne volim ni Hrvatsku koja je barem triput puta bolja za život, mogu misliti što bi o njoj mislio.

Ne slažem se s ovim, žao mi je malih ruskih jazavica, ali dobro, južnokorejski roditelji znaju biti gori od Putina, kada svoje male, kratkonoge, kosooke, žute jazavčiće pošalju u vojni kamp.

Zašto ne voliš Hrvatsku,a Hrvat si ?
Šta fali Hrvatskoj ?

Evo šta se dešava kada Putinu pokažete SREDNJI prst!​

Jasna mera.
Pogledajte prilog 1728468
Za vrijeme parade na dan pobjede 9 maja desila se mala neprijatnost, koja je odmah sankcionisana, tačnije akteri koji su zaslužni za taj nemili dogadjaj.
Naime, grupa učenika je tog 9 maja pokazivala srednji prst, čime su pokušale na taj negativni način skrenu pažnju na sebe sa jednog takvog dogadjaja.
Medjutim, kazna ih je stigla veoma brzo.
One su odmah nakon nemilog dogadjaja, upućene na vaspitnu eskurziju u memorijalni centar gdje su im držali časove sjećanja.

Gde mi da pošaljemo Lojaliste koji crtaju srednji prst po zidovima zgrada i ulicama?
Tako to Rusi rade, odmah i temeljno.
Nepatriotsko ponašanje u svojoj zemlji ne može da se tek tako predje i shvati olako.
Dakle, zna se dobro šta je država a ne kao kod nas da se svakodnevno krše zakoni i Ustav
U pravu si - treba odmah uhapsiti onog ko krši Ustav i zakone i uzima u svoje ruke delatnosti za koje nije nadležan.
a uz to se još i bezobrazno traže da se neki teži vinovnici puste iz pritvora.
Misliš na Vesića, koji je uhapšen povodom pada nadstrešnice, kada je ubijeno 16 ljudi?

Лакше за доказати него доказати залетање аутомобилима грађана у демонстранте, а које су неки медији већ осудили као злочинце и убице - иако нико није убијен, а од повреда била само једна повреда главе, чак без и једне повреде карактеристичне за удар аутомобилом...
Али то не смета..
Pa jeste... od kada je to snimak zaletanja automobilom u masu i gaženja ljudi autom - bilo kakav dokaz koji sud priznaje?

каквог вређања ?

какиш и то су чињенице. ево и доказа

цитат краја теме , твог ''закључка''

Tako to Rusi rade, odmah i temeljno.
Nepatriotsko ponašanje u svojoj zemlji ne može da se tek tako predje i shvati olako.
Dakle, zna se dobro šta je država a ne kao kod nas da se svakodnevno krše zakoni i Ustav a uz to se još i bezobrazno traže da se neki teži vinovnici puste iz pritvora

дакле мешања студената у србији који се боре против сојатања институција и желе функционалне институције по уставу са неким клинкама које су покаѕивале прст ПАРАДИ ПРОТИВ ФАШИЗМА
када су студенти у србији било шта рекли против те борбе или против српских ратника ?

само ѕлоупотребљаваш и изврћеш бабе и жабе правећи се наиван...

ј

ради се о непоштовању силних људи страдалих у БОРБИ ПРОТИВ ФАШИЗМА

нема никакве основе да то поредиш са студентском борбом за функционален институције манипуланту један!

КАДА СУ СТУДЕНТИ ВРЕЂАЛИ БОРБУ ПРОТИВ ФАШИЗМА ???

дакле поређење је НЕПРИХВАТЉИВО И ПОДЛО!

срам те било
I opet vrijedjaš??

"..дакле мешања студената у србији који се боре против сојатања институција и желе функционалне институције по уставу са неким клинкама које су покаѕивале прст ПАРАДИ ПРОТИВ ФАШИЗМА"

Evo ti nadležne institucije u Srbiji pa se njemu obrati za svoje mišljenje:
- Izgleda da neko nije nadležan a hteo bi da bude nadležan za nešto. A nadležnoj instituciji se nisu obratili. Što se radikalizacije tiče - sve po svome. Što ih je manje i što brže propadaju, nervoza će da bude sve veća. I sada smo shvatili da je sve vreme bila politika u pitanju. Podsetite da sam 11. decembra kada sam držao konferenciju rekao da neće prihvatiti ispunjenje zahteva zato što su to sve samo trikovi i da se iza toga kriju druge stvari - politika, obojena revolicija. I na kraju smo došli do toga da sam za svaku reč bio potpuno upravu. Reč je o ogoljenoj politici, najgoroj vrsti politike, koja je ušla na fakultete. A na fakultetima ne sme da bude politike. Sada smo došli do toga da oni hoće da prave opštinske odbore, izborne štabove na fakultetima, što je sve suprotno zakonu, što su sve kriminalne aktivnosti. Sve što rade za sve su nenadležni, sve je suprotno zakonu, a izbegavaju one institucije koje su nadležne - poručuje Vučić.

