- Poruka
- 46.570
U kom smislu finansije?Dobro, hvala.
Kakva je situacija s finansijama?
JS zive normalnim zivotom rade sami sebe izdrzavaju.
Sve je besplatno literatura Biblije poucavanje Bibliji.
Samofinansiraju se.
U obliku dobrovoljnih priloga...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U kom smislu finansije?Dobro, hvala.
Kakva je situacija s finansijama?
Aha malo morgen...U kom smislu finansije?
Samofinansiraju se.
Pa sad to za dobrovoljno baš ne verujem. Pravoslavni uzimaju fiksno, oni mormoni mi rekoše da je kod njih 10% od prihoda, zato sam pitao.U kom smislu finansije?
Samofinansiraju se.
Zasto ne bi verovao, mozes ici kod JS i uveriti se.Pa sad to za dobrovoljno baš ne verujem. Pravoslavni uzimaju fiksno, oni mormoni mi rekoše da je kod njih 10% od prihoda, zato sam pitao.
Postoji i dobrovoljni prilog koji im daje Pentagon, samo to se ne upisuje....Zasto ne bi verovao, mozes ici kod JS i uveriti se.
JA sam JS dugo i mogu posvedociti da je tako.
Takodje posto su dobrovoljni prilozi na nivou sveta
pomazu se siromasne zemlje.
Teška je to diskusija, odnosno pitanje šta ako je roditeljima važnije to uverenje, odnosno pravila verske zajednice od zdravlja deteta? I sreće na kraju, jer se deci uskraćuje ono što druga imaju.Na osnovu tvojih postova ispada da dryava i Centar za socijalni rad (CSR) vise voli dete od njegovih roditelja koji iz ovog ili onog ubedjenja detetu nesto ne dozvoljavaju.
E pa sad to je već teorija zavere.Postoji i dobrovoljni prilog koji im daje Pentagon, samo to se ne upisuje....
Pentagon,

evo vidi moj odgovorE pa sad to je već teorija zavere.
isto napisahDa, da, bice da jeste...E pa sad to je već teorija zavere.
Zato što kad je o parama reč ne verujem nikome! Ništa lično niti vezano za JS, nego i inače u životu.Zasto ne bi verovao, mozes ici kod JS i uveriti se.
JA sam JS dugo i mogu posvedociti da je tako.
Takodje posto su dobrovoljni prilozi na nivou sveta
pomazu se siromasne zemlje.
ne moras ti nista verovatiZato što kad je o parama reč ne verujem nikome! Ništa lično niti vezano za JS, nego i inače u životu.
Kazna što su dobili po dupetu sa bičem. Teško njima.On izvrsava kaznu nad njima, vec su osudjeni.
evo vidi moj odgovoristo napisah

Sve sekte su manje ili vise na njihovim jaslama.
Pdf teorije zavere su pravo pa levo
a ti znas jer si u pentagonu jel tako![]()
a ok ti si u sekti pa znas.Sve sekte su manje ili vise na njihovim jaslama.
etoVid' stvarno. Pa dobro, oko nekih stvari se možemo složiti.![]()

Na pogresnom si se mestu slozio sa njom Dlugi.Vid' stvarno. Pa dobro, oko nekih stvari se možemo složiti.![]()
Oni su zvanična i registrovana organizacija, a ne sekta.Sve sekte su manje ili vise na njihovim jaslama.
Pa to oni sami objave svake godine kada traze pare iz budzeta.a ok ti si u sekti pa znas.
Ma da vas nema treba vas izmisliti.U kom smislu finansije?
Samofinansiraju se.
Oni su od pre par godina zvanicno MALA VERSKA ZAJEDNICA.Oni su zvanična i registrovana organizacija, a ne sekta.
Pa čuj, ja sam i inače grešan, ali mislim da na tom mestu nisam. To jest, tvoja tvrdnja je nešto što je teoretski moguće, ali nedokazivo, a pošto sam se takvih priča naslušao na tone onda sve to ne uzimam u obzir. Ovde na forumu su neki pisali da i mene finansira CIA.Na pogresnom si se mestu slozio sa njom Dlugi.![]()

Kazna što su dobili po dupetu sa bičem. Teško njima.
Nije bitna visina kazne, vec da ih je Isus osudio.Biblija osuđuje ali Isus ne osuđuje
Registrovani su u Srbiji stotinak godina.Oni su od pre par godina zvanicno MALA VERSKA ZAJEDNICA.