panofanatik
Primećen član
- Poruka
- 540
Vecita polemika...Koje su po vama bolje ribe???
zavisi kako gledas...
a to nema nikakve veze ne mogu tako olako da se daju zaključci,ipak zavisi sta kome bolje stoji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ja sve ocu ljubicastu kosu...

crnke su bolje jer su plavuse (koje dobro izgledaju) uvek utripovane i prepecene (iskvarcovane)..

a zashto meni ne bi mogla da se svidja devojka????????mislim da je ovo pitanje namenjeno muskarcima...misleci na to koje im se devojke vise svidjaju...

neko pomenu ljubichastu kosu....moja mama ima takvu kosu da joj se negde prima boja, negde ne, i onda izgleda kao da ima razlichite prelive....tako da sada ima neku boju koja ne moze da se odredi...kada se okretje, ono se menja- od crvene, preko smedje do ljubichaste, a ponegde izgleda kao plava (ne zuto plava, nego plava-plava)
c
r
n
k
e

pa plavushe.... ja kad sam bila mala bila sam skroz plava, ali sad prelazim u smedje....
c
r
n
k
e
[SIZE="1"plavuse[/SIZE]
mi smo pobedile u cao darvine (samo da vas pocetim)![]()
Ja sam prirodna plavusa(dakle nisam blajhana), imam preplanuo ten(suncam se, ne odlazim u solarijum), lepo izgledam i jedna sam od najboljih djaka u odeljenju(dakle nisam glupa)...

ja sam kao beba bila potpuno crna, znaci nekoliko meseci, a onda bum, kosa postajala sve svetlija i bila maltene bela(prirodno) i tako do 10-te godine i onda pocinjala da tamni...ja sam i dalje plavusa, samo sto mislim da cu do 20-te postati brineta
poTsetiti
eee moja crnko
meni kosa talasasta, ali nije potpuno crna.Moram retj' da najvishe odvaljujem na mediteranski tip:
Smedja kovrdzava kosa, taman ten i ochi,
Mada shto se tiche pitanja, dobre su mi likushe sa talasastom crnom kosom.![]()