Po cemu "prilazite" ???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
samo za prilaz. Objasnio sam i u uvodu sta moze biti prilaz, da i samo primanje nekoga KO PRILAZI da sedne kraj vas moze biti "prilaz" sa vase strane, neki pasivan, i tako dalje, .. dakle, svako moze pisati na temu i tema se tice bas (ja mislim) svakoga od 8 do 108 ili 78 kako hocete godina...!!!

Pa dobro, onda reci "kako biras koga da osmatras" :think: sve se svodi na isto, a to je ono sto ja pricam, naravno, "prici iz napaljenosti" ne znaci i realizovati to sa tom osobom i naravno da to ne znaci da ti se ta osoba svidja imalo, ne poznajes je, samo pitam sta privlaci koga. Ukoliko osmatras "nasumice" napisi i to. Za cure prilaz moze biti i samo "primanje prilaza" jer je i to rad na "zblizavanju" radi boljeg upoznavanja/ili ispale, naravno, cesce se desi nekome ispala, nekome zblizavanje, nekome i seks... tu nema pravila i tako i treba, kod nekoga mozda i ima jeli..

nisam ni mislio "odma da oces seks" obicno se odma upozna osoba, ali bez obzira na to kako ide upoznavanje/PRICA/SEKS odjednom na sred poda prodavnice, ja pitam samo za PRILAZ!:)

samo za prilaz. Objasnio sam i u uvodu sta moze biti prilaz, da i samo primanje nekoga KO PRILAZI da sedne kraj vas moze biti "prilaz" sa vase strane, neki pasivan, i tako dalje, .. dakle, svako moze pisati na temu i tema se tice bas (ja mislim) svakoga od 8 do 108 ili 78 kako hocete godina...!!!

Naravno, ne i za nezrele tipke sto se cude takvoj gadosti da je neko "probirljiv i ne prilazi nasumice" i td. ili ko iz nekih kompleksa misli da je tema koja je sudbonosna cesto tako nebitna.

cisto da prekinem lanac postova :super:
a koliko godinica imas, duso?

:cmok:

Dakle, da nastavim:
jedini razlog da nekome ova tema bude glupa je to ako ta osoba nema mu*a ili si*e (ako je zena) da pridje ili hrabrosti, ne znam za sta samo tu treba hrabrost, al nezrelost je cudo. E kad neko nema zube da pridje, tome tema nije ni bitna...

Dakle, da nastavim:
jedini razlog da nekome ova tema bude glupa je to ako ta osoba nema mu*a ili si*e (ako je zena) da pridje ili hrabrosti, ne znam za sta samo tu treba hrabrost, al nezrelost je cudo. E kad neko nema zube da pridje, tome tema nije ni bitna...
Само ти настави.. нећемо да те ометамо...:lol:
Али прво реци чији си клон...:mrgreen:

VI necete da me ometate? VAS cu da oslobodim iluzije da sam ja neko ko je odgovoran za odgovaranje VAMA, pozdravljam vas i da brzo odjasete u zalazak sunca.

Iz koje je sahte ova izpala... jOooOj.. ko je sad ovo Unisaiev momak
nije prvi put da me gejevi napadaju.

Dakle, da nastavim:

nemam muda, sise, hrabrosti a joste sam i nezrela.... :sad2:
da ne zaboravim glupa

a je li izostavio iskompleksirana? to mi je omiljen komentar za procitat
:cmok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back