- Poruka
- 77.429
kako se kod js dobija boziji blagoslov?nebitno je ko pise na forumu
Bitno je da mi imamo medjunarodnu organizaciju i Bozji blagoslov
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako se kod js dobija boziji blagoslov?nebitno je ko pise na forumu
Bitno je da mi imamo medjunarodnu organizaciju i Bozji blagoslov
Prvo, niste jedini. Drugo, niste ni svesni koliko ljudi nema pojma da postojite a kamo li sta pricate.Jehovini Svedoci su to uspeli.
"Kako to, kako to, kako to, kako to,Posle banovanja od tri dana, a bez i jedne jedine reci negacije, tj. osporavanja mojih navoda, osim brisanja, osecam se intelektualno nadmocno u odnosu na moje mrzitelje.
Pa verovatno da kleveces. Vidis da mene ceka bozji sud, tuzbu ce da potpise ariana.sta ne smem sam?
I to je previse ako je istina.za ovolike godine forumasenja jedan je podlegao
Ja ne sudim nego Bog JHVH.Pa verovatno da kleveces. Vidis da mene ceka bozji sud, tuzbu ce da potpise ariana.
A znas da su kazne za zlocinacko udruzivanje dosta vece nego za pojedinacne zlocine.
I to je previse ako je istina.
Jel ti na osnovu svega do sad ja delujem kao covek koji se plasi Boga?Ja ne sudim nego Bog JHVH.
Vidi to ti sa njim
Da, ceka te njegov Sud, nisi to znao?
Pravi vernici imaju Bozanski strah.Jel ti na osnovu svega do sad ja delujem kao covek koji se plasi Boga?
Citaj polako i pokusaj da ispratis ovo sto cu sad da napisem.
Ako je bog dobar, i cela ova situacija na zemlji je jedan veliki nesporazum, onda cemo se on i ja lako razumeti. Jer ja dobro znam zasto radim sve ovo.
Ako je bog zao, i osudi me zbog toga sto mi je priroda takva. A priroda mi je takva da mogu slediti samo logiku. Onda on meni ne treba, kao sto ne trebam ni ja njemu. Ja cu da nestanem, a patice oni koji su me voleli, i patice sve dok me ne zaborave, ja cu biti samo mrtav.
Ako bog ne postoji ...
Pravi vernici imaju Bozanski strah.
Ti ga nemas ocigledno a trebao bi ga imati,
Jer od toga kakav budes zavisi da li ces dobiti od Boga spasenje.Bog jeste ljubva ali je i pravedan.
Zato ce zle unistiti.
A Ako zelis da prezivis Bozji Sud trebao bi se vec sad truditi da budes sto bolji covek po Bozjim merilima.
ne sma oti nego svako ko zeli da dobije spasenje.
Prebaciti odluku na Boga je nezrelo.
Mi biramo Boga i spasenje.
Ako postoji?
To je jos gore...i ne znas da li Bog postoji a tudju veru vredjas.
Do mene se dopire samo lepim.Na trenutke kao da dopirem do tebe. Desi se s vremena na vreme i da procitas s razumevanjem ono sto pisem.
Mislim da je svima ocigledno da nisam "pravi vernik" sta god to tacno podrazumevalo.
Mislis da bih trebao da se plasim da me ne bi unistio? Meni je logicnije da se plasim sto ce bog da osudi na patnju ljude koji me vole a koji nisu nista skrivili.
Ne znam cemu zurba, i ne znam sta bih radio i da prezivim. Ako uz prezivljavanje ide i brisanje memorije onda mozemo da se dogovorimo.
Za prebacivanje odluke imas da kazes samo da je nezrelo? ccc
Da ti pokusam jos jednom objasniti. To sto ja ne znam da li bog postoji, nije nikako povezano sa cinjenicom, da znam da su JS kao organizacija suplji na sve strane.
To je dokaz delovanja Bozjeg duha.
Bitno je koga Bog priznaje.
JS su prosirili hriscanstvo po celom svetu i time ispunjavaju Biblijsko prorocanstvo.
To ne moze bez Bozje podrske i blagoslova.
Jehovini Svedoci su to uspeli.
