Plavuse VS Crnke???

crnke su bolje jer su plavuse (koje dobro izgledaju) uvek utripovane i prepecene (iskvarcovane)..

ja sam plavusha koja dobro izgleda, a nisam utripovana :P
:lol:
i nisam iskvarcovana :lol:

mislim da je ovo pitanje namenjeno muskarcima...misleci na to koje im se devojke vise svidjaju...
a zashto meni ne bi mogla da se svidja devojka???????? :?:

inache, ja obozavam plavushe. i ako nema bash lepu facu, privlachna je samim tim shto je plava (u vetjini sluchajeva, ima i gabora, ne kazem...). plavushe su mi sexipilnije i vishe mi se svidjaju, dok su mi crnke nekako namrshtene i opasne...otkud znam....
u svakom sluchaju, najlepshe mi je kada devojka ima plavu kosu, a crrrne ochi (ali, ne ono kad je devojka crna, ima crne obrve, tamniji ten, a farba se u plavo....e, to mi je odvratno :S

neko pomenu ljubichastu kosu....moja mama ima takvu kosu da joj se negde prima boja, negde ne, i onda izgleda kao da ima razlichite prelive....tako da sada ima neku boju koja ne moze da se odredi...kada se okretje, ono se menja- od crvene, preko smedje do ljubichaste, a ponegde izgleda kao plava (ne zuto plava, nego plava-plava)

a o pameti ne lupajte gluposti... :roll:

neko pomenu ljubichastu kosu....moja mama ima takvu kosu da joj se negde prima boja, negde ne, i onda izgleda kao da ima razlichite prelive....tako da sada ima neku boju koja ne moze da se odredi...kada se okretje, ono se menja- od crvene, preko smedje do ljubichaste, a ponegde izgleda kao plava (ne zuto plava, nego plava-plava)

ne nanosi je pravilno na kosu...

slicne probleme nikada nisam imala sa ljubicastom kosom,
osim sto bi nakon nekoliko sedmica presla u crvenu

Ja sam prirodna plavusa(dakle nisam blajhana), imam preplanuo ten(suncam se, ne odlazim u solarijum), lepo izgledam i jedna sam od najboljih djaka u odeljenju(dakle nisam glupa)...

:mrgreen:
da malo razbijem predrasude

salim se, meni ne smetaju vicOvi o plavusama

a privlace me iskljucivo momci crne kose

riba je ona koja svojim stavom to pokazuje, kosa je skoro pa nebitna, samo da je leprsava, sjajna, uvek savrsena, i ako je moguce dugacka(mada ne mora po svaku cenu)

mada, u poslednje vreme, mnoge plavuse postaju crnke, a nekim devojkama toliko lepo stoji plava kosa, da je apsurdno da se farbaju drugacije

pa plavushe.... ja kad sam bila mala bila sam skroz plava, ali sad prelazim u smedje....

ja sam kao beba bila potpuno crna, znaci nekoliko meseci, a onda bum, kosa postajala sve svetlija i bila maltene bela(prirodno) i tako do 10-te godine i onda pocinjala da tamni...ja sam i dalje plavusa, samo sto mislim da cu do 20-te postati brineta

:super:c:super:r:super:n:super:k:super:e:super:

[SIZE="1"plavuse:thumbdown:[/SIZE]

mi smo pobedile u cao darvine (samo da vas pocetim):klap:

poTsetiti

eee moja crnko

da znas, oduvek sam mrzela slihtare

a to koliko sam inteligentna, mozes u krajnjem slucaju videti po mojim postovima
nezahvalno je da ja pricam o tome

;)

i da, uspesno sam zavrsila prvi razred gimnazije

ha

zar nisam ja trebala da ti dajem casove matematike?:p

Back