Po kom principu je Zaporožje ruski grad?

Russia_1000.jpg

Ukrajina je međunarodno priznata članica UN. Iznenadićeš se i kad budeš video kad je postala članica UN.
Ukratko - ti ovde iznosiš svoje želje, a ja činjenice. Pišemo o različitim stvarima.

Netacno, ne postoji nista medjunarodno. Niti su nekakve takozvane ujedinjene nacije nekakvih nilskih republika i republike tambudzustan kojima franacki terorist krcaju nekakvu skupstinu bilo kakvo mjerilo bilo cega osim kretenizma NATO pakta. Cak ni evropske takozvane drzave kao Njemacka i Francuska nisu nikakve drzave. To su NATO zupe.
Dakle, Ukrajna nije nikakva drzava, to je jedna kriminalna prcija NATO terorista koje naravno treba protjerati sa ruske zemlje i zavesti red.

Zanima me posto nije bilo referenduma u njemu kako je ceo region integrisan u sastav RF a ne samo okruzi u kojima se glasalo?
U celoj Ukrajini ce se pak takodje glasati o celom regionu (?) a sada prvi put i glavni grad ucestvuje u glasanju.

Zelenski: Pristanak na gubitak teritorija moguć uz referendum

https://lat.rt.rs/svet/102819-zelenski-moguc-referendum-o-uslovima-mira-sa-rusijom/
Pogledajte prilog 1588006Pogledajte prilog 1588008
Po principu Bušove doktrine, to je tako zato što mi tako kažemo. Kome se ne sviđa nek ide da brani Klovna.

Ukrajina je međunarodno priznata članica UN. Iznenadićeš se i kad budeš video kad je postala članica UN.
Ukratko - ti ovde iznosiš svoje želje, a ja činjenice. Pišemo o različitim stvarima.
Ukrajina je ono što se na američkom engleskom zove Criminal Enterprise, tj zločinačko preduzeće iliti udruženi zločinački poduhvat.

Q. E. D.

Back