Plavuse VS Crnke???

mrzim kada neko pita plawuse ili crnke a gde su tu brinete one su najbolje.....xexe ne4 stwarno owaj glupo je *** moze decko da kaze plawuse a swidi mu se neka crnka(ili brineta) i obrnuto,owo pitanje po meni nema weze sa mozgom i jako je glupo,werowatno niko nece reci e lepa dewojka al mi se ne swidja jer je plawusa a ja wolim crnke,*** kako kome stoji,kako se kome swidja

ali brinete spadaju u crnke. ni meni kosa nije ugalj crna , ali se izjasnjavam kao crnka. :mrgreen:

ne znam... momci se obicno pale na izgled tijela i zemske atribute....ali ono - ako biras po boji kose ok...
samo nemoj neku babuskaru u kolicima da startujes

jer je izazovno plava...

kava.gif

ali brinete spadaju u crnke. ni meni kosa nije ugalj crna , ali se izjasnjavam kao crnka. :mrgreen:

pa bas i ne bih rekla,ima brineta koje bas imaju swetlo smedju kosu i to wise lici na plawo nego na crno,ja imam swetlo braon kosu,a crwena je......xex cudna je jako,swi me pitaju da li sam se farbala i da li stawljam neshto na kosu,a frizerke mi stalno gowore da se nikada ne oforbam jer mi je kao super boja,mada meni nije neshto,ali je jako cudna boja

pa bas i ne bih rekla,ima brineta koje bas imaju swetlo smedju kosu i to wise lici na plawo nego na crno,ja imam swetlo braon kosu,a crwena je......xex cudna je jako,swi me pitaju da li sam se farbala i da li stawljam neshto na kosu,a frizerke mi stalno gowore da se nikada ne oforbam jer mi je kao super boja,mada meni nije neshto,ali je jako cudna boja

zanimljivo:mrgreen:

Back