Hvala ljudi puno, odlucio sam se za beograd kod "RASIC", hvale ih ljudi na ovom drugom forumu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ulja netraju duze,cak i krace kao i svecice,dizne odlaze kod indjek. zahteva kontrolu struje svaka sitnica smeta,grejanje u samoj glavi je vece,ulje zadrzava boju pri menjanju da je cistije jeste ali ne svojstvo,dizne blokiraju zapusese kao i karburator posle duzeg koriscenja plina,stim kad ga vozite na benzin trosi zbog dizni,brze odlazi izduvni lonci i sve kod izduva.
Ulje netraje duze zato sto dolazi do zagrevanja veceg u samom motoru,stim ulje gubi svojstvo to sto kad se ulje ispusti ostaje iste boje to nije razlog da je istog i kvaliteta.Plin stedi motor zato sto nema cestica koji ulaze u motor,pa da prave rez po stublinama,struja se pre oseti cak ako nisu dobre svecice moze doci do povratne detonacije i puca usis.Benzin ima svrhu i podmazivanja,plin ne toliku iz tih razloga odlazi zapusi karburator,dizne,par puta sam radio generalnu na autima koji koriste plin karike su kao zilet,razmisli zasto,kod auta koji se voze na benzin ne.Struja povratna sa kablova se oseti na plinu kad nevalj a na benzinu ne,razvodna ruka crkava brze.Ulja za plin su izmislili Italijani zbog para da uzmu??????????Pozdrav.
Potpuno se slažem...jer ako neko ima para da kupi i održava TT ili X5, onda mu cena benzina nije nikakav problem...ugradnja plina na takvim automobilima je seljačenje...
Ulje netraje duze zato sto dolazi do zagrevanja veceg u samom motoru,stim ulje gubi svojstvo to sto kad se ulje ispusti ostaje iste boje to nije razlog da je istog i kvaliteta.Plin stedi motor zato sto nema cestica koji ulaze u motor,pa da prave rez po stublinama,struja se pre oseti cak ako nisu dobre svecice moze doci do povratne detonacije i puca usis.Benzin ima svrhu i podmazivanja,plin ne toliku iz tih razloga odlazi zapusi karburator,dizne,par puta sam radio generalnu na autima koji koriste plin karike su kao zilet,razmisli zasto,kod auta koji se voze na benzin ne.Struja povratna sa kablova se oseti na plinu kad nevalj a na benzinu ne,razvodna ruka crkava brze.Ulja za plin su izmislili Italijani zbog para da uzmu??????????Pozdrav.
Ti si u velikoj zabludi nisam ovde da bi se prepucavo sa tobom,dali znas koja je razlika izmedju plina i benzina,dali znas da postoji sprava koja ocitava kako ulje za kocnice tako ulje za motor kvalitet dali ima vode i ostalo.Ako neznas da benzin ima masnocu u sastavu koja sluzi za to podmazivanje neznam,a za ZTEC motore ti si daleko otiso,predpostavljam ni da nisi cuo da kuciste filtera odlazi pukne na plinu,za dizne i u karburatoru se zapuse slikacu jednom cim prvi dodje to jest snimiti.Idi vidi Sat Medija Group_Sat Plus sta se desilo coveku sto ti kazes nema eksplozije ima i sa metalnom granom.
Nikad na automobil nisam gledao kao na puko prevozno sredstvo, niti ću gledati...
Nije, ali na to nisam ni obraćao pažnju. Moj njuh baš nije najpouzdaniji pokazatelj. Znam samo da sam ga morao više dosipavati (grešna moja sirotinjska duša često je vozila kola koja su trošila ulja dosta).@shone
1. Potrosnja je ista, ali tacno je da se vise smanjuje nivo ulja kad se vozi na plin. Evo zasto: Kad auto upalis na benzin i on dok je hladan radi na benzinu, tj zagrevas ga na radnu temperaturu, on ubacuje vise benzina nego sto ubacuje kad je zagrejan. Taj sav benzin ne stigne da izgori i lepi se za stubline, slivajuci se iz kompresionog prostora u karter. Samim tim povecava nivo ulja. Jos jedna stvar je chadj koja takodje ostaje od benzina i blago povecava nivo ulja. Da li ti se nekad desilo, dok si vozio na benzin da se osecao miris benzina u ulju?
.