baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
e magic shop ima neku brutalnu haljinu od lateksa..mislim dobra je i ovako..kad ne bi bilo retardirano ici okolo u lateksu
![]()
iam ovakvu, doduše nije od lateksa...najbolji model haljine...: )
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e magic shop ima neku brutalnu haljinu od lateksa..mislim dobra je i ovako..kad ne bi bilo retardirano ici okolo u lateksu
![]()
e i ja otkidam na taj model...a nem nijednu...a prva ce mi izgleda biti od lateksaiam ovakvu, doduše nije od lateksa...najbolji model haljine...: )
e i ja otkidam na taj model...a nem nijednu...a prva ce mi izgleda biti od lateksa![]()
ja iam...i to u roze boji...pa ti vidi...haljina tvojih snova![]()
sve je to ok..ali sestro lateks je lateksE, a to sto se ponekad odenem kao prostitutka... to nisam racunala u upadanje u neku ulogu. Mislim, to sam i dalje ja... samo u seksi vesu, mrezama cipkama halterima i j.ebackim sandalama.
ma i meni deluje jako neudobno..a zena u erotic shopu mi se kune kako je ekstra....i sad hebati gane volim lateks![]()
ma i meni deluje jako neudobno..a zena u erotic shopu mi se kune kako je ekstra....i sad hebati ga
laze kuja
sve sto sam video po erotik ducanima mi je groteskno
kao neka gruba sala na racun seksa
mislim da bi vecina pobjegla kada bi pokushao da ih kaznish onako kako ja volim da budem kaznjena![]()
Ja nekako mislim da te igrice stupaju na snagu kad se par totalno smori jedan od drugog, pa moraju da glume neke druge ljude da bi se nalozili.
Dakle nemam iskustva, ako me neko smori, tesko da bih uspela da slazem sebe da je on neko drugi i da se uzivim i ovo-ono..
Jednom. On u hotelu, zima, kaput i ispod mini haljina a ispod nje nista. Taxi me dovezao i odvezao iako smo bili komsije.
o gari bravo...jes naplatila?![]()
halteri, cudesa, sve.
a on je bio zao i ljut i opak![]()
![]()
Ja nekako mislim da te igrice stupaju na snagu kad se par totalno smori jedan od drugog, pa moraju da glume neke druge ljude da bi se nalozili.
Dakle nemam iskustva, ako me neko smori, tesko da bih uspela da slazem sebe da je on neko drugi i da se uzivim i ovo-ono..
sve je to ok..ali sestro lateks je lateks![]()