Planiranje dana

Kao što rekoh, posao od 08-17h, dolazak kući oko 18h, tuširanje, aktivnosti sa detetom-odlazak kod prijatelja, ili igranje kod kuće, neuspeo pokušaj gledanja filma, 22.30-23h uspavljivanje deteta, kasnije možda neki seks ili neki film, ili se u startu prva uspavam.

Tri najvece studentske lazi:
1.Od sutra pocinjem da ucim
2.Od sutra ostavljam cigarete
3.Skini se, necu ti nista :D

Ja sam u svoju organizaciju ubacila jedan plancic, a to je da se sutra posto poto izborim i odlozim ispit :D Ovako se ne moze :?

poslednji mjeseci sam neprepoznatljiva samoj sebi..
isplaniram sve obaveza kako bih stigla sve uraditi, opusteno i bez zurbe ali na kraju nista od toga ne uradim i konstantno sam pod stresom, u zurbi..
krajnja dijagnoza-hronican umor i nervoza

Zanima me kako planirate svoj dan, sta najcesce radite, i da li uspevate dobrom organizacijom sve da postignete? Posebno mislim na zaposlene i studente kojima je ispitni rok u jeku :oops:

Ja i organizacija nikad-kad kod neshto isplaniram,napishem raspored kako cu i shta-nikad se ne ostvari.I najcesce sklonim onda taj papir jer me cini nervoznom.Ja sam inace jako veliki kampanjac ucim bukvalno pet dana za ono shto trebam vec vidim sebe tako i sad:sad2: samo shto sad bash nije pametno to raditi jer mi je to prijemni za fax ali ne mozes mi objasniti:roll: Vec vidim sebe pet dana pred prijemni kako gutam tri knjige.....a cetrvtu josh i dalje ''ucim.'' tj. vec danima...zacrtam sebi koliko cu da ponovim,naucim..I crvc.

Zanima me kako planirate svoj dan, sta najcesce radite, i da li uspevate dobrom organizacijom sve da postignete? Posebno mislim na zaposlene i studente kojima je ispitni rok u jeku :oops:

uglavnom imam neki nedeljni plan...naime, znam šta treba da uradim tokom nedelje :) i čvrsto se držim rasporeda....ako nekad osetim da nemam snage da ispoštujem nešto, onda (mislim da je to dosta važno!) - to ostavim za sutra....zato ne pravim dnevne planove, jer je suviše velika presija za mene...

Trudim se da uvek sve postignem...koliko je to moguce pored muza i troje dece ehhhh.
Uglavnom svako vece pre spavanja osmislim sta bih to trebala uraditi sutra i napravim sebi plan.Jedino tako stignem sve da uradim...Ranije sam se nervirala kada mi se nesto desi pa neodradim sve kako treba ali sada ne...valjda godine ucine svoje :D

Back