PLJACKA....

Bio sam na mitingu, iako je miting prošao dobro, nema opravdanja za ovo što se desilo posle toga. Zgrožen sam ljudima koji su polupali grad, naročito ovima što voze besna kola, ništa manje ni ostalima koji pljačkaju radnje, trafike. Deca koja nemaju 18 godina, oblače se ko nindže i šetaju sa policijskim pendrecima po gradu.

Svaka čast svim ljudima, ma odakle bili, ma kojoj stranci pripadali, koji su normalno protestvovali, a ovi koji su razbijali, krali, otimali se, ma odakle bili, ma kojoj stranci pripadali, u zatvor.

Očito da su mnogi dosta truda uložili da se danas vidi mnogo čega negativnog, umesto ono što je trebalo da se vidi. Nadam se ta manjina ljudi nije skroz pokvarila ono što je većina pokazala.

Anyway (jel smem malo izdajničkim jezikom? :lol:) naiebali smo kao država...a kao narod smo još gori u očima sveta. Pa i kad budu skinuli vize, znaš koliko će ljudi pustiti da pređe preko...? Od stotinu možda 3,4... Ali tako nam i treba...

Bio sam na mitingu, iako je miting prošao dobro, nema opravdanja za ovo što se desilo posle toga. Zgrožen sam ljudima koji su polupali grad, naročito ovima što voze besna kola, ništa manje ni ostalima koji pljačkaju radnje, trafike. Deca koja nemaju 18 godina, oblače se ko nindže i šetaju sa policijskim pendrecima po gradu.

Svaka čast svim ljudima, ma odakle bili, ma kojoj stranci pripadali, koji su normalno protestvovali, a ovi koji su razbijali, krali, otimali se, ma odakle bili, ma kojoj stranci pripadali, u zatvor.

Očito da su mnogi dosta truda uložili da se danas vidi mnogo čega negativnog, umesto ono što je trebalo da se vidi. Nadam se ta manjina ljudi nije skroz pokvarila ono što je većina pokazala.

Lepo je sve što kažeš, ali džabe krava da mleko, kada ga na kraju šutne i prospe...

...napaljeni idioti...gde su ih samo pokupili...ako nastave ovako da nas informisu na kraju cemo se medjusobno poubijati...ni ovi ostali nisu bolji...oni ne prenose vesti nego komentare tih vesti raznih idiota koje tamo dovode

Мени је "симптоматично" то што је, ако се сећате, Коштуница одједном још једном узео реч пре него што је говорио Кустурица И ВЕОМА УСПЛАХИРЕНО ПОЗИВАО ДА МИТИНГ ПРОЂЕ БЕЗ ЕКСЦЕСА... што ми говори да је већ имао информацију да се спрема сра*е... е сада, врло брзо ћемо сазнати и "ко су организатори нереда"... Београд је "село"...
icon9.gif
icon9.gif
icon9.gif

Мени је "симптоматично" то што је, ако се сећате, Коштуница одједном још једном узео реч пре него што је говорио Кустурица И ВЕОМА УСПЛАХИРЕНО ПОЗИВАО ДА МИТИНГ ПРОЂЕ БЕЗ ЕКСЦЕСА... што ми говори да је већ имао информацију да се спрема сра*е... е сада, врло брзо ћемо сазнати и "ко су организатори нереда"... Београд је "село"...
icon9.gif
icon9.gif
icon9.gif

Moguce!:idea:

Мени је "симптоматично" то што је, ако се сећате, Коштуница одједном још једном узео реч пре него што је говорио Кустурица И ВЕОМА УСПЛАХИРЕНО ПОЗИВАО ДА МИТИНГ ПРОЂЕ БЕЗ ЕКСЦЕСА... што ми говори да је већ имао информацију да се спрема сра*е... е сада, врло брзо ћемо сазнати и "ко су организатори нереда"... Београд је "село"

...na CNN bila R Milentijevic profesor u NY...kaze da razume ovo sto se desava i da bi svaki narod koji je u slicnoj situaciji isto postupio

Ja sa gledao CNN i iznenadilo me koliko su objektivni.
B92 podseca na TV bastilju iz najgorih dana.Dno,
Nisamo ochekivao da ce navodno nasha televizija da prosipa vecuu propagandu od zapadnih medija.

