Који поклон имате за регистрацију броја мобилног телефона?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ko jos ima pripejd broj :O
Onaj kome ne treba mnogo
Recimo za vec 500 din mozes da neograniceno razgovaras u mrezi, za sta mi treba vise
Zasto da dajem 10 evra vise mesecno za isto to
To je 120 evra godisnje, 2 para dobrih patika
Eto, ne dam te pare
Svi pristajemo na neke kompromise, duvamo se * ***** 10 evra *, dok na zapadu skrtare za 1 evro
A 10 po 10 pa se skupi na mnogo kad se sve pogleda

Ако сте регистровали бројеве мобилних телефона да ли вам је стигао поклон који су обећавали да имате ако региструјете или није,да ли сте задовољни поклоном или не?
Vip je tu bio maksimalno bezobrazan, bar nijihovi radnici , oni su na svoju ruku radili registraciju pa korisnik nije ni znao , npr ja nisam znao da su petljali sa mojim brojem....zbog necega je to radnik uradio umesto mene...
A i nije bio neki poklon..

MTS je u pocetku davao 10 gb interneta, i to nije neki poklon, jer ti napune mailovima na svaka dva dana po dva komada, nekad i svaki dan, tako da se ne isplati uopste..
Kasnije je mts uveo 2025 akciju koja se isplati , tj to je bas pravi poklon...
Ja licno nisam potrosio nijedan minut nijednu SMS , jer sam nabavio neke nove pakete usluga, pa mi ne treba ali to je dobar poklon kod mts, i jos uvek je aktivan do 20 4 kod mene..

Koristim internet preko tog poklona, nije da mnogo trosim , pise 2 ili 3 GB sam potrosio , ali je lep poklon , sto mora da napucam a mogu da napucam silni protok trosim kad radim search po 10mbps i dan i noc...

Mts ne da, kazu promocija vazi samo za stare brojeve
Zasto to niste negde napisali?
Стварно,свуда су биле рекламе две хиљаде двадесет пет гигабајта интернета,тај број порука,тај број кредита за звање а нигде нису прецизирали да је то за старе кориснике?
Stari ce svakako biti registrovani, ko koristi a ko ne koristi ta kartica je bacena odavno
Али баш онако разочарење огромно ако су то урадили да деле кориснике тако.

Back