play with me

Igru "Play With Me" igram svakog dana na WebCam Girls sajtovima lol ahaha

One mi govore kad chatujem sa njima:

Play with me hun...mmm i'm so Horny and wet now ..mmmmm

I want suck ur dick bb..come in my room ..lets have fun..play with my clit..

I will let u lick my pussy ..come iin my bed...and fook my wet pussy

i need feel ur Hard Cock im my pussy and deep in my tight ass mmmm damn ..i dripping here ..

come bb..fook my tits .luv ur cock when slide between my tits mmmm i gona cum .

..who is ready fook me now a ? mmmm i have a toy 4 my pussy n DP .....

etc... so i play every day like that ...with Hot Chick ;) XDDD

jao jao setih se
ili ona u nosnji kraj izvora pa podvrnula rukave a grudi ispadaju li ispadaju dok se savija a on coban tera ovcice pa je savata kraj izvora u sljiviku..a sljive padaju li padaju :D :lol:

jao, jesam i ja jednom.. ja sam bio tifusar bosko, a ona partizanka vera.. bilo je jako zabavno.. u jednom trenutku smo cak zaigrali uzicko.. na kraju sam se ja udavio u neretvi, a ona je tesko ranjena na sutjesci.. ne secam se da li je prezivela.. mislim da nije

Da li je neko zaista u praksi probao igranje uloga? i kako je to je izgledalo, kako sta s kim s cim
Tipa nadjete se u lokalu i glumite da se ne poznajete...tis npr kosovka devojka a on ranjenik :lol:
mislim nesto vec :)
dozvoljeno sve varijante od medicinskih sestara i pacijenata preko uciteljica i ucenika...osim ovih sto im se dize jedino na pricu o politici z:mrgreen:

:lol:

...gluposti...

Ja sam probala sa svojim bivsim deckom sa kojim sam zaista uzivala u tome i mnogo nam se dopalo.

Isprva je, na moju inicijativu, pocelo kao sala, smejali smo se i glupirali, a onda smo se uozbiljili i postalo je miiijaaauuu... :andjeo:

Back