immph
Poznat
- Poruka
- 7.095
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Natalnu nije potrebno ni pominjati, podrazumeva se jer od nje i polazimo. Zato sam im i napisao da ne traze od Stormi na kasicicu, i da se horoskop gleda kao celina.
:-D :-D :-D Uuuff, ako si htela da me prozoves, onda je to fatalna greska, ja sam riba u vagi. Drugo, za seks gledas osmu, vladara osme, aspekte planeta osme, zatim aspekte Marsa, Urana, Plutona i manje ili vise Venere, ne smemo zapostaviti Lilit, Algol etc...Normalno, kao dopunu uzimamo i sve u vezi pete kuce, i naravno celu natalnu kartu.Elle_77:Na Krstarici smo, forumu Astrologija. SVE je potrebno pominjati, jer se NIŠTA ne podrazumeva.
Osim da su Bikovi bolji u krevetu od Blizanaca, recimo![]()
"nina bg", daj mapu ili podatke rodjenja, bez uvrede, lakse mi je tako nego da ucrtavam olovkom.
Pozdrav PP.
Elle, bez sekiracije.Elle_77:p.s. dobro što se nisam zamerila tebi, ribo u vagi, i hvala na savetu, prestaću da generalizujem :| a prethodno ću da naštrebam sve o VIII kući.
![]()
Ma neeeece! Meni samo da je neki egzibicionizam i kroz neku vrstu umetnosti a sve to avangardno i potpuno nevidjeno i "cudnjikavo" sirokim narodnim masama. Al' jos uvek ne znam sta da smislim..... Hm...StoRmyGirl:Komunikacija ETF? :?
Pa, napisala sam ti da je to - TO!
sevilja:Elle, bez sekiracije.
Ma pusti, sve neki amateri gori i od mene.![]()
Hey, opusti se, skapirala sam je ja :-) ali ponekad je tesko.... ufff, me necu, bice prejako, nema veze....Elle_77:To što si citirala je najmanje![]()
ali da niko ne skapira moju ironiju ...
Crocodile:Hey, opusti se, skapirala sam je ja :-) ali ponekad je tesko.... ufff, me necu, bice prejako, nema veze....
immph:
?sevilja:Elle, bez sekiracije.
Ma pusti, sve neki amateri gori i od mene.![]()
Ok, poslacu ti sutra uvece na pp.nina_bg:Ne znam na kom sajtu izbacuju tu mapu,nemam je,pa cu dati podatke:12.maj 1985. u 13,20h u Beogradu.Hvala!
O tebi. :grin:Pontije Pilat:?? A o cemu ti pricas?!
Ave i tebi, prvo tema je zeznuta i nezahvalna jer rastavlja horoskop na puzle. Ako je zamisljena kao neka vrsta obuke, onda je to ok. Ali ja vidim da joj /Stormi/ postavljaju pitanja u vezi nekog aspekta iz natalnog horoskopa i to je onda "igra bez prestanka" i na to sam reagovao.Elle_77:O tebi. :grin:
Ja verujem da ti možeš i bolje od onog ali takav si utisak ostavio ...