play with me

e magic shop ima neku brutalnu haljinu od lateksa..mislim dobra je i ovako..kad ne bi bilo retardirano ici okolo u lateksu :lol:
2q820xc.gif

iam ovakvu, doduše nije od lateksa...najbolji model haljine...: )

E, a to sto se ponekad odenem kao prostitutka... to nisam racunala u upadanje u neku ulogu. Mislim, to sam i dalje ja... samo u seksi vesu, mrezama cipkama halterima i j.ebackim sandalama.

Ja nekako mislim da te igrice stupaju na snagu kad se par totalno smori jedan od drugog, pa moraju da glume neke druge ljude da bi se nalozili.
Dakle nemam iskustva, ako me neko smori, tesko da bih uspela da slazem sebe da je on neko drugi i da se uzivim i ovo-ono..

Ja nekako mislim da te igrice stupaju na snagu kad se par totalno smori jedan od drugog, pa moraju da glume neke druge ljude da bi se nalozili.
Dakle nemam iskustva, ako me neko smori, tesko da bih uspela da slazem sebe da je on neko drugi i da se uzivim i ovo-ono..

ne treba nista uzimati zdravo za gotovo...posle bude kasno
a i zanimljivije je....peces sniclu...i ona je sama po sebi super...al sto da ne dodas djumbir..pa persun...pa bosiljak ili sta vec
a i zar nije sve nas zanimalo kako bi bilo biti ovo ili ono

sally , ne ljuti se ..al primjetila san da ti puno misliš kad je rijeć o PRLJAVOM SEXU . :D:D

Back