Gruban
Buduća legenda
- Poruka
- 43.497
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Istekao joj rok trajanja jbg.Ukrajina je međunarodno priznata članica UN. Iznenadićeš se i kad budeš video kad je postala članica UN.
Ukratko - ti ovde iznosiš svoje želje, a ja činjenice. Pišemo o različitim stvarima.
Ukrajina je međunarodno priznata članica UN. Iznenadićeš se i kad budeš video kad je postala članica UN.
Ukratko - ti ovde iznosiš svoje želje, a ja činjenice. Pišemo o različitim stvarima.
Pa i SFRJ je bila medzunarodno priznata drzava....Nije. Ukrajina je međunarodno priznata druga država.
Pa da je bilo stvarno tako, onda bi mrzeo celu Rusiju i preselio se u Japan ili NemačkuRadi se prosto o tome da se u Zaporožju proizvodio auto Zaporožec, a to je bio prvi Putinov automobil. Pošto je s njim imao priličnih problema tada je zamrzeo Ukrajince i to traje do današnjih dana.
I Jugoslavija je bilaUkrajina je međunarodno priznata članica UN. Iznenadićeš se i kad budeš video kad je postala članica UN.
Jeste, i SSSR je bio, a sad su njegovi delovi kao što su i delovi Jugoslavije.I Jugoslavija je bila
Pa da otetiti Kosovo i CG je ok, ali suprotno ne. Necu ukaziti u pricu jer UN nema nikakvu tezinu viseJeste, i SSSR je bio, a sad su njegovi delovi kao što su i delovi Jugoslavije.
Proizvoljno tumacenje za CGCrna Gora nije bila deo Srbije. Ona je dobila međunarodno priznanje kao suverena država istog dana kad i Srbija, na Berlinskom kongresu 1878.
Za Kosovo vidi sa Slobom.
Sam je rekao da mu je prvi auto bio Zaporožec.Pa da je bilo stvarno tako, onda bi mrzeo celu Rusiju i preselio se u Japan ili Nemačku
Ništa nije proizvoljno nego činjenično. Knjigu u šake pa listaj. Imaš i na netu. Mada se to uči u osnovnoj školi, samo što su neki bežali sa časova istorije.Proizvoljno tumacenje za CG
Crna Gora se 1919 prisajedinila Srbiji što je međunarodno priznato na čemu ti posebno insistiraš.Crna Gora nije bila deo Srbije. Ona je dobila međunarodno priznanje kao suverena država istog dana kad i Srbija, na Berlinskom kongresu 1878.
Znam sta govorim, samo me mrzi u detaljeNišta nije proizvoljno nego činjenično. Knjigu u šake pa listaj. Imaš i na netu. Mada se to uči u osnovnoj školi, samo što su neki bežali sa časova istorije.
Po principu Bušove doktrine, to je tako zato što mi tako kažemo. Kome se ne sviđa nek ide da brani Klovna.Zanima me posto nije bilo referenduma u njemu kako je ceo region integrisan u sastav RF a ne samo okruzi u kojima se glasalo?
U celoj Ukrajini ce se pak takodje glasati o celom regionu (?) a sada prvi put i glavni grad ucestvuje u glasanju.
Zelenski: Pristanak na gubitak teritorija moguć uz referendum
https://lat.rt.rs/svet/102819-zelenski-moguc-referendum-o-uslovima-mira-sa-rusijom/
Pogledajte prilog 1588006Pogledajte prilog 1588008
Šta je to “međunarodno priznanje”? Ono što je imala i SFRJ?Crna Gora nije bila deo Srbije. Ona je dobila međunarodno priznanje kao suverena država istog dana kad i Srbija, na Berlinskom kongresu 1878.
Pa kako to subjektivitet CG iz 1878-me važi a za SSSR “ne važi”? Osporavaš teritorijalni integritet Rusije, prođeš kao Ukrajinci.Jeste, i SSSR je bio, a sad su njegovi delovi kao što su i delovi Jugoslavije.
Ukrajina je ono što se na američkom engleskom zove Criminal Enterprise, tj zločinačko preduzeće iliti udruženi zločinački poduhvat.Ukrajina je međunarodno priznata članica UN. Iznenadićeš se i kad budeš video kad je postala članica UN.
Biće u RF ili ga neće biti, a ti ne možeš baš ništa oko toga: nemaš ingerencije.Град је основала руска империја.
Међутим, Сарајево је основала османска империја па опет данас није у Турској.
UN niko više ništa ne pita. I Helsinki je ruski grad. I Belin treba osloboditi.Ukrajina je međunarodno priznata članica UN. Iznenadićeš se i kad budeš video kad je postala članica UN.