Brooke
Aktivan član
- Poruka
- 1.987
Hehehe, ja rođena crnka, kosa opala, narasla plava, i onda je posmeđilapa je nasilno pocrvenjena.
![]()
e ovo je najjaca izjava do sada!! carica si!

@gaga
u potpunosti se slazem sa tobom!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hehehe, ja rođena crnka, kosa opala, narasla plava, i onda je posmeđilapa je nasilno pocrvenjena.
![]()

mrzim kada neko pita plawuse ili crnke a gde su tu brinete one su najbolje.....xexe ne4 stwarno owaj glupo je *** moze decko da kaze plawuse a swidi mu se neka crnka(ili brineta) i obrnuto,owo pitanje po meni nema weze sa mozgom i jako je glupo,werowatno niko nece reci e lepa dewojka al mi se ne swidja jer je plawusa a ja wolim crnke,*** kako kome stoji,kako se kome swidja

hehe odbio bi Angelinu jer je crnka, garant![]()
a ove druge su....onako...moze da prodje....

Ja samo kažem kako jeste.e ovo je najjaca izjava do sada!! carica si!![]()
sve u svemu ste trebali da napravite anketu, pa da se vidi sve, crno na belo.![]()

ne znam... momci se obicno pale na izgled tijela i zemske atribute....ali ono - ako biras po boji kose ok...
samo nemoj neku babuskaru u kolicima da startujes
jer je izazovno plava...
![]()

hehe odbio bi Angelinu jer je crnka, garant![]()

ne znam... momci se obicno pale na izgled tijela i zemske atribute....ali ono - ako biras po boji kose ok...
samo nemoj neku babuskaru u kolicima da startujes
jer je izazovno plava...
![]()

ali brinete spadaju u crnke. ni meni kosa nije ugalj crna , ali se izjasnjavam kao crnka.![]()
pa bas i ne bih rekla,ima brineta koje bas imaju swetlo smedju kosu i to wise lici na plawo nego na crno,ja imam swetlo braon kosu,a crwena je......xex cudna je jako,swi me pitaju da li sam se farbala i da li stawljam neshto na kosu,a frizerke mi stalno gowore da se nikada ne oforbam jer mi je kao super boja,mada meni nije neshto,ali je jako cudna boja

Ovo mi je ubedljivo najjacha tema, jedina sa koje niste jedno pedeset puta skrenuli, i najiskrenije je pisano!
Brinete su zakon!![]()

C R N K E 4 L I F E !!!! Ne znam zasto ali crnke mLogo vise volim...bolje su u svemu!!!
Bez uvrede plavuse...
shibby![]()
Ovo mi je ubedljivo najjacha tema, jedina sa koje niste jedno pedeset puta skrenuli, i najiskrenije je pisano!
Brinete su zakon!![]()