oktobar49
Primećen član
- Poruka
- 745

Ne znam da li se nekome do sada desavalo,ukoliko ovde medju vama jos ima pripejd korisnika,da kada uplatite kredit bilo u poslovnici bilo u kiosku (recimo 500 din),mobilni operater (u mom slucaju je to MTS) krene da vam skida novac sa racuna,a da vi pritom niti surfujete po internetu,niti saljete SMS poruke,niti razgovarate!
Pa je tako bilo situacija da mi od tih 500 din posle samo pola sata ostane 300 din na racunu posle provere stanja na onom cuvenom njihovom *100#,a da je telefon stajao na polici moje sobe bez da ga je iko takao?!?
PO KOM OSNOVU SE MENI SKIDA NOVAC SA RACUNA?
Kada sam prvi put pre par meseci bio u jednoj od njihovih poslovnica,receno mi je da su se pojavile neke aplikacije (koje koliko ja znam nisam instalirao) i apdejt koji mi vuce kredit,tako da mi je radnica sve to pogasila rucno,na sta sam joj se zahvalio,jer realno oko mobilnog i uopste tehnike ne znam gotovo nista,samo toliko da pozovem i primim poziv posaljem SMS i eventualno surfujem po netu tipa proverim mejl,odem na YouTube,vidim sta ima na Krstarici..itd kave igrice,instaliranje aplikacija i dodatnih usluga i ostale pi*ke materine,to me bre ne zanima.OK nije mi refundiran novac i nije to toliko ni bitno,koliko sama situacija da se izgleda te aplikacije pojavjuju opet ne znam ni ja kako,i opet ja na kiosk i opet uplata,kad ono nema 70 din na racunu posle recimo dva sata dok sam doruckovao i poradio nesto u stanu?!
Uopste nije korektno da tako ljudima nestaje novac sa racuna,pa iako je verovatno neka sistemska greska,kajem sto nisam pazljivije pratio pa da sam gasim te aplikacije I koliko toliko umanjim stetu,nego svaki put moram da se klatim do MTS-a.
I nije tu kraj mukama,s obzirom da imate u tim poslovnicama svakakve (ne)radnike koji prebacuju odgovornost na vas,koji ne bi da se petljaju sa tim uz izgovor da oni nemaju nikakve veze sa aplikacijama,niti zele da makar lociraju problem i ukazu ti na njega kako ne bi moral vise da dolazis,ili upute te na kvalifikovanije radnike u centrali koji mogu da vide od toga koje si web sajtove posecivao,skinu ti listinge poziva,sms-a i jos gomilu cuda u svakom trenutku...a kamoli kojim povodom mi se topi kredit...
Da pojasnim za kraj,meni pripejd kao opcija vise odgovara,jer uplacujem koliko hocu i koristim tel. kad hocu,pa samim tim ocekujem da kada god okrenem famozni *100# iznos kredita bude netaknut...i nemam nameru da prelazim na postpejd niti mi se to finansijski isplati.
Zna li neko o cemu se ovde radi? Da li je u pitanju perfidna pljacka i vadjenje na sistemsku gresku ili nesto drugo,kao npr. povecanje broja postpejd pretpalnika i pritisak da se uzimaju kojekakvi paketi?