Lepo je sve što kažeš, ali džabe krava da mleko, kada ga na kraju šutne i prospe...

Hvala, ali se ne osećam kao krava, niti mislim da se većina ljudi koja se pojavila na mitingu krave. A ti koji su razbijali nisu krave već banditi, desperadosi, nazovi kako hoćeš.

Moram da se složim sa eremitom i meni deluje da je bilo instruiranih da prave s****, naravno odredjeni deo prihvatio i eto ružnih slika.

Tuča zbog patika
Nasilje na ulicama Beograda u četvrtak uveče obilovalo je i brojnim bizarnim detaljima. Kako je izvestio reporter B92, dve devojke su se prilikom obijanja jedne od prodavnica sa sportskom opremom međusobno žestoko potukle – jer se i jednoj i drugoj dopao isti model “puma” patika.

E sada smo u društvu "velikih", pogotovo ako se neko seti još nekih slučajeva gde su se politički neredi koristili za pljačku lopovluk, uništavanje i demoliranje...
Dakle sada će lepo da nas porede sa crncima u Los Angeles-u, Arapima u Parizu i Iračanima nakon svrgavanja Sadama Huseina.
E baš smo lepo društvo našli....
Tuga i žalost...

Kakvu su propagandu prosipali, ako sme da se zna?

Da je Beograd ruiniran shto nije.Preuvelichavaju huligane da bi minimalizovali i doveli ih u vezu sa mirnim protestom i manipulishu deebelo.Odnos protesta i huligana je 1:9 u vremenu po izveshtavanju i to je sramota.
Gledao sam skoro celo veche NAMERNO samo b 92 i prvo su recimo davali nemontiran materijal Kralja Milana gde nema ni jednog slomljenog izloga a posle "montirano" delove grada samo tamo gde su izlozi polomljeni.I kad su prvi put prikazivali nemontirano u pozadini se chuje lik dok voze kolima da kaze kamermanu da trazi polomljene radnje.Kad ih nije bilo taj snimak vishe nisu prikazivali.To je samo jedan od milion primera.

Posle napada na ambasade i druge objekte u Beogradu, grupe huligana pljačkale su i pustošile prodavnice u centru grada.
Nekoliko grupa, većinom mladih ljudi sa kapuljačama, trčalo je ulicama oko Knez Mihajlove sa kesama u rukama, punim opljačkane robe. Neki su u naručju nosili čak i kompjutere.
Izlozi "Benetona", "Bate", "Delta sporta", "Lejvisa", "Maksi" samoposluga i radnji sa kompjuterskom opremom razbijeni su nešto posle 20 časova, a prodavnice su opustošene.

Opljačkana je i polupana i parfimerija "Jasmin", kao i prodavnica modne odeće "Autlet" koja je smeštena u objektu "Beko". Razbijen je i izlog na "Univerzal banci", kao i na jednoj manjoj apoteci.

Opljačkane su i radnje u Čumićevom sokačetu i u Sremskoj.

Policija je intervenisala nešto pre 21 čas, jureći u džipovima preostale grupice po Knez Mihailovoj, koja je inače pešačka zona, kao i po okolnim ulicama.

Pripadnici MUP-a su na licu mesta uspeli da uhvate dvojicu provalnika ispred prodavnice "Najk", na početku Ulice kneza Mihaila.

Policija je rasturila izgrednike u Knez Mihajlovoj ulici, pa su se oni povukli ka Francuskoj ulici, Ulici 29 novembra i Vasinoj.

U centru Beograda osećao se suzavac.

