Micotakis
Aktivan član
- Poruka
- 1.641
Zanima me kako planirate svoj dan, sta najcesce radite, i da li uspevate dobrom organizacijom sve da postignete? Posebno mislim na zaposlene i studente kojima je ispitni rok u jeku
ops:
ops:Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ops:
ops: 
Ne smem da planiram,jer se nikad nicega ne pridrzavam pa se na kraju dana samo izbedacim kakav sam indijanac
E, ovako, ja sam za danas planirala da ucim ceo dan, da ne idem na internet, jer sutra imam ispit.Micotakis:Zanima me kako planirate svoj dan, sta najcesce radite, i da li uspevate dobrom organizacijom sve da postignete? Posebno mislim na zaposlene i studente kojima je ispitni rok u jekuops:
Samo sto je meni ispit 26. :wink:Srdj@n:TakodjeSamo sto je meni ispit 26. :wink:
Ti imas jos 12 dana, prestani da se zalis! 
Micotakis:Zanima me kako planirate svoj dan, sta najcesce radite, i da li uspevate dobrom organizacijom sve da postignete? Posebno mislim na zaposlene i studente kojima je ispitni rok u jekuops:
ops:

ops: Margott:kako u tom svom pakovanju i putovanju stizesh na forum... majku mu... ako ne putujesh od wc-a do terase...
Betty:Margott:kako u tom svom pakovanju i putovanju stizesh na forum... majku mu... ako ne putujesh od wc-a do terase...
ma, sve to u hodu. A posao mi je na 15 mindži od kuće.
Pošto je samo FINALIZACIJA sedeći posao, onda, u toku tog sedenja, vršljam po netu.
Danas ne, danas od kuće uz jutarnju kafu.

Steffan: