Po kom principu je Zaporožje ruski grad?

Russia_1000.jpg

Ukrajina je međunarodno priznata članica UN. Iznenadićeš se i kad budeš video kad je postala članica UN.
Ukratko - ti ovde iznosiš svoje želje, a ja činjenice. Pišemo o različitim stvarima.

Netacno, ne postoji nista medjunarodno. Niti su nekakve takozvane ujedinjene nacije nekakvih nilskih republika i republike tambudzustan kojima franacki terorist krcaju nekakvu skupstinu bilo kakvo mjerilo bilo cega osim kretenizma NATO pakta. Cak ni evropske takozvane drzave kao Njemacka i Francuska nisu nikakve drzave. To su NATO zupe.
Dakle, Ukrajna nije nikakva drzava, to je jedna kriminalna prcija NATO terorista koje naravno treba protjerati sa ruske zemlje i zavesti red.

Zanima me posto nije bilo referenduma u njemu kako je ceo region integrisan u sastav RF a ne samo okruzi u kojima se glasalo?
U celoj Ukrajini ce se pak takodje glasati o celom regionu (?) a sada prvi put i glavni grad ucestvuje u glasanju.

Zelenski: Pristanak na gubitak teritorija moguć uz referendum

https://lat.rt.rs/svet/102819-zelenski-moguc-referendum-o-uslovima-mira-sa-rusijom/
Pogledajte prilog 1588006Pogledajte prilog 1588008
Po principu Bušove doktrine, to je tako zato što mi tako kažemo. Kome se ne sviđa nek ide da brani Klovna.

Back