plug in od brak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sinnke:
Sta mislite da li je posteno od zena da prepusti da sve musko napravi?
Recimo kad se pravi kuca to bi trebalo sve po pola. Ionako kad se rastave pola pripada zeni po novom zakonu.
Meni je jedna sto sam se trebao s njom ozeniti rekla da ja kao musko moram sve stvoriti.
Kakva je to emancipacija zena?
Ljudi moji kad mi je to rekla ja nju izvedem napolje i kazem jel vidis ovaj put od 100 metara, ona kaze vidim i pitam ja nju kako je meni lakse ici po tom putu
pesice bez da ista nosim ili pesice a da nosim vrecu od sto kila na ledjima, ona normalno odgovori da mi je lakse bez te vrece.
A ja njoj e ti si meni ta vreca od 100 kila kad nikakve koristi od tebe nema. A pri rastavi bi delila harac bez blama.

Danas ionako vise ima posla za zene. Cim zoves za posao mutant sa druge strane samo zene trazi.
Cak po toj logici bi vise zene trebale ucestvovati u stvaranju i da nas ne traze novce u kucu.
Koliko malo zaradimo to nam jedva pokriva troskiove piva, a za qrvanje ni pomisliti.

Drugi put nadji neku sto nema 100 kila :D

sinnke:
Nema nijedna. Sve su one vitke pre braka. Hahahahaha A posle sto se bolje udomi to vise kila naroka.

sinnke...pa ako si toliko hrabar vec bi imao nesto iza sebe...i devojku .,..i materijalnu situiranost...a da znas da se za oboje bori u zivotu...zivot nikoga ne mazi....cak i kad ti se tako cini...
hrabrost je biti otvoren i emotivan...narocito u svetu u kom zivimo...hrabrost je verovati...ali iz svega ovde napisanog ja imam utisak da ti zivis u mraku...
..onom kukavickom...jer ne zelis ili ne smes sebi da dozvolis nesto bolje od tog tvog stava... koji je...kad mu se malo bolje sagledas u dubinu potpuno prazan...
...i ko se onda sinnke krije u celoj ovoj prici?

Molim te nemoj tako mi zene smo nezna nezasticena krhka bica....

( samo da me ne cuju feministkinje)

Mi bi krepale bez vas sposobnih maco balkanaca, pa ko bi nas onda satirao od q... i lemao?
Kome bi gace prale i krpile, muko moja?
Koga bi docekivale iz kafane i kuvale mu, prale i peglale, decu radjale...dok on gleda tv ili cita novine...

Evo iz odma cu da se ubijem ako nam ponestane takvih prilika za udaju....

Sily:

Mi bi krepale bez vas sposobnih maco balkanaca, pa ko bi nas onda satirao od q... i lemao?
Koga bi docekivale iz kafane i kuvale mu, prale i peglale, decu radjale...dok on gleda tv ili cita novine...

Sestro u kom veku zivis?

Sily:

Ako ti je takav otac, primi moje saucesce.
Posto ne znam odakle ti ovo.

Ma moji su skroz ok.
Niko ne pije, niko se ne bije...niko se ne deli....

Ali mozda je i bolje da ljudi koji ne umeju da zive u dvoje to i ne rade, manje muke na ovom svetu
pogotovo za potomke...

Eto ti sad !

Ko kaze da zene ne vole da ih vezuju, stipkaju, lupkaju.....sve u odredjenim dozama prija.

Sinnke ako nisi pobego u krevet, jer ja sad idem, a kako biste delili da si se ti uselio u njen stan, kucu i prikrpio na njenu platu...mislim ima i toga.
A i kad resis sa nekim da budes ( ono kao do kraja i dok vas zlo ne rastavi) pa neces valjda odma o deobi?
Ko predskolci, moja igracka tvoja igracka....Nedam ti igracku!
Ako je to frka onda bolje sastavis predbracni i svi namireni.

