StoRmyGirl
Domaćin
- Poruka
- 4.176
Za posao.. pogledaj svoju 10. kutju.
Za studiranje, aspekte Merkura i 9. kutju.
Za studiranje, aspekte Merkura i 9. kutju.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta kad imas u 10. Veneru i Jupiter u Ribama a u 9. Sunce i Merkur u Vodoliji?StoRmyGirl:Za posao.. pogledaj svoju 10. kutju.
Za studiranje, aspekte Merkura i 9. kutju.![]()
StoRmyGirl:Da shvati ozbiljno!?
Recimo da osoba koja ima Mesec u 8oj kutji bi
trebalo da se pripazi u pogledu takvih nesretja,
a shto se same smrti tiche..
Da nekoga plashi pricha o tome,
ne bi se valjda interesovao bash za 8. kutju.
Pa i ceka te najverovatnije, u pravom smislu te reci, plus sa Venerom u osmoj poziveces duze od kornjace sa Galapagosa. Sto se tice drugog pitanja, najverovatnije da ces upadati u nezgodne i mozda opasnije situacije, ali onda na snagu stupaju aspekti sa Jupiterom i Venerom, koji ce te vaditi iz istih.nina_bg:Ja imam i Merkur i Veneru u VIII! Lep kraj me ceka,nema sta....
Jel moze neko da mi kaze sta predstavlja Mars u blizancima? U sextilu sa Venerom,trigonu sa Jupiterom,opoziciji sa Uranom i kvadratu sa Ascedentom....
pozdrav svima
I to velike slicnosti izgleda..........!Pozzaca210879:Sunce,venera,mesec,merkur,jupiter u lavu,mars u raku,saturn u devici,uran u skorpiji,pluton u vagi i neptun u strelcu.red coctel pa ja i ti imamo neke slicnosti?
Ma samo Djavo zna sta je realno moguce. Niko ne moze da me ubedi da su osobe koje ginu u bombardovanjima i slicnim masovnim situacijama imale los licni horoskop na taj dan. Mnogo zavisi od horoskopa same zemlje u kojoj zivis. Al' 'ajde, gledamo kao obicne, mirne dane bez ratova, pa potrebno je i za tu osmu kucu da bi "proradila" da se i ostale "maligne" planete nacrtaju na nezgodnim mestima. I Mile Dupor je najbolje odgovorio na to napisavsi "Smrt-redovna u svakom horoskopu"Elle_77:Recimo da osoba pre nego što pripazi na nešto (a naročito pre nego što se dobrano istripuje), treba malo dublje da proanalizira svoje VIII polje i sve u vezi s njim.Naravno da svi treba da pazimo na sve ne bi li ostali u životu, ali šta je realno moguće sigurno neće biti opisano samo tim Mesecom u VIII ili nekom drugom planetom tu.
Odrazava se sjajno, posebno dobro ako si u vojsci ili policiji.nina_bg:Hvala Pontije Pilat.
A kako se taj Mars ,koji mi je inace u 10. kuci,odrazava na posao,karijeru?
Ako nas nesto SIGURNO ceka,to je Smrt..Mislim da je od nje bitniji zivot,bolje da se njim bavimo."Smrt-redovna u svakom horoskopu"
U medicini sam.Odrazava se sjajno, posebno dobro ako si u vojsci ili policiji.
Pontije Pilat:Ma samo Djavo zna sta je realno moguce. Niko ne moze da me ubedi da su osobe koje ginu u bombardovanjima i slicnim masovnim situacijama imale los licni horoskop na taj dan. Mnogo zavisi od horoskopa same zemlje u kojoj zivis. Al' 'ajde, gledamo kao obicne, mirne dane bez ratova, pa potrebno je i za tu osmu kucu da bi "proradila" da se i ostale "maligne" planete nacrtaju na nezgodnim mestima. I Mile Dupor je najbolje odgovorio na to napisavsi "Smrt-redovna u svakom horoskopu"![]()
StoRmyGirl:Merkur u VIII kući
Svesnost i budnost pred smrt. Ovde i reči mogu ubiti. Uvek je uključen faktor odluke, pa osoba može doneti pogrešan zaključak koji bi je odveo u smrt. Osoba trguje sa smrću, pa u dobrom aspektu ima mogućnost da pravilno proceni opasnost i da se od nje skloni. Inače, život završava sa knjigom, a pod jako dobrim aspektima, u trenutku smrti doživljava i svoju samospoznaju.
Venera u VIII kući
Smrt je lepa i u lepom okruženju. Venera čini smrt više udobnom, a jako jako retko – nasilnom.
Onda predji na VMA, mozda doguras i do Generala!U medicini sam.
Pre nego sto nastavis sa mudrovanjem, spusti kursor malo nize, pa pogledaj sta sam napisao u vezi natalnog. ;-)Elle_77:... rekla bih da prvenstveno zavisi od natalnog horoskopa. A to nigde nisi pomenuo.
Posle ide sve ostalo - "loš lični horoskop" za taj dan, horoskop zemlje ... pa se tumači u nekom kontekstu.
To o čemu ti pričaš ne znam koliko pogađa suštinu i koliko ima veze samo s ovom temom (smrti i nesreća tj simbolikom VIII polja) - upravo tako, potrebno je nešto da bi ta VIII kuća proradila i da se "maligne" planete nacrtaju na nezgodnim mestima - ali šta će to "nacrtavanje" doneti zavisi prvenstveno od položaja u natalu, a ne od samog "nacrtavanja". U svakom momentu neko umre i neko se rodi, neko dobije nasledstvo a neko moždani udar - to nije i ne može biti samo do tranzita i sl. nego prvo do njegovog natala i VIII polja. A posle do svega ostalog...
Ali onda se ne zaleci. Ok, i ja mozda malo prebrzo reagujem. Natalnu nije potrebno ni pominjati, podrazumeva se jer od nje i polazimo. Zato sam im i napisao da ne traze od Stormi na kasicicu, i da se horoskop gleda kao celina.Elle_77:Izvini, nisam kritikovala niti mudrovala, već sam prokomentarisala onako kako je napisano.
Osim ako ne misliš da sam vidovita pa da znam koliko znaš, i šta ćeš napisati u trećem postu niže. :grin:
Natalnu nije potrebno ni pominjati, podrazumeva se jer od nje i polazimo. Zato sam im i napisao da ne traze od Stormi na kasicicu, i da se horoskop gleda kao celina.
Crocodile:Sta kad imas u 10. Veneru i Jupiter u Ribama a u 9. Sunce i Merkur u Vodoliji?
Na Krstarici smo, forumu Astrologija. SVE je potrebno pominjati, jer se NIŠTA ne podrazumeva.Pontije Pilat:Natalnu nije potrebno ni pominjati, podrazumeva se jer od nje i polazimo. Zato sam im i napisao da ne traze od Stormi na kasicicu, i da se horoskop gleda kao celina.
Da, sve mi to dobro ide ali ja sam za komunikaaaaaaaaaaaacijuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!StoRmyGirl:Fenomenalno!!!
Nauchnik? Programer?
U svakom sluchaju prirodnjak..
Ne tako retko, tehnichke nauke.