Plati kartu ili marš iz Beograda

Ko ulazi u autobus da bi se vozio stanicu, dve, ili tri, treba da plati 500 dinara po karti, jer je idiot.

realno to i jeste sustina.

neko moje misljenje je da nije svercovanje kad ides stanicu dve.. preko toga treba da platis kartu.

medjutim kao sto rekoh malopre.. cena bi trebala da varira od duzine putovanja.. kad vec postoji busplus sto nisu uveli da se izabere destinacija i od toga da zavisi cena.

Daj mi adekvatnu uslugu/robu i pošteno ću da ti platim .

Daj mi razlupani , bušan i neodgovarajući krš od javnog prevoza i očekuj šta već dobijaš...missim na đitlera.

Inače imam povlasticu al' posle ovih bezobraznih naslova malo morgen ću da mu kucam više , a i da kupujem dopune pa nek' zaposli još onih nindžoslava komunalaca , ima nas više nego njih .

Dok mi je baka bila živa , gleda one nindže sa štitovima što obezbeđuju utakmice i ove tek postavljene komunalce i kaže " Vidi ih , ista crna legija iz vremena okupacije Beograda".

Zaboravih . daj mi i evropsku platu na evropske cene gradskog prevoza ;)

Meni je u Nemačkoj jeftiniji prevoz nego ovde , kad saberem primanja - davanja.
Nemam sad vremena, a kanda ni volje...

i onda ako neko krade i pravi kombinacije kao npr dulic za ovo za sta je optuzen, onda je u redu i da mi krademo tako sto ocekujemo da nasu stanicu stigne autobus cije koriscenje nemamo nameru da platimo..

dive to sto mi nemamo izbora ne znaci da neko treba da nas pljacka... sad zamisli da zivis u soliteru od 100 evra penzije i da ti neko hleb naplacuje 1000din ne zato sto mu je to realna cena nego zato sto mu se to moze

realno to i jeste sustina.

neko moje misljenje je da nije svercovanje kad ides stanicu dve.. preko toga treba da platis kartu.

medjutim kao sto rekoh malopre.. cena bi trebala da varira od duzine putovanja.. kad vec postoji busplus sto nisu uveli da se izabere destinacija i od toga da zavisi cena.
Reče Đilas da grad daje GSPu 100 miliona evra iz budžeta.Nije rekao čije su to pare,nije rekao ni koliki je budžet GSPa,niti gde mogu da se vide troškovi GSPa i njihova projekcija za ovu godinu.Cela gradska vlast neprijatno miriše,najblaže rečeno.

Kako misliš da u Beogradu ideš nekuda biciklom a da te ne polomi ili ne ubije neka stoka u kolima?

Zakon ponude i potraznje. Posto su Srbi skupina malogradjana koja biciklu svrstava u seljacka prevozna sredstva, i posto smatra da se time voze samo jadnici, posto smo mi narod koji nema kulturu vozenja biciklom; zasto bi i ovi koji grade ulice pravili posebne staze za bicikliste?

dive to sto mi nemamo izbora ne znaci da neko treba da nas pljacka... sad zamisli da zivis u soliteru od 100 evra penzije i da ti neko hleb naplacuje 1000din zato sto mu se moze

andreak, odavno ne zivimo u socijalizmu i nismo svi ravnopravni.
onda taj sa penzijom proda stan u soliteru i kupi kucicu ili stan na periferiji, pa sam nabavlja brasno i mesi hleb koji pece u smederevcu na kome se i greje..
i eto jeftionog hleba!

Pa nisam ni mislila na krstarovsku elitu...bre ...to milioneri u bembarama i kabrioletima , znaš i sam:rotf: ...ja pisala o nama , meni , običnim smrtnicima :D

Pusti ti švabe i 'olandske lale i njihovo rekreiranje , niti su tema niti su primer i da ponovim po hiljaditi put : nabio nam evrospke cene karte na srpska primanja i očekuje da mu 90% gladnog naroda plati , e pa neće da može i da hoće :evil:

Pa nemojte da se vozite time, i pohebite ga.

I nije Djilas kriv sto Srbi na svoja srpska primanja imaju evropske zelje.

pa isto kao sto ljudi idu motociklom..
ja nesto nisam videla da su morociklisti iyginuli ybog nepaynje drugih voyaca, vise su stradali zbog brze voznje..

realno ovo je neizvodljivo
i u pravilu o saobracaju stoji da se vozilo mora voziti minimalnom brzinom po putu po kome idu motorna vozila :)
bicikl nikako ne moze da vozi kao motor.. po sredini puta (kako bi trebao da se vozi motor a ne kako ga voze pa se uguzavaju :) ) zbog male brzine vec samo pored a onda bi zaista neko mogao da ga pokupi.

beograd nije bezbedan za vozenje bicikla to je cinjenica

Pa i to , šta te briga :D

...( dok krišom viri na krstu da vidi na koga je ostavio najveći utisak svojim kabrio merdžom parkiranim u jednoj od mnogobrojnih joj/mu garaža) :mrgreen:

Taj kabrio merdza koga toliko pominjes je toliki izuzetak na nasim ulicama, da je besmisleno i pricati o tome da je izuzetak.

Na ulicama dominiraju neki kupljeni polovnjaci, koji su u vecini slucajeva jadni, posto Srbi moraju da se voze, jer je setanje i voznja biciklom za jadnike. Mora on da se vozi 300 metara.

I kako da ne oderes od cene takve majmune? Pa treba im opaliti cene jedno 5 puta vece nego sto su sada, ko ih bre hebe kada su malogradjani.

Pa nemojte da se vozite time, i pohebite ga.

I nije Djilas kriv sto Srbi na svoja srpska primanja imaju evropske zelje.

Koje bre evropske želje ?

Bljuc pljuc koji je propao i u Zagrebu posle 2 meseca eksperimentisanja i valjda negde u češkoj tunguziji i verovatno je višak tih aparata i čuda trebalo negde utopiti da se ne baci, a gde plodnije tlo nego ovde u bezvlašću, odnosno jednovlašću onoga kome se može i dopušta ...ae dečarac , odrasti već jednom ;)

Back