Mogu isto i da ih odvedu do Katinske šume ili do nekog gulaga i masovne grobnice da vide dela tih zlatnih komunista i njihovih komesara. Mogu da organizuju i izlete u Sibir da traže kosti miliona ljudi koje su Carevi i komunisti tamo poslali. Mogu da im pokažu i kako se izgladnjuju milioni zbog kolektivizacije zemlje i nasilne pljačke. Istorija je puna takvih događaja.
Ne mešaj babe i žabe.
Careve i Komunjare.
Milione ljudi su slali komunisti, a ne Carevi, a taj isti komunizam je instalirao zapad, rovareći monarhiju preko Masonskih loža i finansirajući revoluciju.
Pogledaj koliko je ljudi ubijeno (odmah, nije poslato u neku bestragiju gde imaju šanse da prežive) na zapadu - političkih funkcionera, državnih službenika, službenika farmakomafijskih kompanija, saradnika Klintonovih i drugih porodica, naučnika koji su radili na tajnim projektima,... pa onda pričaj o Rusiji.
Samo te pojede mrak preko noći, ne slediš li zvaničnu agendu.

I opet vrijedjaš??

"..дакле мешања студената у србији који се боре против сојатања институција и желе функционалне институције по уставу са неким клинкама које су покаѕивале прст ПАРАДИ ПРОТИВ ФАШИЗМА"

Evo ti nadležne institucije u Srbiji pa se njemu obrati za svoje mišljenje:
- Izgleda da neko nije nadležan a hteo bi da bude nadležan za nešto. A nadležnoj instituciji se nisu obratili. Što se radikalizacije tiče - sve po svome. Što ih je manje i što brže propadaju, nervoza će da bude sve veća. I sada smo shvatili da je sve vreme bila politika u pitanju. Podsetite da sam 11. decembra kada sam držao konferenciju rekao da neće prihvatiti ispunjenje zahteva zato što su to sve samo trikovi i da se iza toga kriju druge stvari - politika, obojena revolicija. I na kraju smo došli do toga da sam za svaku reč bio potpuno upravu. Reč je o ogoljenoj politici, najgoroj vrsti politike, koja je ušla na fakultete. A na fakultetima ne sme da bude politike. Sada smo došli do toga da oni hoće da prave opštinske odbore, izborne štabove na fakultetima, što je sve suprotno zakonu, što su sve kriminalne aktivnosti. Sve što rade za sve su nenadležni, sve je suprotno zakonu, a izbegavaju one institucije koje su nadležne - poručuje Vučić.
Ne budalesaj

I u. Reč je o ogoljenoj politici, najgoroj vrsti politike, koja je ušla na fakultete. A na fakultetima ne sme da bude politike. Sada smo došli do toga da oni hoće da prave opštinske odbore, izborne štabove na fakultetima, što je sve suprotno zakonu, što su sve kriminalne aktivnosti. Sve što rade za sve su nenadležni, sve je suprotno zakonu, a izbegavaju one institucije koje su nadležne - poručuje Vučić.
A odakle je Vučić uzeo kadrove za ovu i prethodne vlade - ako na fakultetima ne sme da bude politike?

Preseli sijevernije od Crikvenice.Na taj topliji kraj sam mislio.
Vidi Simo, ja sam '80 godište i pamtim SRH po dobrom.
Kako i ne bi kad mi kao malom ništa nije falilo.
Devedesete mi je ćaća utekao u Muenchen-bojnu (ne doslovno, zbog toga što sam živio na krajnjem sjeverozapadu Njemačke), gdje sam proveo najbolje vrijeme svog života, da bi se moji starci '96 vratili u ovu govnaru.
I kako da sad volim Tuđmanovu nakaradu?
Jednako bi mislio i za BiH i za Srbiju da sam tamo rođen i da mi se dogodilo isto.

Ne mešaj babe i žabe.
Careve i Komunjare.
Milione ljudi su slali komunisti, a ne Carevi, a taj isti komunizam je instalirao zapad, rovareći monarhiju preko Masonskih loža i finansirajući revoluciju.
Pogledaj koliko je ljudi ubijeno (odmah, nije poslato u neku bestragiju gde imaju šanse da prežive) na zapadu - političkih funkcionera, državnih službenika, službenika farmakomafijskih kompanija, saradnika Klintonovih i drugih porodica, naučnika koji su radili na tajnim projektima,... pa onda pričaj o Rusiji.
Samo te pojede mrak preko noći, ne slediš li zvaničnu agendu.
Opa još jedan iz Ćacilenda? Ignor.

Vidi Simo, ja sam '80 godište i pamtim SRH po dobrom.
Kako i ne bi kad mi kao malom ništa nije falilo.
Devedesete mi je ćaća utekao u Muenchen-bojnu (ne doslovno, zbog toga što sam živio na krajnjem sjeverozapadu Njemačke), gdje sam proveo najbolje vrijeme svog života, da bi se moji starci '96 vratili u ovu govnaru.
I kako da sad volim Tuđmanovu nakaradu?
Jednako bi mislio i za BiH i za Srbiju da sam tamo rođen i da mi se dogodilo isto.
Više nisi klinac s kuferom iz Njemačke.. sad možeš sam gradit ono što želiš od ove zemlje, ili bar odlučit da te ne definira ni Broz ni Franjo, nego ti.
A i zašto si u Hr ako si nezadovoljan i ako ne vidiš naznake da će ti biti bolje? Široko ti polje..

Back