aco,molim te procitaj prvu recenicu iz smeskinog odgovora,pa ce ti biti jasno zasto sam velikim slovima napomenuo da filozofija nije nauka...moje licno misljenje je da filozofiju degradira onaj ko je smatra samo naukom...kada sam napomenuo da ni platon nije studirao filozofiju pod studiranjem sam podrazumevao zavrsavanje fil. fakulteta,posto ti tako jako insistiras na tome...verujem da ti je sokratovska ironija dosta dobro poznata posto je ne stedis u svojim izjavama

...sto se tice casova,zainteresovan sam , posto bez sumnje o filozofiji znas mnogo vise od mene....sada se moram vratiti na pocetak,i ponoviti-ja ne mislim da ne valja studirati filozofiju!u pitanju je nesporazum izmedju nas dvojice posto si me ,izgleda, pogresno razumeo kada sam rekao mariji da ne studira filozofiju....o razlozima iznosenja te sugestije cu drugi put

sada moram da bezim...jos nesto ,takodje nigde nisam rekao da sam uvredjen (neznam otkud ti to)....moram i jos nesto reci-mislim da su ti zakljuchci malo veci od argumenata i da si se pomalo oslanjao na predrasude pri zauzimanju stava(nemam nameru da vredjam)....cao