- Poruka
- 98
nisam ni mislio "odma da oces seks" obicno se odma upozna osoba, ali bez obzira na to kako ide upoznavanje/PRICA/SEKS odjednom na sred poda prodavnice, ja pitam samo za PRILAZ!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa dobro, onda reci "kako biras koga da osmatras"sve se svodi na isto, a to je ono sto ja pricam, naravno, "prici iz napaljenosti" ne znaci i realizovati to sa tom osobom i naravno da to ne znaci da ti se ta osoba svidja imalo, ne poznajes je, samo pitam sta privlaci koga. Ukoliko osmatras "nasumice" napisi i to. Za cure prilaz moze biti i samo "primanje prilaza" jer je i to rad na "zblizavanju" radi boljeg upoznavanja/ili ispale, naravno, cesce se desi nekome ispala, nekome zblizavanje, nekome i seks... tu nema pravila i tako i treba, kod nekoga mozda i ima jeli..
nisam ni mislio "odma da oces seks" obicno se odma upozna osoba, ali bez obzira na to kako ide upoznavanje/PRICA/SEKS odjednom na sred poda prodavnice, ja pitam samo za PRILAZ!![]()
samo za prilaz. Objasnio sam i u uvodu sta moze biti prilaz, da i samo primanje nekoga KO PRILAZI da sedne kraj vas moze biti "prilaz" sa vase strane, neki pasivan, i tako dalje, .. dakle, svako moze pisati na temu i tema se tice bas (ja mislim) svakoga od 8 do 108 ili 78 kako hocete godina...!!!
Naravno, ne i za nezrele tipke sto se cude takvoj gadosti da je neko "probirljiv i ne prilazi nasumice" i td. ili ko iz nekih kompleksa misli da je tema koja je sudbonosna cesto tako nebitna.

Pisite svi broj godina, ne vjerujem da imate preko 12 ipo, 11 maksimalno, jeli?
Idemo redom, broj godina, i koeficijenat inteligencije (ukoliko znate).
*

Само ти настави.. нећемо да те ометамо...Dakle, da nastavim:
jedini razlog da nekome ova tema bude glupa je to ako ta osoba nema mu*a ili si*e (ako je zena) da pridje ili hrabrosti, ne znam za sta samo tu treba hrabrost, al nezrelost je cudo. E kad neko nema zube da pridje, tome tema nije ni bitna...

Dakle, da nastavim:
jedini razlog da nekome ova tema bude glupa je to ako ta osoba nema mu*a ili si*e (ako je zena) da pridje ili hrabrosti, ne znam za sta samo tu treba hrabrost, al nezrelost je cudo. E kad neko nema zube da pridje, tome tema nije ni bitna...

nemam muda, sise, hrabrosti a joste sam i nezrela....![]()
da ne zaboravim glupa
a je li izostavio iskompleksirana? to mi je omiljen komentar za procitat
![]()
))VI necete da me ometate? VAS cu da oslobodim iluzije da sam ja neko ko je odgovoran za odgovaranje VAMA, pozdravljam vas i da brzo odjasete u zalazak sunca.
Па кад немаш м...Ja ne prilazim nikom.![]()
овај с...
sto si iskompleksiranaaaaa))

:shock:![]()
ali zato imam ljepse brkoooveeeee od teeebeee![]()
))Па кад немаш м...овај с...
Па шта имаш уопште...![]()

80/110
Не бре.. то ми је крвни притисак...
Чек да се сетим...
Интелигенција.. шта то беше...![]()
Нека Црна Неба се надвила над Љ и С...8)

За моје године... одличан...normalan? pa fino...

:shock:![]()
ali zato imam ljepse brkoooveeeee od teeebeee![]()
Ništa, ybte.
Em sam ružna, em sam glupa... i nemam samopouzdanja.![]()