Плаши ли вас тотална контрола?

Обилић

Veoma poznat
Poruka
14.163
Све је ближа, та тотална.

Мени већ преко главе:
- Региструј тротинет
- Камере окачене и на кокошињац - ни јаје не мош' да украдеш
- Свака СИМ картица мора бити на име
- У затвор за писање на друштвеним мрежама
- Мајмунима сметају ријалитији, забрањено правити будалу од себе
...

Ало ........... 😳 УЗБУНААААААА 🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨

Brine me , ne zbog kontrole, nego zbog turanja nosa u moje stvari...

Hoces primer...
Postoji lekic koji spusta pritisak....a meni zbog necega dize pritisak za 20...
Posledica kad odes kod lekara ovako , obicno , je da ti izmere pritisak...ako ti je povecan oko 140 150 , dace ti taj lekic...ili neki drugi , ali moze da se desi taj..
Ako mi daju taj lekic, meni ce skociti pritisak na 170...oni ce naravno izmeriti pritisak posle pet minuta i videce i dace jos jedan lekic, to nabija meni pritisak na 190....to je vec opasno pa ce pozeleti da mi daju jos 2 odjednom lekica...sto bi me dovelo do pritiska od 230 sto je vec rizik i za srce i za mozdani udar....ali ne pomaze to kad kazes da lekic tebi dize pritisak jer je odgovor nemoguce...

E zato se plasim svih tih procedura i kontrola...jer ne posmatraju povratnu spregu nego samo ono sto pise ako je ovo onda uradi ovo....i ne veruj sta ti zivo bice kaze...

Мени већ преко главе:
- Региструј тротинет
...

Apsolutno odgovara
Oću da mi Ai tehnologija, kad se razbolim, automatski zakaže termin kod doktora.
Oću kad sam bez posla da mi Ai tehnologija ispiše 10 poslodavaca u blizini
Oću kad mi se ...

Znate zašto su partizani voleli ratovanje sa Švabama ? Zato što su bili totalno organizovani, i samim tim totalno ranjivi od mangupskih fora Prleta i Tihog.

U samoposlugama nikad lakše nije bilo krasti nego što je sad. Dok nije postojalo obezbeđenje i kamere nije svako mogao da ukrade. Sad svaka budala na samouslužnim kasama može pola robe da očita, a pola ne.

U autobusima nikad nije bilo lakše švercovati se. Ridžovani uniformisani, kad ih vidiš platiš ili siđeš ...

Atentat ? Pih, ništa lakše ! Samo kamere isključiš ...

Zato sam protiv te totalne kontrole, kontrole svega i svačega. Ona šematizije život, i olakšava Prletu i Tihom podrivanje sistema. 😎

Мени већ преко главе:
- Региструј тротинет
...

ufatio me neki od policiju i veli bacio si papi ja te vido od kameru i uzlikao!
kaku kamsru bre ja njega pitujem cu te tuzim bre barabo lopovska
on mi dade dvajist evrica i nestade na ulicu od cosak kod obe radnej di se prodaju trlefoni izmedju avale bioskopa i plave fontane

Кинезе много више контролишу него нас, али боли их патка, када Пекинг има просечну плату од 1700е, а Хонг Конг од 3000е, а + све јефтино, тако да куповна моћ је већа.

Дај људима да 1000е буде минималац и нико неће приметити ни камере, ни АИ, ни било шта друго.

Znate zašto su partizani voleli ratovanje sa Švabama ? Zato što su bili totalno organizovani, i samim tim totalno ranjivi od mangupskih fora Prleta i Tihog.

U samoposlugama nikad lakše nije bilo krasti nego što je sad. Dok nije postojalo obezbeđenje i kamere nije svako mogao da ukrade. Sad svaka budala na samouslužnim kasama može pola robe da očita, a pola ne.

U autobusima nikad nije bilo lakše švercovati se. Ridžovani uniformisani, kad ih vidiš platiš ili siđeš ...

Atentat ? Pih, ništa lakše ! Samo kamere isključiš ...

Zato sam protiv te totalne kontrole, kontrole svega i svačega. Ona šematizije život, i olakšava Prletu i Tihom podrivanje sistema. 😎
U Srbiji postoji samo sns zakoni.

Sad su uveli puno ljudi na kamerama na kasi .
Ne ganjaju te nego skupe dokaze, uruče ti na vratima i kažu da više tu ne dolaziš.
Nisu oni baš toliko naivni.
Apelovati na savjest, moral i etiku prosječnog Balkanca im jeste velija greška 🤣

Sad su uveli puno ljudi na kamerama na kasi .
Ne ganjaju te nego skupe dokaze, uruče ti na vratima i kažu da više tu ne dolaziš.
Nisu oni baš toliko naivni.
....

Tо те неко лагао ... Па ти лажеш мене.

Неко ће мени да опрости 10 крађа,
па кад дођем једанаести пут ...

Ако је тако, идем одмах да крадем,
с обзиром да у Београду има преко 10 хиљада продајних објеката,
Ни за 3 живота их не би све потрошио ... ☺️

Ako ne praktikuješ kriminal,šta ima da ti smeta ? Poštuj zakon i nećeš imati problem sa državom.
тако су у Советији говорили за десетине милијона несталих нетрагом
да "нијесу били криви" и "имали проблем са државом"

све док сутра није дошло и по тебе, али онда је касно било викати "нијесам крив" и "волим државу"

Кинезе много више контролишу него нас, али боли их патка, када Пекинг има просечну плату од 1700е, а Хонг Конг од 3000е, а + све јефтино, тако да куповна моћ је већа.

Дај људима да 1000е буде минималац и нико неће приметити ни камере, ни АИ, ни било шта друго.
E vidiš...
U Pekingu kontrola nije "seljački pandurski model"
Tamo se prati ponašanje individue - ako je osoba bahata sistem će je smiriti.
Recimo, jedna od otežavajućih stavki prilikom dobijanja posla je "ovaj pretrčava na crveno ili vozi bahato"
Šta će ti nedisciplinovani stočar u firmi?
Takav zna "svoja prava" a za "obaveze" će da te napušava....
Nazad na pašnjake pa tamo trči ko govedo.

Pazite - ISTINA ŽIVA!
Vrše se pametne selekcije.
Svka im čast!

Kod nas će to ići kako je išlo i do sada - ovog kažnjavamo a ovog nećemo jer...

Tо те неко лагао ... Па ти лажеш мене.

Неко ће мени да опрости 10 крађа,
па кад дођем једанаести пут ...

Ако је тако, идем одмах да крадем,
с обзиром да у Београду има преко 10 хиљада продајних објеката,
Ни за 3 живота их не би све потрошио ... ☺️

Da sam penzioner na Balkanu ja bi krala svaki dan. Kad ubice i pedofili dobiju uslovno godinu onda nije ni zatvor od par dana neki problem.
Taman se još požališ da te boli, uradiš sistematski pregled i kad izadješ iz zatvora opet po starom. Još da nemam za drva i ogrev. Svaki dan bi me sprovodili dok ne prodje zima. 😉

Da sam penzioner na Balkanu ja bi krala svaki dan. Kad ubice i pedofili dobiju uslovno godinu onda nije ni zatvor od par dana neki problem.
Taman se još požališ da te boli, uradiš sistematski pregled i kad izadješ iz zatvora opet po starom. Još da nemam za drva i ogrev. Svaki dan bi me sprovodili dok ne prodje zima. 😉

Prava sloboda je ovde, jesi ukapirala sestro ?

Back