Sily:
Eto ti sad !

Ko kaze da zene ne vole da ih vezuju, stipkaju, lupkaju.....sve u odredjenim dozama prija.

Sinnke ako nisi pobego u krevet, jer ja sad idem, a kako biste delili da si se ti uselio u njen stan, kucu i prikrpio na njenu platu...mislim ima i toga.
A i kad resis sa nekim da budes ( ono kao do kraja i dok vas zlo ne rastavi) pa neces valjda odma o deobi?
Pa normalno, ljubav je ljubav, ali posao je posao.
MA kakav predbracni u ovom nasem pravnom sistemu.

Laku Noc.
c010.gif

Samo se vi veselite.

Bliss:
sinnke...pa ako si toliko hrabar vec bi imao nesto iza sebe...i devojku .,..i materijalnu situiranost...a da znas da se za oboje bori u zivotu...zivot nikoga ne mazi....cak i kad ti se tako cini...
hrabrost je biti otvoren i emotivan...narocito u svetu u kom zivimo...hrabrost je verovati...ali iz svega ovde napisanog ja imam utisak da ti zivis u mraku...
..onom kukavickom...jer ne zelis ili ne smes sebi da dozvolis nesto bolje od tog tvog stava... koji je...kad mu se malo bolje sagledas u dubinu potpuno prazan...
...i ko se onda sinnke krije u celoj ovoj prici?

Situiranost bi imala sa platom od 200 eura, bravo klap, klap, klap, jako pametno. Jesi ti ucila matematiku u skoli?
O cemu ti drobis tu?

sinnke:
Sta mislite da li je posteno od zena da prepusti da sve musko napravi?
Recimo kad se pravi kuca to bi trebalo sve po pola. Ionako kad se rastave pola pripada zeni po novom zakonu.
Meni je jedna sto sam se trebao s njom ozeniti rekla da ja kao musko moram sve stvoriti.
Kakva je to emancipacija zena?
Ljudi moji kad mi je to rekla ja nju izvedem napolje i kazem jel vidis ovaj put od 100 metara, ona kaze vidim i pitam ja nju kako je meni lakse ici po tom putu
pesice bez da ista nosim ili pesice a da nosim vrecu od sto kila na ledjima, ona normalno odgovori da mi je lakse bez te vrece.
A ja njoj e ti si meni ta vreca od 100 kila kad nikakve koristi od tebe nema. A pri rastavi bi delila harac bez blama.

Danas ionako vise ima posla za zene. Cim zoves za posao mutant sa druge strane samo zene trazi.
Cak po toj logici bi vise zene trebale ucestvovati u stvaranju i da nas ne traze novce u kucu.
Koliko malo zaradimo to nam jedva pokriva troskiove piva, a za qrvanje ni pomisliti.

Nije pošteno, ali koliko su žene "paraziti" toliko su i muškarci.
U vezi je uvek jedno parazit, po bilo kom osnovu.
Ne bih volela da ja dobijem parazita :-D.................bolje da ja nekome budem, lakše je........:-D zar ne?

sinnke:
Situiranost bi imala sa platom od 200 eura, bravo klap, klap, klap, jako pametno. Jesi ti ucila matematiku u skoli?
O cemu ti drobis tu?

..prvo ja nisam pricala o materijalnoj situiranosti (samo)...
...mislim da si veoma dobro shvatio sustinu pa necu da se ponavljam...
...plata od 200 EU :D ...e sinnke o cemu pricas?...svako bira sam svoj put...
...pitaj me koliko sam matematike ucila na faxu?
...a na faxu sam jer ne zelim da me neki muskarac sa slicnim stavovima kao sto su gore pomenuti drzi u shaci ceo zivot...i znas sta?...znam da cu uspeti....i da ce me ta plata od 200 UE pratiti samo na pocetku...a spremna sam da se zrtvujem za vise ciljeve koje sam sebi postavila...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back