Plašite li se smrti u snu?...zaspite i više se nikad ne probudite

skoro mi sestra od ujaka pričala za njenog dečka što je letos umro
nisam imao pojma, javila mi skoro telefonom

otišao čovek da pokosi travu u dvrištu kosačicom, sve je okeej bilo, trebao da ide kod nje na večeru,
čuli su se prethodno...otišao da odspava neki sat

legao, zaspao i nije se više probudio...nije bolovao od nikakve hronične bolesti

taj slučaj me jako potreso a naročito sestrina tuga i bol

tako mi je baba umrla
rumenih obraza ,
dosla je kuci nakon sto je cjeli dan cuvala ovce i kad ih je zatvorila u tor , vecerala i popila solju vruce varenike
pomolila se Bogu i otisla spavati

ujutru se nije propbudila

smrti se ne bojim samo nedaj Bozhe patnje

na kraju razgovora, sestra mi dobaci onako tragikomično...crni humor, možda i objektivno zvuči

"Njemu je sad super, njemu je najbolje sada"

Najlepsa smrt.Nema mucenja ni bolova

naravno...ljudi se obično ne plaše smrti nego bolova
ali je u svakom slučaju šok kada čujem da je neko mlađi, 'iz čista mira' tako umro

sad ga vidiš, sad ga ne vidiš, sad ga ima , sad ga nema...sekunda je u pitanju da se stavi tačka na ceo život

Joj lipe smrti,to samo mogu da dobiju oni najbolji,mislim da je to tako,neka ipak nagrada da se ne pate,da ih nista ne boli.....To dobiju samo odabrani..

Moj susjed je tako umrao za stolom,ujutro se digao,skuhao kavu stavio je ispred sebe,cigaru u prste taman da bi zapalio samo se nagnuo naprid pokraj kave,nije ju uspio niti okusiti to jutro....

Joj lipe smrti,to samo mogu da dobiju oni najbolji,mislim da je to tako,neka ipak nagrada da se ne pate,da ih nista ne boli.....To dobiju samo odabrani..

Moj susjed je tako umrao za stolom,ujutro se digao,skuhao kavu stavio je ispred sebe,cigaru u prste taman da bi zapalio samo se nagnuo naprid pokraj kave,nije ju uspio niti okusiti to jutro....

otišlo srce

moja baba npr. nije bolovola od srca, ali kad je deda umro, ona se toliko povukla u sebe, patila, ućutala se u svom svetu,
i nakon tri meseca umrla...uzrok smrti infarkt

ali ja konstantujem da je umrla od tuge za svojim mužem

Back