Po cemu "prilazite" ???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne mogu vise ni da pisem od gluposti koje chitam, kao se nadam da ce se ko relativno prosjecno apsolutno normalan javiti da da odgovor na temu....

Ima nas koji ne mogu da veruju onome sto im oci vide u tvojim postovima i kolicini gluposti i nepismenosti u njima.....
Mislim, imas 75 postova, a 72 od njih su teme. Glupe teme. Nenormalno glupe teme.
I, kad smo vec kod gluposti, sta znaci "relativno prosecno apsolutno normalan"?
Ili, sta znaci "plitkoumni umovi"? Znas li bar koliko ima padeza ako ti vec koriscenje istih ne ide od ruke? Daj, burazeru, mani se ovoga....i pali.
Ili bar prestani da smaras i vredjas ostale....

Ima nas koji ne mogu da veruju onome sto im oci vide u tvojim postovima i kolicini gluposti i nepismenosti u njima.....
Mislim, imas 75 postova, a 72 od njih su teme. Glupe teme. Nenormalno glupe teme.
I, kad smo vec kod gluposti, sta znaci "relativno prosecno apsolutno normalan"?
Ili, sta znaci "plitkoumni umovi"? Znas li bar koliko ima padeza ako ti vec koriscenje istih ne ide od ruke? Daj, burazeru, mani se ovoga....i pali.
Ili bar prestani da smaras i vredjas ostale....

Ни ја не бих боље ово написао.
Девојка је потпуно у праву.
Само што бих рекао - неуобичајено глупе теме...

tema o tome kako ko izabere od 100 cura u kaficu i gradu koju da startuje je glupa? Ok, ja sam pametan u odnosu na vas, a moja sestra preko tetke od 13 godina zna o tim stvarima u vezi seksa izgleda vise nego svi vi duplo, jer, kunem vam se, sa njom bi da ocu mogo na ovu temu da pricam... dovoljno je zrelo svako dijete od 12 - 11 da prica o tome, bar ovamo ...
kolko vi deco imate godina pa vam je tema o tome "zasto od 100 njh koje vidim prilaazim bas toj 1noj da se upoznam tu noc kad sam nesto napaljen i do flerta mi je, ili do seksa, mozda... ko zna" glupa izuzetno i nebitna?

Pisite svi broj godina, ne vjerujem da imate preko 12 ipo, 11 maksimalno, jeli?

Idemo redom, broj godina, i koeficijenat inteligencije (ukoliko znate).

*

Može, u nekom vidu upoznavanja, ali je rizično, jer kada osoba progovori, može se desiti da poželite da pobegnete glavom bez obzira.:bye: Ja više volim prvo da osmotrim situaciju, pa onda da vidim šta ću.:think:

Pa dobro, onda reci "kako biras koga da osmatras" :think: sve se svodi na isto, a to je ono sto ja pricam, naravno, "prici iz napaljenosti" ne znaci i realizovati to sa tom osobom i naravno da to ne znaci da ti se ta osoba svidja imalo, ne poznajes je, samo pitam sta privlaci koga. Ukoliko osmatras "nasumice" napisi i to. Za cure prilaz moze biti i samo "primanje prilaza" jer je i to rad na "zblizavanju" radi boljeg upoznavanja/ili ispale, naravno, cesce se desi nekome ispala, nekome zblizavanje, nekome i seks... tu nema pravila i tako i treba, kod nekoga mozda i ima jeli..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back