Svabov
Buduća legenda
- Poruka
- 25.291
ODPRILIKE
JA BIH TO NAZVAO BIG SALE DISCOUNT 100%![]()
i civilizovanom svetu to se zove kradja, a ljudi koji to praktikuju - lopovi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ODPRILIKE
JA BIH TO NAZVAO BIG SALE DISCOUNT 100%![]()
Nisam primetila da po Evropi pale srpsku ambasadu, zastavu, automobile.. Nisam čula, mora da mi je promaklo.
i civilizovanom svetu to se zove kradja, a ljudi koji to praktikuju - lopovi.
Nisam primetila da po Evropi pale srpsku ambasadu, zastavu, automobile.. Nisam čula, mora da mi je promaklo.
pa i oni su nama oteli kosovo i to se zove kradja ti to podrzavas.
a jedno kosovo vredi mnogo vise nego tuce leviski.
Krade se samo iz radnji koje predstavljaju zemlje koje su podržale nezavisnost Kosova:
Beneton, Levis, Disel....
To mu dođe ko hajdučija i pljačakanje trgovačkih karavana u tursko doba.
Nema Kostunice da se obrati . Mozda se ogrebao za patike .
Осам година свако вече, сваки дан су та деца а сада момци од 16-18 година гледала НАСИЉЕ и САМО НАСИЉЕ У СВЕТУ у дневницима, а када престану дневници опет гледају НАСИЉЕ и САМО НАСИЉЕ У БРОЈНИМ јЕВРОПСКИМ И јАМЕРИЧКИМ ФИЛМОВИМА... који су тако монструозни да само болесни умови могу тако нешто да смишљају - и потпуно је нормално да сада руше, пале, пљачкају - ПА ТО СУ НАУЧИЛИ ОД ВАШЕ јЕВРОПЕ... тамо се паљевина и окретање аутомобила и сукоби са полицијом догађају за далеко безазленије ствари.
Они су само прихватили "европске вредности" за којима ви толико жудите.
Čedoidu i još nekima (koji se foliraju, navodno su za Kosovo) izgleda nepa i oni su nama oteli kosovo i to se zove kradja ti to podrzavas.
Ma sve su to moderni RobiniOpljackati lopova nije pljacka!
Iz Rumunije.....u toku pauze 'zahvaljivanja'...a odakle je predsednik apelovao na "huligane" zna li se
Mi smo stari, kulturni evropski narod.....nismo kolonijalisti, otimači, lopurde k'o ovi ameri i EU...a zasto bi je palili...jesmo mi nekome od njih nesto otimali
Miting pod parolom "Kosovo je Srbija" pretvorio se u pljachku po Beogradskim radnjama, krade se sve shto mozze da se ponese....
Kolektivno ludilo je krenulo, nek nam je Bog u pomoci.
Krade se samo iz radnji koje predstavljaju zemlje koje su podržale nezavisnost Kosova:
Beneton, Levis, Disel....
To mu dođe ko hajdučija i pljačakanje trgovačkih karavana u tursko doba.
pa i oni su nama oteli kosovo i to se zove kradja ti to podrzavas.
JSO nije dozvolio intervenciju policije ispred ambasade SAD
Bravo majstore!Najviše me je zaboleo komentar nekog Dan Serwera iz USA koji je zapanjen zbog "narušavanja teritorijalnog integriteta američke ambasade" tražio javnu osudu od strane međunarodne zajednice...Ovo je vrhunac licemerja a mene licemerje boli toliko da proklinjem svakog licemera koji nam je naneo bol na ovaj način. B92 su specijalizovani za licemerne komentare i mislim da to rade baš s namerom da nanesu duševnu bol.Nisu preneli ni minut mirnog dela, puštali su neku "zabavnu" emisiju. Kako su čuli za sranja, eto direktnog prenosa.
Evo ga 1 insajder![]()
Па погледај сада је скоро 24:00 а У92 НЕПРЕКИДНО ПУМПА ЈАВНОСТ САМО НЕГАТИВНОСТИМА И ПРИЧОМ О НАСИЉУ И ЧАК ОПТУЖБАМА НА РАЧУН ГОВОРНИКА ... па њих ће даноноћно морати да чува полиција... има једна народна: ЈЕГО, ЈЕГО... И ПРЕКО ЈЕГО! Е мислим да је У92 прешао све границе!
Sad samo da lepo objasniš kako će zbog ovog divljaštva bilo kome biti bolje.Kad je goreo BG uvek je ostatku zemlje krenulo na bolje, valjda marva navikla da se samo tako da skinuti s'vlasti.