alexandrra
Aktivan član
- Poruka
- 1.488
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ukoliko zelis da se plivanjem bavis rekreativno, izabrala si pravu stvar, iz vise razloga:Micotakis:Cula sam da je plivanje najbolja vrsta rekreacije, pa zbog toga i kazu, da su vaterpoliste najbolje gradjeni sportisti. Da li se plivanjem najbolje moze oblikovati i ZENSKO telo? Mislim bez nekih jakih misica i sl.
Posebno bih zamolila moderatora da da odgovor na pitanje. I naravno sve ostale koje se bave ovim sportom, ili koji znaju nesto o tome.
Ako imaš dugu kosu, ti stavi kapu za plivanje.Micotakis:Skroz sam zapostavila sopstvenu temu :-(
Pa ja obozavam plivanje. Mislim meni je to vid sporta koji mu ujedno predstavlja i uzivanje. Samo sto je mana sto nije dostupan tokom cele godine. Ok da upises na zatvorenom bazenu, ali feeling nije isti, a da ne pricam o tome da mi je kosa dugacka, pa bi imala frke kad dodje zima :-( Sve u svemu, nisam izvadila propusnicu...za celu godinu, sto mi je velika greska, ali lepo je otici bar jednom u nedelju.
Čega to svega?Micotakis:Mogu za neke stvari priznati da sam lenja, ali za plivanje...nikako!
Borise..pomazi...kaze da sam lenja.. a ja se toliko trudim :-)
Ma ok, shvatam ja sve to, i znam da grad poput Bg pruza puno mogucnosti, ali treba i vremena i para..i svega. Za sada sam se odlucila za trcanje, jer je najbrzi nacin, pri tom ne kazem da je plivanje out. Pa ja sam otovrila ovu temu..sto znaci da obozavam plivanjeee:-)
Šalio sam se, nemoj odmah da se vređaš ;-)Micotakis:U redu je. Nemam nameru da se prepucavam s tobom. Sudi o nekom koga poznajes, a ne o meni. Valjda imas nesto pametnije da radis.
Ne moraš sad da se izvinjavaš, uopšte se nisam uvredio! 8) 8)Micotakis:Onda prihvati moje izvinjenje...ali tvoja replika mi je delovala grubo. Veruj mi, da razumem o cemu govoris, jer i ja imam ljude koji tako nalaze izgovore samo da ne bi pokrenuli svoju g****..i toga mi je dosta! Pa odustanem i ne pricam. Ali budi siguran da ne spadam u tu grupu.
Do malopre sam slusala druga koji je reko da se navuko na coca-colu..i pije je pri tom u 1:40h. I kaze...ne mogu..navuko sam se..to mi je kao droga...nemam snage ako je ne popijem. Hm..glupi izgovori.
Izvini zbog nesporazuma.
mr cool:A sta mislite o kombinovanju plivanja i teretane cilj mi je pre svega da se rasirim u ramenima dali bi plivane to malo ubrzalo.
I dali plivanje moze da pomogne kod puckanja u zglobovima cuo sam negde da je plivane dobro za zglobove.
Griffit:Ljudi,jel zna neko cene i termine zatvorenih bazena u Bg? :-)