PLANETE PO KUCAMA...

Natalnu nije potrebno ni pominjati, podrazumeva se jer od nje i polazimo. Zato sam im i napisao da ne traze od Stormi na kasicicu, i da se horoskop gleda kao celina.

Ma,nema problema,evo prilazem moj horoskop,pa ako neko hoce da se pozabavi sa njim,necu se ljtiti :-D :-D
Salim se,stvarno ako neko ima vremena,nek baci pogled,zanima me ljubav,kad cu upoznati neku interesantnu osobu...ovako vise ne ide :-D

Planetary positions
planet sign degree motion
Sun Taurus 21°40'17 in house 9 direct
Moon Pisces 0°12'32 in house 6 direct
Mercury Aries 27°37'49 end of house 8 direct
Venus Aries 11°12'25 in house 8 direct
Mars Gemini 11°06'03 in house 10 direct
Jupiter Aquarius 16°06'22 in house 6 direct
Saturn Scorpio 25°04'37 in house 3 retrograde
Uranus Sagittarius 16°59'08 in house 4 retrograde
Neptune Capricorn 3°15'24 in house 4 retrograde
Pluto Scorpio 2°50'21 in house 3 retrograde
True Node Taurus 18°11'07 in house 9 direct
Planets at the end of a house are interpreted in the next house.

House positions (Placidus)
Ascendant Virgo 7°43'11
2nd House Libra 0°34'12
3rd House Libra 28°57'50
Imum Coeli Sagittarius 2°43'58
5th House Capricorn 8°20'03
6th House Aquarius 10°29'15
Descendant Pisces 7°43'11
8th House Aries 0°34'12
9th House Aries 28°57'50
Medium Coeli Gemini 2°43'58
11th House Cancer 8°20'03
12th House Leo 10°29'15

Major aspects
Sun Square Jupiter 5°34
Sun Opposition Saturn 3°24
Moon Sextile Mercury 2°35
Moon Square Saturn 5°08
Moon Sextile Neptune 3°03
Moon Trine Pluto 2°38
Moon Opposition Ascendant 7°31
Mercury Quincunx Saturn 2°33
Mercury Trine Neptune 5°38
Mercury Opposition Pluto 5°13
Venus Sextile Mars 0°06
Venus Sextile Jupiter 4°54
Venus Trine Uranus 5°47
Mars Trine Jupiter 5°00
Mars Opposition Uranus 5°53
Mars Square Ascendant 3°23
Jupiter Sextile Uranus 0°53
Neptune Sextile Pluto 0°25
Neptune Trine Ascendant 4°28
Pluto Sextile Ascendant 4°53

Elle_77:
Na Krstarici smo, forumu Astrologija. SVE je potrebno pominjati, jer se NIŠTA ne podrazumeva.
Osim da su Bikovi bolji u krevetu od Blizanaca, recimo :lol:
:-D :-D :-D Uuuff, ako si htela da me prozoves, onda je to fatalna greska, ja sam riba u vagi. Drugo, za seks gledas osmu, vladara osme, aspekte planeta osme, zatim aspekte Marsa, Urana, Plutona i manje ili vise Venere, ne smemo zapostaviti Lilit, Algol etc...Normalno, kao dopunu uzimamo i sve u vezi pete kuce, i naravno celu natalnu kartu.
p.s. Sad si se dobrano zamerila Blizancima, a moje misljenje je, NE GENERALIZUJ, moje iskustvo je da su SJAJNE u toj prici, bez obzira sto su disharmonicne sa ribama.
Pozdrav PP.

Ljudi, šta vam je ? :shock:

Rekoh, bila sam ironična. Aludirala sam na približno 97% trenutno aktuelnih tema na ovom forumu, koje se svode na "rasprave" o znacima. To što sam rekla nema veze sa Bikovima i Blizancima a još manje sa seksom. A najmanje od svega je smisleno ... :| jer to nije ni bio cilj.
p.s. dobro što se nisam zamerila tebi, ribo u vagi, i hvala na savetu, prestaću da generalizujem :| a prethodno ću da naštrebam sve o VIII kući.
:roll:

Saturn u petoj kući

Mnogo ljubavnih veza, a veze koje nastanu su duge, čak veoma duge i pre liče na bračne, nego na slobodne, razdragane i zabavne. Sve to zna da vuče u monotoniju. Radi se, dakle o ozbiljnim i stabilnim vezama, često sa starijima. Prava zadovoljstva se ovde dešavaju tek kasnije u životu, odnosno tek pošto osoba postane sasvim zrela i iskusna.
Ova osoba se teško odlučuje na brak, a mora postojati i neka osoba koja je posebno verna ovoj.
Ljubavni rastanci su prilično teški sa ovom pozicijom, pa je ovo češće znak patnje na emotivnom planu.

Jupiter u V kući

Velike ljubavi ili bar velike mogućnosti koje se osobi nude u
ljubavi. Sa ovom pozicijom, volimo se sa važnim osobama,
obrazovanima, a najveće ljubavi su ili na fakultetu ili u
inostranstvu. Ljubav sa profesorom ili prema profesoru, je takođe čest slučaj.
Obilje ljubavnih veza i afera.

Pluton u petoj kući

Ljubav i opasnosti su ovde zajedno, pa tako, ako ne svaka, onda sigurno bar jedna je vezana za fatalnost i strast koja prevazilazi i strah od smrti. To je ljubav koja se lako pretvara u mržnju.
Ovim aspektom su opisane veze iz kojih se teško izlazi, jer kada osoba hoće da ode, Pluton je magnetski uvlači. Ljubavnik je juri, prati i progoni.. ovde je to priča o sudbinskim ljubavima, o ljubavima pomešanim sa strahom, a u dobrom aspektu uvek ukazuje na ljubav do smrti..

Elle_77:
O tebi. :grin:

Ja verujem da ti možeš i bolje od onog ali takav si utisak ostavio ...
Ave i tebi, prvo tema je zeznuta i nezahvalna jer rastavlja horoskop na puzle. Ako je zamisljena kao neka vrsta obuke, onda je to ok. Ali ja vidim da joj /Stormi/ postavljaju pitanja u vezi nekog aspekta iz natalnog horoskopa i to je onda "igra bez prestanka" i na to sam reagovao.
Pa to ti je kao da na fudbalskom stadionu pratis samo loptu, a ne gledas kako se pomeraju ostali igraci na terenu.

Back