YeOldeJagge
Veoma poznat
- Poruka
- 12.829
Nasledila Galeniku od ćaleta. Vrlo promućuran izborKefalo joj puca to je tačno,ali tako je zaradila 40,000,000 franaka.Dobar je menađžer.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nasledila Galeniku od ćaleta. Vrlo promućuran izborKefalo joj puca to je tačno,ali tako je zaradila 40,000,000 franaka.Dobar je menađžer.
ma jos gore..........misli na rad.Па зар на Свету Неђељу мораш да мислиш на паре,тужни гастарбајтеру?
Хоћеш их носиш у гроб,шта?
Хоћеш ли код Свевишњег да се боље котираш ако му однесеш паре,шта?
Желео бих да имам некакав посао за одређену плату.platu bi ljudi želeli da imaju i kakav poso bi radili za određenu platu.
mislis na platu il na rmbanje?Isto kao i vi u Švajcarskoj.
Plate su ovde takođe različite.Ako bi ti reko koliko je zaradila gospođa Martulo 2016 godine pao bi u nesvest.Moram da priznam ima znanje.
mislis na platu il na rmbanje?
Ne znam ko je ona i ne interesuje me.
Odnos plate i posla treba da bude isti.
jesi.............jer ti ondak za kucu u Srbiju treba 10 plata , a za kucu u CH 100 plata.Ja bi u Srbiji volio raditi 40 sati tjedno za 5k ojra neto. Eto, nisam gramziv
Imamo mi dovoljno prostitutki, ali hvala na interesovanju.Ja bi u Srbiji volio raditi 40 sati tjedno za 5k ojra neto. Eto, nisam gramziv
Jga, šta ti je peh, taman si ubo 100 orja, a Stanija poskupila na 200Imamo mi dovoljno prostitutki, ali hvala na interesovanju.![]()
Barem pribliznu za isti posao kao na zapadu.Posto je cena zivota maltene ista..
NPR. ako radnik fabrike x ima platu u EU 2k eura za odredjeni posao a radnik iste te fabrike x za isti taj posao u Vuciclandu 300 eura,something is wrong.
Da pocne od 500e, ali da raste svakog meseca....Još nisam pročitao koliku platu bi ljudi želeli da imaju i kakav poso bi radili za određenu platu.Nadam se da Moderatori neće zatvoriti temu.
Није плата него надница ....
Nije nadnica već na sat.U Srbiji je jako jevtina satnica i ja plaćam 10 franaka.
Ubadam ja sasvim dovoljno, evo tebe uvek mogu da platim, jedini problem je što mi nisi ciljna grupa, ako me razumeš. Ali ne brini, biće posla za tebe u Rvackoj. Samo što nisu otvorili more.Jga, šta ti je peh, taman si ubo 100 orja, a Stanija poskupila na 200
Ma pusti ti sad mene, meni niko nije poklonio 100 ojra.Ubadam ja sasvim dovoljno, evo tebe uvek mogu da platim, jedini problem je što mi nisi ciljna grupa, ako me razumeš. Ali ne brini, biće posla za tebe u Rvackoj. Samo što nisu otvorili more.
Pa ti zaradi, samo već sam ti napisao, imamo dovoljno na tim pozicijama, ostani u Rvackoj.Ma pusti ti sad mene, meni niko nije poklonio 100 ojra.
Jesi uzeo svoje? Priznaj.
Delom tvoje pare?Pa ti zaradi, samo već sam ti napisao, imamo dovoljno na tim pozicijama, ostani u Rvackoj.
A zašto da ne uzmem to su delom i moje par od poreza, ti ne bi?
Nema formulara, samo dva osnovna podatka. Potrošeno vreme je oko 15 sekundi.Delom tvoje pare?
To su najmanje 100% tvoje pare, nego čije? Štajaznam jel ja bi. Bi, ako ne trebam popunjavati X formulara
Da ali zamisli da si imala platu ispod nule.Radila sam i u fabrici i u kancelariji. Za nikakvu platu i za solidnu platu. Kako god okreneš i jedno i drugo dođe mu na isto: izrabljivanje. Veoma je bitno kako se ti postaviš prema tom poslu i poslodavcu. Ono što me je najviše nerviralo jeste neplaćanje prekovremenog rada kada se poslodavci jednostavno naprave blesavi. Ne znam šta da kažem, život u Srbiji je skup i ono što u nekim zemljama normalno ljudi sebi mogu da priušte ovde je to misaona imenica. Kupovina osnovnih namirnica, automobil, odlazak na letovanje, normalna odeća i obuća, to su najosnovnije stvari koje bi trebalo da možemo sebi da priuštimo bez da stežemo džep i uskraćujemo sebi neke druge stvari zbog toga. Da ne pominjem izdržavanje dece i njihovo školovanje.
Zašto samo 500, jesi ti neki nehumanista500e minimalac, pa na gore....
Može, 100 ojra za 15 sekundi, najs.Nema formulara, samo dva osnovna podatka. Potrošeno vreme je oko 15 sekundi.
Minimalac je sada oko 250e,Zašto samo 500, jesi ti neki nehumanista