Ali nisi joj rekla na koji nacin je hriscanstvo opstalo i sirilo. Potoci krkvi su tekli ,kaze istorije, od onog datuma kada je hriscanstvo priznato kao drzavna religija (325. godine ne u Nikeji). Inace, po mom licnom shvatanju svaki vernik je to postao ili ispiranajem mozga, ili na silu, pod moranjem. Nadam se da ti nisi vernica, a ako jesi, onda veoma, veoma objektivana.Da li si ti svesna sta pises ?
Vec sam ti napisala da JS postoje od 1931.g. a Hrišcanstvo od pre 2000 ,
i zato prekini da pišeš gluposti, koje se nece tolerisati
Ne, veoma uvazena Nina, bilo je reci o ispiranju mozga i spinovanju. Nadam se da ti ne zameras nepravoslavcima sto uzimaju rec u diskursu o temu o kojoj gotovo ogromana vecina nas Srba veoma malo zna ili zna na uvrnut (spinovan) nacn. Mnogo ce nam trebati da se oslobodimo palanacke prasine i nasu pamet, koja u velikom broju napusta ovu najpravoslavniju zemlju i ide u rimokatolicki Zapad - "trebuhom za kruhom". Njih, cenjena Nina, ne interesuju ovi zlokobni komentari sa bilo cine strane oni dolazili.Da ti nisi Ariannin klon kada odgovaras na post upucen njoj ? I to spinujes i proširujes pricu na nesto o cemu nije bilo reci
To sto ti pises za JS je tvoje misljenje.Da li si ti svesna sta pises ?
To sto ti pises za JS je tvoje misljenje.
Ja iznosim kako je.
JS ispunjavaju Biblijsko prorocanstvo.
Matej 24:14 I ova dobra vest o kraljevstvu propovedaće se po celom svetu* za svedočanstvo svim narodima, i tada će doći kraj.
JS su poznati po tome sto propovedaju hriscanstvo po celom svetu.
To je cinjenica
Pisem sve kako je u Bibliji.![]()
Pa ok Nina nemoj me hvatati za rec eto ispravila sam.Nisi pisala da propovedaju hriscanstvo vec da su JS proširili hrišcanstvo po celom svetu a ti su dve razlicite stvari..prva je tacna da propovedaju hrišcanstvo a druga je tvoja izmišljotina
Ne hvalim se nicim.Da je isto ne bih reagovala a ti sama znas da nije isto i da si to napisala namerno u tvom stilu
a kako se hvalite da kao JS zivite casno i u skladu a Biblijom.. .nije lepo da pišeš neistine da ne upotrebnim onu drugu rec
JS nisu prava vera studirao sam sa JS godinama. Kad sam poceo da studiram verovao sam u biblijskog boga.Zemljaski sudovi su nebitni bitan je Bozji Sud.
JS se trude pred Bogom da budu moralni.
A ti mozes znati da nije prijavljivan zlocin?
Nemas dokaz za to niti oni koji to pokusavaju nesto...
Otuzbe ne mogu nista kada nema zlocina.
Ne verujes u istinu a laz ti se lako lepi.
Cudno.
Ja znam kako funkcionise Organizacija JS
i zakonom je dozvoljena znaci da je ispravna.
Prvenstveno Bog JHVh stoji iza nase organizacije.
Da je nesto protivzakonito to ne moze proci kod zemljskih vlasti
JS se drze samo morala, i to smeta zlima pa zato zli klevecu JS.
I pokusavaju im naci nesto lose da bi se izjednacili
a to ne moze kod Boga.
A ti ako podrzavas te klevete bices gori od njih.
Bog ce u Armagedonu unistiti klevetnike Boga i njegovog naroda.
tako d ati je pametnije da se primiris i da ne navlacis Bozji gnev na sebe.
To ti prijateljski preporucujem.
Uzgred, uvazenja Nina, bilo bi veoma lepo kada bi svako brisanje bilo popraceno komentarom brisaca, a takvih je na ovom pdf pet, i veoma ljuti na nas nepravoslavce, osim....gde spada Padre?
Ne hvalim se nicim.
Niti nesto pisem namerno.
Pisem brzo i ako neka rec vam se ne sviodja ne znaci da je to namerno.
Dalje nikome nije zabranjeno da zivi moralno.
To moze bilo koji covek bilo koji hriscanin.
Ja kao JS pisem o svojoj veri
a drugi o svojoj to je to.