Još nisam pročitao koliku platu bi ljudi želeli da imaju i kakav poso bi radili za određenu platu.Nadam se da Moderatori neće zatvoriti temu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Još nisam pročitao koliku platu bi ljudi želeli da imaju i kakav poso bi radili za određenu platu.Nadam se da Moderatori neće zatvoriti temu.
U principu ima slovo A u posao.Još nisam pročitao koliku platu bi ljudi želeli da imaju i kakav poso bi radili za određenu platu.Nadam se da Moderatori neće zatvoriti temu.
Pošteno.da radim sto manje i da imam sto vecu platu.
U principu ima slovo A u posao.
🅰
Pošteno.
Poslodavac ima obratan cilj, i onda se vi odmeravate na slobodnom tržištu.
da radim sto manje i da imam sto vecu platu.
Ne nego ako ti hoćeš da mi okrečiš stan za 100 miliona evra, ja ti odgovorim da je to mnogo. Slobodno tržište.ахахаххахха а.. слобода .. као што су идоло милитаро социо партоккратије 20ѓа века биле 'слободне'
da radim sto manje i da imam sto vecu platu.
Лик овог квалитета у Швицарској може да буде само роб на социјали.Па зар на Свету Неђељу мораш да мислиш на паре,тужни гастарбајтеру?
Хоћеш их носиш у гроб,шта?
Хоћеш ли код Свевишњег да се боље котираш ако му однесеш паре,шта?
Ne nego ako ti hoćeš da mi okrečiš stan za 100 miliona evra, ja ti odgovorim da je to mnogo. Slobodno tržište.
Isto kao i vi u Švajcarskoj.
Ne nego ako ti hoćeš da mi okrečiš stan za 100 miliona evra, ja ti odgovorim da je to mnogo. Slobodno tržište.
Magdalena Martullo-BlocherPlate su ovde takođe različite.Ako bi ti reko koliko je zaradila gospođa Martulo 2016 godine pao bi u nesvest.Moram da priznam ima znanje.
Magdalena Martullo-Blocher
Shares majority ownership of Ems-Chemie with her two sisters
Pucaju joj leđa od poso. Replicirati ovo u srbiju
To je promašena računica, jer niti je alkohol potreba, niti vam iko duguje čak i potrebe.-3000 динара за алкохол и дуван (значи само један члан породице сме да конзумира дуван, и то једна паклица на два дана, плус да се заборави алкохол)
Тај ултразвук који је за тебе потребан, још није измишљен.Recimo ako je meni potreban ultrazvučni snimak, to ne dokazuje da je neki drugi čovek dužan da mi sagradi tu mašinu.
Magdalena Martullo-Blocher
Shares majority ownership of Ems-Chemie with her two sisters
Pucaju joj leđa od poso. Replicirati ovo u srbiju
Barem pribliznu za isti posao kao na zapadu.Posto je cena zivota maltene ista..Još nisam pročitao koliku platu bi ljudi želeli da imaju i kakav poso bi radili za određenu platu.Nadam se da Moderatori neće zatvoriti temu.
ima tu i drugih faktora a ne samo "slobodno trziste".Pošteno.
Poslodavac ima obratan cilj, i onda se vi odmeravate na slobodnom tržištu.
Kakav eho ovdeЕво је и просечна потрошачка корпа. (значи ово су подаци о корпи коју држава Србија сматра да су довољни за просечну трочлану породицу у Србији)
-3064 динара одећа и обућа
-5785 динара транспорт
-1875 динара комуникације
-14689 динара становање, струја, гас, вода
-3064 динара одећа и обућа
-26967 динара храна и безалкохолна пића
-6509 динара алкохолна пића и дуван
-480 динара образовање.
Да не помињем и остале ствари, то све излази блиѕу 72 хиљаде динара.
То је за трочлану породицу, опет да нагласим.
У ту потрошачку корпу не спадају летовања, зимовања и други одмори. Колико видим, не рачунају се ни трошкови које деца могу имати око школовања и уопште других ствари.
Куповина аутомобила, одржавање аутомобила, то није у рачуници.
Чак и да не причамо о тим горе ценама које баш и нису претерано реалне. Коме је довољно 14 хиљада динара за стан и све обавезе око њега?
Да ли је довољно 36 хиљада динара годишње да се обуче и обује једна породица? Можда и јесте.
Рекао бих да 72 хиљаде треба да буде минимална потрошачка корпа, а толико и да буде минималац у Србији.