PLANETE PO KUCAMA...

Pa u 9. imam Sunce,sto je kao dobro za studiranje,moze se reci da je istina,zavrsavam sve u roku bez mnogo muke.Navodno je dobar aspekt i za putovanja,a to me bas zanima.
Sun Squar Jupiter
Sun Opposition Saturn
Merkur mi je u 8,sto pokazuje interesovanja za misticno,religiju,nadzemaljsko,sto je isto istina u mom slucaju,stvarno me zanima psihologija,parapsihologija,religija,samospoznaja...
Mercury Quincunx Saturn
Mercury Trine Neptune
Mercury Opposition Pluto
Ako imas vremena,volela bi da mi pojasnis i ove aspekte.
Hvala ti puno u svakom slucaju.

StoRmyGirl:
Da shvati ozbiljno!?
Recimo da osoba koja ima Mesec u 8oj kutji bi
trebalo da se pripazi u pogledu takvih nesretja,
a shto se same smrti tiche..
Da nekoga plashi pricha o tome,
ne bi se valjda interesovao bash za 8. kutju.

Recimo da osoba pre nego što pripazi na nešto (a naročito pre nego što se dobrano istripuje), treba malo dublje da proanalizira svoje VIII polje i sve u vezi s njim. ;) Naravno da svi treba da pazimo na sve ne bi li ostali u životu, ali šta je realno moguće sigurno neće biti opisano samo tim Mesecom u VIII ili nekom drugom planetom tu.

nina_bg:
Ja imam i Merkur i Veneru u VIII! Lep kraj me ceka,nema sta....
Jel moze neko da mi kaze sta predstavlja Mars u blizancima? U sextilu sa Venerom,trigonu sa Jupiterom,opoziciji sa Uranom i kvadratu sa Ascedentom....
pozdrav svima
Pa i ceka te najverovatnije, u pravom smislu te reci, plus sa Venerom u osmoj poziveces duze od kornjace sa Galapagosa. Sto se tice drugog pitanja, najverovatnije da ces upadati u nezgodne i mozda opasnije situacije, ali onda na snagu stupaju aspekti sa Jupiterom i Venerom, koji ce te vaditi iz istih.

Elle_77:
Recimo da osoba pre nego što pripazi na nešto (a naročito pre nego što se dobrano istripuje), treba malo dublje da proanalizira svoje VIII polje i sve u vezi s njim. ;) Naravno da svi treba da pazimo na sve ne bi li ostali u životu, ali šta je realno moguće sigurno neće biti opisano samo tim Mesecom u VIII ili nekom drugom planetom tu.
Ma samo Djavo zna sta je realno moguce. Niko ne moze da me ubedi da su osobe koje ginu u bombardovanjima i slicnim masovnim situacijama imale los licni horoskop na taj dan. Mnogo zavisi od horoskopa same zemlje u kojoj zivis. Al' 'ajde, gledamo kao obicne, mirne dane bez ratova, pa potrebno je i za tu osmu kucu da bi "proradila" da se i ostale "maligne" planete nacrtaju na nezgodnim mestima. I Mile Dupor je najbolje odgovorio na to napisavsi "Smrt-redovna u svakom horoskopu" :D

Pontije Pilat:
Ma samo Djavo zna sta je realno moguce. Niko ne moze da me ubedi da su osobe koje ginu u bombardovanjima i slicnim masovnim situacijama imale los licni horoskop na taj dan. Mnogo zavisi od horoskopa same zemlje u kojoj zivis. Al' 'ajde, gledamo kao obicne, mirne dane bez ratova, pa potrebno je i za tu osmu kucu da bi "proradila" da se i ostale "maligne" planete nacrtaju na nezgodnim mestima. I Mile Dupor je najbolje odgovorio na to napisavsi "Smrt-redovna u svakom horoskopu" :D

... rekla bih da prvenstveno zavisi od natalnog horoskopa. A to nigde nisi pomenuo.
Posle ide sve ostalo - "loš lični horoskop" za taj dan, horoskop zemlje ... pa se tumači u nekom kontekstu.

