Plati kartu ili marš iz Beograda

I kako da ne oderes od cene takve majmune? Pa treba im opaliti cene jedno 5 puta vece nego sto su sada, ko ih bre hebe kada su malogradjani.
Slušaj,mene zabole što veliki broj vas mrzi Beograđane i ima animozitet prema nama.Smem da se kladim da su 95% vozača u skupim kolima u BGu,koji se njima voze do WC-a tvoji zemljaci i ostala južna pruga.

• Podržavam
Reactions: Reg
Zakon ponude i potraznje. Posto su Srbi skupina malogradjana koja biciklu svrstava u seljacka prevozna sredstva, i posto smatra da se time voze samo jadnici, posto smo mi narod koji nema kulturu vozenja biciklom; zasto bi i ovi koji grade ulice pravili posebne staze za bicikliste?

Da poznaješ Beograd, onda bi znao da nam treba mounain bikes, kondicija i veština za isti. Da poznaješ Beograd znao bi da ne postoje uslovi u svim delovima grada za izgradnju biciklističkih staza.
Da mislimo kao ti ne bi plaćali na Adi najam za isti.

Taj kabrio merdza koga toliko pominjes je toliki izuzetak na nasim ulicama, da je besmisleno i pricati o tome da je izuzetak.

Na ulicama dominiraju neki kupljeni polovnjaci, koji su u vecini slucajeva jadni, posto Srbi moraju da se voze, jer je setanje i voznja biciklom za jadnike. Mora on da se vozi 300 metara.

I kako da ne oderes od cene takve majmune? Pa treba im opaliti cene jedno 5 puta vece nego sto su sada, ko ih bre hebe kada su malogradjani.

Uopšte ne čitaš , ja nisam pisala da se često viđaju ti kabrio merdžani već da se ovuda fale njima , a ovamo cinično prozivaju nas koji idemo prevozom ...ae nema veze .

Taj kabrio merdza koga toliko pominjes je toliki izuzetak na nasim ulicama, da je besmisleno i pricati o tome da je izuzetak.

Na ulicama dominiraju neki kupljeni polovnjaci, koji su u vecini slucajeva jadni, posto Srbi moraju da se voze, jer je setanje i voznja biciklom za jadnike. Mora on da se vozi 300 metara.

Медице..........опет си танак са нервима.......

Slušaj,mene zabole što veliki broj vas mrzi Beograđane i ima animozitet prema nama.Smem da se kladim da su 95% vozača u skupim kolima u BGu,koji se njima voze do WC-a tvoji zemljaci i ostala južna pruga.

To sto sam rekao nema nikakve veze sa Beogradjanima; cak, to vise vazi za manje gradove, jer pa njima tek manje treba voznja po gradu.

Ovde kod mene pale auto redovno da bi presli 500 metara, imamo cak i spic saobracaja u gradu, kada su ulice pune motornih vozila. Smesno.

kako se resiti nepozeljnih ili 90% srpske populacije.....patentiraj ti ovo i hitler bi ti pozavideo na patentu
:ok:

Bravo ...i ove takoreći juče došle u Srbiju uopšte .

Al' tako nam je kako nam je .

просечним примањима у држави...или граду

Pa dobro, ali imajuci u vidu da je barem 40% nezaposlenih ( mada statistike lazu i kazu da je mnogo manje, ali ak9o je u Spaniji i Grckoj
toliko, onda je u Srbiji i vise) k9oliko bi trebalo da kosta mesecna karta u Beogradu za taj javni saobracaj,. Ili karta od Slavije do Kalemegdanau jednom pravcu?

Da poznaješ Beograd, onda bi znao da nam treba mounain bikes, kondicija i veština za isti. Da poznaješ Beograd znao bi da ne postoje uslovi u svim delovima grada za izgradnju biciklističkih staza.
Da mislimo kao ti ne bi plaćali na Adi najam za isti.

Apsolutno je moguce skoro svuda izgraditi biciklisticke staze, ne racunajuci Beogradsku ulicu i neke slicne njoj.

Pa dobro, ali imajuci u vidu da je barem 40% nezaposlenih ( mada statistike lazu i kazu da je mnogo manje, ali ak9o je u Spaniji i Grckoj
toliko, onda je u Srbiji i vise) k9oliko bi trebalo da kosta mesecna karta u Beogradu za taj javni saobracaj,. Ili karta od Slavije do Kalemegdanau jednom pravcu?

Незапослени ионако плаћају симболичну цену месечне карте

Незапослени ионако плаћају симболичну цену месечне карте
90% nezaposlenih nema 'leba da jede,a nisu prijavljeni u centrima za socijalni rad zato što je Đilas uveo diskriminaciju prema svim socijalnim kategorijama koje nisu Romi,Hrvati,žene u crnom i slični.Njima je i 1100 dinara previše.

A to preduzece kojem ti placas 'cenu u skladu sa primanjima' ce da zivi na vazduh, posto njemu ta tvoja idealna cena nije dovoljna da pokrije ni polovinu troskova?

Hmmm...Ti si bese onaj koji pljuje po komunizmu?

Градски саобраћај се у целом свету у већој или мањој мери дотира из градског или државног буџета...

Е медице....опет не знаш.......Седи - 1

:mazipsa:

90% nezaposlenih nema 'leba da jede,a nisu prijavljeni u centrima za socijalni rad zato što je Đilas uveo diskriminaciju prema svim socijalnim kategorijama koje nisu Romi,Hrvati,žene u crnom i slični.Njima je i 1100 dinara previše.

Наравно али ипак им је понуђена могућност да се неупоредиво јефтиније возе превозом.

Back