Golub
Elita
- Poruka
- 17.902
Banjica vikendom od 11 do 17h. 250 dinara (malo skuplje nego radnim danom)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slazem se da plivaci nisu nista posebno. Ja se bavim plivanjem celog zivota. Svakog jutra otplivam 20 duzina mog olimpijskoh bazena u koji sam pocela da pustam prijatene mirise lavande, winterfresh i na ravno pokosenog sena. Mnogi plivaci se pale na mene, ali ja imam decka. 8)
Sirina ramena je geneski predodredjena i ne moze se menjati. S druge strana misicna masa ramena, trapeza i narociti ledja je ta koja daje utisak sirokih ramena.
Za to je verovatno najbolji stil leptir.
Hoces da kazes da sirina ramena ima samo veze sa genetikom znaci da se neko bavio vaterpolom ili sahom imao bi istu sirinu ramena?
Cula sam da je plivanje najbolja vrsta rekreacije, pa zbog toga i kazu, da su vaterpoliste najbolje gradjeni sportisti. Da li se plivanjem najbolje moze oblikovati i ZENSKO telo? Mislim bez nekih jakih misica i sl.
Posebno bih zamolila moderatora da da odgovor na pitanje. I naravno sve ostale koje se bave ovim sportom, ili koji znaju nesto o tome.
Cula sam da je plivanje najbolja vrsta rekreacije, pa zbog toga i kazu, da su vaterpoliste najbolje gradjeni sportisti. Da li se plivanjem najbolje moze oblikovati i ZENSKO telo? Mislim bez nekih jakih misica i sl.
Posebno bih zamolila moderatora da da odgovor na pitanje. I naravno sve ostale koje se bave ovim sportom, ili koji znaju nesto o tome.