To o čemu ti pričaš ne znam koliko pogađa suštinu i koliko ima veze samo s ovom temom (smrti i nesreća tj simbolikom VIII polja) - upravo tako, potrebno je nešto da bi ta VIII kuća proradila i da se "maligne" planete nacrtaju na nezgodnim mestima - ali šta će to "nacrtavanje" doneti zavisi prvenstveno od položaja u natalu, a ne od samog "nacrtavanja". U svakom momentu neko umre i neko se rodi, neko dobije nasledstvo a neko moždani udar - to nije i ne može biti samo do tranzita i sl. nego prvo do njegovog natala i VIII polja.

StoRmyGirl:
Merkur u VIII kući
Svesnost i budnost pred smrt. Ovde i reči mogu ubiti. Uvek je uključen faktor odluke, pa osoba može doneti pogrešan zaključak koji bi je odveo u smrt. Osoba trguje sa smrću, pa u dobrom aspektu ima mogućnost da pravilno proceni opasnost i da se od nje skloni. Inače, život završava sa knjigom, a pod jako dobrim aspektima, u trenutku smrti doživljava i svoju samospoznaju.

Venera u VIII kući

Smrt je lepa i u lepom okruženju. Venera čini smrt više udobnom, a jako jako retko – nasilnom.

Hvala Bogu da mi je Pluton u Skorpiji u prvoj i da ima sooper aspekte ... i Mars u sestoj u ovnu ... 8) :-o :o

Btw, i sve je ovo jako nezgodno za odgovor. Horoskop se gleda kao celina, ako izvucete samo pitanja na kasicicu, mnogo toga je nepotpuno i van konteksta, a moze dati i mnogo iskrivljenu sliku. Stormi se trudi da vam pomogne, ali stvarno je mnogo zeznuto gledati samo par aspekata, a zanemariti ostalo. Prema tome, potrudite se da joj date sto je vise moguce detaljnijih podataka.

Elle_77:
... rekla bih da prvenstveno zavisi od natalnog horoskopa. A to nigde nisi pomenuo.
Posle ide sve ostalo - "loš lični horoskop" za taj dan, horoskop zemlje ... pa se tumači u nekom kontekstu.

To o čemu ti pričaš ne znam koliko pogađa suštinu i koliko ima veze samo s ovom temom (smrti i nesreća tj simbolikom VIII polja) - upravo tako, potrebno je nešto da bi ta VIII kuća proradila i da se "maligne" planete nacrtaju na nezgodnim mestima - ali šta će to "nacrtavanje" doneti zavisi prvenstveno od položaja u natalu, a ne od samog "nacrtavanja". U svakom momentu neko umre i neko se rodi, neko dobije nasledstvo a neko moždani udar - to nije i ne može biti samo do tranzita i sl. nego prvo do njegovog natala i VIII polja. A posle do svega ostalog...
Pre nego sto nastavis sa mudrovanjem, spusti kursor malo nize, pa pogledaj sta sam napisao u vezi natalnog. ;-)

Izvini, nisam kritikovala niti mudrovala, već sam prokomentarisala onako kako je napisano.
Osim ako ne misliš da sam vidovita pa da znam koliko znaš, i šta ćeš napisati u trećem postu niže. :grin:

Elle_77:
Izvini, nisam kritikovala niti mudrovala, već sam prokomentarisala onako kako je napisano.
Osim ako ne misliš da sam vidovita pa da znam koliko znaš, i šta ćeš napisati u trećem postu niže. :grin:
Ali onda se ne zaleci. Ok, i ja mozda malo prebrzo reagujem. Natalnu nije potrebno ni pominjati, podrazumeva se jer od nje i polazimo. Zato sam im i napisao da ne traze od Stormi na kasicicu, i da se horoskop gleda kao celina.

Natalnu nije potrebno ni pominjati, podrazumeva se jer od nje i polazimo. Zato sam im i napisao da ne traze od Stormi na kasicicu, i da se horoskop gleda kao celina.

Ma izbacivala sam ja natalnu,niko nece ni da je pogleda.Mislila sam da je bolje da pitam nesto konkretno i izbacim aspekte vezane za to pitanje,da ne zamaram puno ljude koji mi izadju u susret.

Pontije Pilat:
Natalnu nije potrebno ni pominjati, podrazumeva se jer od nje i polazimo. Zato sam im i napisao da ne traze od Stormi na kasicicu, i da se horoskop gleda kao celina.
Na Krstarici smo, forumu Astrologija. SVE je potrebno pominjati, jer se NIŠTA ne podrazumeva.
Osim da su Bikovi bolji u krevetu od Blizanaca, recimo :lol:

Back