VIRGINIJA
Iskusan
- Poruka
- 6.438
beba_toronto:Trebam da se vidim s ovim tipom, ali sad sam se uplasila![]()
Pa ti si looda,ako toliko verujesh natalnoj karti,...
Pa zaboga nece te izmasakrirati na sastanku,zbog plutona u 8 kuci,.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
beba_toronto:Trebam da se vidim s ovim tipom, ali sad sam se uplasila![]()
Ма пусти Chiron, нема то везе са астрологијом. Неки воле да бацају прашину у очи људима, па уводе којекакве астероиде да би прикрили незнање.VIRGINIJA:Ajde neka neko neshto kaze za Chiron
Astral-Blade:Ма пусти Chiron, нема то везе са астрологијом. Неки воле да бацају прашину у очи људима, па уводе којекакве астероиде да би прикрили незнање.
@Karmina, то је Северни месечев чвор
Није, то је заправо један астероид у појасу између Сатурна и Урана и има пречник од свега 160км, а планете су знамо далеко веће и што је још битније имају стабилну орбиту за разлику од Chirona. Њега помињу само у астролошким "таблоидима", али у озбиљној литератури и текстовима нико се тиме не бави.VIRGINIJA:Zar to nije planeta?
I za nju sam cula da kad se nalazi u poslednjoj kuci moze da pokazuje psihichke promene(tj.preterano mrachne misli,ili tako neshto...),,....Da li to u opshte ima veze sa istinom?
Voleo bih da mi kazete o mom horoskopu,rodjen sam 18.11.1982.god. u Smederevskoj Palanci u 03.45 ujutru,zaista cu vam biti zahvalan.sevilja:`Pa nemoj da brines,rekla sam na samom pocetku da je to sve uopsteno...celokupna slika se sklapa na osnovu svih aspekata.....npr. ja imam u cetvrtoj citavu bulumentu losih planeta,npr. konjukcija Marsa,Saturna i Plutona...po tome bih trebala da imam haos u kuci,ali ostali aspekti su super,tako da te planete daju samo nesto kao,recimo,neslaganje na generacijskoj osnovi(sto je jelte sasvim uobicajena pojava)....inace,imamo slicnu tj. identicnu poziciju Sunca i Merkura(moj je na izlasku iz devete)...to je super za karijeru...![]()
Astral-Blade:Није, то је заправо један астероид у појасу између Сатурна и Урана и има пречник од свега 160км, а планете су знамо далеко веће и што је још битније имају стабилну орбиту за разлику од Chirona. Њега помињу само у астролошким "таблоидима", али у озбиљној литератури и текстовима нико се тиме не бави.
Нема те дуже време и одмах си нашла да делиш савете и мудрујеш. Ајде реци којим знаком влада Хирон, па те неко можда и схвати озбиљно. Иначе, ако дотични астероид има иоле утицаја, како то да га у својим књигама и текстовима многи познати астролози никад не помињу, између осталих и један Горан Милекић? Искрено, мени то све делује као турбо-фолк астрологија, мислим на којекакве астероиде и слично.Elle_77::shock: :shock: :shock:
Preporučujem da vrlo ozbiljno proučiš neku ozbiljniju literaturu od pomenutih tabloida (... a kad je pa tamo bilo reči o pravoj astrologiji ... ?!) pa da se onda drzneš da, slobodno mogu da kažem, lupiš ovako nešto.
O Kironu su pisane knjige i reći ovako nešto je više od neozbiljnog.
Ако ћемо поштено, ни твој тон није био много бољи. А за Хирон би ме разуверили само неки конкретни примери из праксе, мада искрено не видим логику нити принцип по коме би један астероид са пречником од мизерних 160км и нестабилном орбитом и који ће за пар хиљада година нестати из нашег Соларног система могао деловати на човека?Elle_77:Ne delim savete i ne mudrujem - astrologija se ne završava sa 10 osnovnih nebeskih tela i 12 vrhova kuća.
Ne znam odakle ti ta ideja.
To što Milekić nije pisao o tome ne znači zaista ništa, i stvarno nema potrebe da se napadamo i vređamo ... Ja nisam rekla da je Hiron važniji od Meseca, Sunca ili Asc-a.
Samo sam rekla da jeste jedan od faktora koji se uzima u obzir.
Kao i Lilit, kao i arapske tačke, kao i još mnogo toga ...
Valjda postoji neka hijerarhija ...
A i ako ti nisi upoznat sa literaturom na tu temu, ni to nije razlog za ovakav ton ...
Па навео сам разлоге. Ниједан познатији астролог га не помиње у својим књигама или текстовима, затим они астрономски подаци које сам навео и можда више од свега: "А која то област живота није покривена са 10 планета и 12 знакова и поља, укључујући степене. Ту су још и чворови, а све ово остало попут Лилит, арапских тачака и слично је или веома дубиозно или више него мизерног утицаја. Све то дође као згодно оправдање кад не знају да се протумаче оне праве, примарне ствари.Elle_77:Ako ga nisi proučavao i bolje se upoznao s tom tematikom stvarno ne znam kako možeš tvrditi da je njegov uticaj mizeran ili ne.
Ja samo koristim tvoje argumente koje si x puta do sada upotrebljavao u sličnim situacijama![]()
Zaista, kako ?
Elle_77:O Kironu se može pročitati štošta i na netu - uvek se pozivaš na neke linkove a sad je nekako taj argument izostao :-D
A ako ćemo o literaturi - samo ja znam za dve knjige koje su posvećene samo njegovom uticaju, pa daleko od toga da o tome nema šta da se kaže.
Lilit, čvorovi i ostalo pomenuto svakako nije dubiozno a još manje mizernog uticaja - to što nisu baš najprimarniji faktori u tumačenju natala nikako nije razlog da se nešto okarakteriše kao dubiozno.
Hiron je asteriod čiji se uticaj uglavnom vezuje za dve osnovne stvari - pod jedan to je tačka u natalu gde smo najranjiviji, mesto povreda i sl. (psiholoških, pa i fizičkih pod određenim okolnostima), a pod dva vezuje se za isceljenje.
Naglašen je kod iscelitelja, ljudi koji se bave takvim i sličnim profesijama, a u natalu pojedinca njegov položaj može da ukaže na nečiju slabu tačku.
Па јес, онај ко не примећује Сунце и не уме да га изолује, тај мора да "мудрује" и бави се којекаквим астероидима, арапским тачкама, тамном страном Месеца и осталом егзотиком, где све може да бидне, а и не мора. Него, постави ту карту са Хироном на АСЦ да видимо те "слабе тачке (шта год то значило) и моћ исцелитељства"krinka:covek valjda nije imao prilike da vidi "oci u oci" nekoga ko ima Kirona na Asc - ne bi inace pisao ovakve stvari - mizernog uticaja, dubiozno... pa tu ubraja i Lilith i Arapske tacke![]()
no, mozda je to previse "dubiozno" za nekoga ko se bavi samo suncevim znacima :wink: