PLJACKA....

Grupe huligana "razbile" su se širom centra grada, pljačkajući radnje: izlozi "Benetona", "Bate", "Delta sporta", "Maksi" samoposluga i radnji sa kompjuterskom opremom razbijeni su nešto posle 20 časova, a radnje opljačkane. Policija u džipovima i "maricama" jurila je kroz Knez Mihajlovu ulicu.

Осам година свако вече, сваки дан су та деца а сада момци од 16-18 година гледала НАСИЉЕ и САМО НАСИЉЕ У СВЕТУ у дневницима, а када престану дневници опет гледају НАСИЉЕ и САМО НАСИЉЕ У БРОЈНИМ јЕВРОПСКИМ И јАМЕРИЧКИМ ФИЛМОВИМА... који су тако монструозни да само болесни умови могу тако нешто да смишљају - и потпуно је нормално да сада руше, пале, пљачкају - ПА ТО СУ НАУЧИЛИ ОД ВАШЕ јЕВРОПЕ... тамо се паљевина и окретање аутомобила и сукоби са полицијом догађају за далеко безазленије ствари.

Они су само прихватили "европске вредности" за којима ви толико жудите.

Bravo majstore!Najviše me je zaboleo komentar nekog Dan Serwera iz USA koji je zapanjen zbog "narušavanja teritorijalnog integriteta američke ambasade" tražio javnu osudu od strane međunarodne zajednice...Ovo je vrhunac licemerja a mene licemerje boli toliko da proklinjem svakog licemera koji nam je naneo bol na ovaj način. B92 su specijalizovani za licemerne komentare i mislim da to rade baš s namerom da nanesu duševnu bol.Nisu preneli ni minut mirnog dela, puštali su neku "zabavnu" emisiju. Kako su čuli za sranja, eto direktnog prenosa.

pa i oni su nama oteli kosovo i to se zove kradja ti to podrzavas.

a jedno kosovo vredi mnogo vise nego tuce leviski.
Čedoidu i još nekima (koji se foliraju, navodno su za Kosovo) izgleda ne
Opljackati lopova nije pljacka!
Ma sve su to moderni Robini
..a odakle je predsednik apelovao na "huligane" zna li se
Iz Rumunije.....u toku pauze 'zahvaljivanja'.
...a zasto bi je palili...jesmo mi nekome od njih nesto otimali
Mi smo stari, kulturni evropski narod.....nismo kolonijalisti, otimači, lopurde k'o ovi ameri i EU

Znaci ne mogu da verujem koji paori ... Mi smo bolesna zemlja ... I bas me zanima ko je organizovao onako glupo policiju kada nista nisu uradili a znali su i gde ce se ovi skupljati i sve... E pobile se zbog patika...

Miting pod parolom "Kosovo je Srbija" pretvorio se u pljachku po Beogradskim radnjama, krade se sve shto mozze da se ponese....
Kolektivno ludilo je krenulo, nek nam je Bog u pomoci.

posto se jocic nije oporavio izabran je deo mase da polaze test...samo najbolji ce moci da konkurisu za ministra unutrasnjih poslova... ovo je bio "prijemni"...sad ostale testove da poloze

pa i oni su nama oteli kosovo i to se zove kradja ti to podrzavas.

a jedno kosovo vredi mnogo vise nego tuce leviski.

Kosovo je ispušteno iz ruku crveno crne koalicije...ko nam je kriv što su nam ondašnji političari bili nesposobni da stvore jak lobi u američkom senatu, kao što su albanci, ali su zato bili sposobni da nam oprazne džepove 90-tih...

Bravo majstore!Najviše me je zaboleo komentar nekog Dan Serwera iz USA koji je zapanjen zbog "narušavanja teritorijalnog integriteta američke ambasade" tražio javnu osudu od strane međunarodne zajednice...Ovo je vrhunac licemerja a mene licemerje boli toliko da proklinjem svakog licemera koji nam je naneo bol na ovaj način. B92 su specijalizovani za licemerne komentare i mislim da to rade baš s namerom da nanesu duševnu bol.Nisu preneli ni minut mirnog dela, puštali su neku "zabavnu" emisiju. Kako su čuli za sranja, eto direktnog prenosa.

Па погледај сада је скоро 24:00 а У92 НЕПРЕКИДНО ПУМПА ЈАВНОСТ САМО НЕГАТИВНОСТИМА И ПРИЧОМ О НАСИЉУ И ЧАК ОПТУЖБАМА НА РАЧУН ГОВОРНИКА ... па њих ће даноноћно морати да чува полиција... има једна народна: ЈЕГО, ЈЕГО... И ПРЕКО ЈЕГО! Е мислим да је У92 прешао све границе!

Па погледај сада је скоро 24:00 а У92 НЕПРЕКИДНО ПУМПА ЈАВНОСТ САМО НЕГАТИВНОСТИМА И ПРИЧОМ О НАСИЉУ И ЧАК ОПТУЖБАМА НА РАЧУН ГОВОРНИКА ... па њих ће даноноћно морати да чува полиција... има једна народна: ЈЕГО, ЈЕГО... И ПРЕКО ЈЕГО! Е мислим да је У92 прешао све границе!

...napaljeni idioti...gde su ih samo pokupili...ako nastave ovako da nas informisu na kraju cemo se medjusobno poubijati...ni ovi ostali nisu bolji...oni ne prenose vesti nego komentare tih vesti raznih idiota koje tamo dovode

Back