Svi ali svi politichari pozivaju na mir a oni govore da su ovi debili "politichki motivisani",neki lik spominje "Legijine dzipove" i smeta mu shto panduri dizu tri prsta jer je to isto radio JSO za vreme Legije..missim koja logika..isto verovatno i *****ju na WC sholji kao i Crvene Beretke 5.Oktobra kao i svi ljudi na planeti.I milion takvih bljuvotina i "objektivnih i neutralnih" izjava i ocena.

Provokacije su najgora moguca stvar.
Politicari su znali da ce biti nereda.Demokrate su bojkotovali miting,niko od njih nije prisustvovao.
Ko je sa sacicom huligana sve ovo izveo ,veoma organizovano?
Kome to odgovara?Srbima ,svakako ne.
CNN izvestava bolje od b92,mislim povoljnije za nas.Sta stoji iza toga.Grad nam je unisten.
Bilo bi posteno da saznamo ko nam ovo radi.99%ljudi bude u redu ,a 1% sve upropasti.

Da je Beograd ruiniran shto nije.Preuvelichavaju huligane da bi minimalizovali i doveli ih u vezu sa mirnim protestom i manipulishu deebelo.Odnos protesta i huligana je 1:9 u vremenu po izveshtavanju i to je sramota.
Gledao sam skoro celo veche NAMERNO samo b 92 i prvo su recimo davali nemontiran materijal Kralja Milana gde nema ni jednog slomljenog izloga a posle "montirano" delove grada samo tamo gde su izlozi polomljeni.I kad su prvi put prikazivali nemontirano u pozadini se chuje lik dok voze kolima da kaze kamermanu da trazi polomljene radnje.Kad ih nije bilo taj snimak vishe nisu prikazivali.To je samo jedan od milion primera.
Tako se prikazuju sve demonstracije na ovom svetu, znači ono što je publici najinteresantnije. Ni 5. oktobra 99% demonstranata nije bilo u skupštini,ali dežurni papagaji onih 1% ponavljaju do iznemoglosti evo već 8 godina.

Chanak je,skoro doslovno rekao da"posle ovog protesta srbija vishe nema prava na Kosovo i da ce sve zemlje sveta da ga priznaju zbog ovog protesta"...parafraziram ali skoro pa tim identichnim rechima.

...znaci kad Siptari pale onda dobiju drzavu a kad mi nesto zapalimo gubimo drzavu...tom coveku treba zabraniti da se bavi politikom

Tako se prikazuju sve demonstracije na ovom svetu, znači ono što je publici najinteresantnije. Ni 5. oktobra 99% demonstranata nije bilo u skupštini,ali dežurni papagaji onih 1% ponavljaju do iznemoglosti evo već 8 godina.

Znachi i RTS pre 5.Oktobra je objektivno i neutralno izveshtavao,kada je govorio o divljacima koji pale skupshtinu?
To nije bila politichka manipulacija?

Moram da konstatujem da su ovi jadnici iz Seseljeve stranke, Kostunicine kao I stranke Velje-Selje izgleda veoma siromasni cim su poslali decu da kradu po Beogradu. Bas sam cula sinoc da mali vucic kaze da su to ustvari sve njihova deca!? Nije ni cudo sto sva istrazivanja pokazuju da za Seselja, Kostunicu I Velju Selju glasa uglavnom onaj najnize obrazovani sloj ljudi (citaj sljam), logicno da su, zbog niskog obrazovanja siromasni materijalno (ja bih dodala I u mozak siromasni) I eto objasnjenja zasto su ta njihova tek punoletna decica dobila instrukcije da kradu patike, hranu I ostalo po gradu.
E jedino me zanima, ako moze neki Seseljevac da mi odgovori, je li naredjenje stiglo direktno od “vojvode” iz Den Haga ili je mozda to naredio mali tomica, mozda mali vucic ili mozda ipak ovaj jadni “premijer”  ??? Bas bih vam bila zahvalna na odgovoru!

Back