mira gugić
Početnik
- Poruka
- 16
Kako bi tumacili mars u ovnu u prvom polju? Asc deli prvo polje ribe i ovna,u ribama nema nijedne planete a u ovnu je mars na 4 stepenu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako bi tumacili mars u ovnu u prvom polju? Asc deli prvo polje ribe i ovna,u ribama nema nijedne planete a u ovnu je mars na 4 stepenu

Asc je u ribama na 2 stepenu riba pocinje i zavrsava se u ovnu gde je mars na 4 stepenu ovna,ribe i ovan dele 1 kucu natala![]()
Opet se igramo nagađanja i delovanja intuicije.Možda ima nekih mogućnosti na nebu ali kao da nisu (dobre) za mene...nije to to, if you know what I mean. Misliš da se distanciram od ženskih osoba? Da se posvetim poslovnom planu?
Što se oca tiče to je odavno završeno, to je jedna od stvari u životu koje ću održati, makar išao i protiv sebe, do kraja. Logiku sam odavno vidio, sve to razumio i obradio...stavio tačku i nema mijenjanja, bez obzira na posledice.Baš to.
A sa ocem neće nikada biti tog distanciranja jer što više vremena bude prolazilo, kada budeš u 30im, uvidećeš da su neke stvari imale logike. Tebi je Saturn poprilično ispoljen i bitan, a on funkcioniše bolje nakon 28me godine.
Ako i dalje možeš, posveti se učenju. Ja bih to izdvojio kao primarnu stvar za tvoje godine.
Pozdrav
Ovo je mart '96 između prvog i drugog. Recimo 2 mart, 1 ujutru. Nisam siguran da ti je vreme tačno, nekih desetak minuta je off.

Vrijeme je uzeto sa izvoda iz matične knjige rodjenih, ne znam jesu li te babice tamo ili ko god, ofrlje upisivali. Ako nije problem da malo obrazložiš ono što si napisao a ja pripitao...ako je problem, i to je okej.To nije rektifikacija, već konstatujem da je sigurno uzeo odokativno vreme. Za ozbiljna tumačenja karte neka ide kod astrologa, forumi nisu za to i to je opšte poznato.
ovo, i da li se sestre mogu tumačiti kao braća? Ili baš sestre, pa makar dalje...@N3Wz na šta misliš sa 'potpuno ograditi od emotivnog naboja/bola'?
Naglasio sam ti da revidiraš za dva dana situaciju i razumećeš šta sam napisao jer ti je sada opozicija Meseca i neće ti biti najjasnije šta se dešava.

Zbunio sam te potpuno jer sam žurio... Koliko si me samo nasmejao sad. Svaka ti čast.
To traje u narednih godinu i po dana. Da li ih imaš, da li ih nemaš, nebitno je, ne poznajem te, gledam ti kartu i vidim ono što vidim i što se ističe u karti
Da imaš decu, rekao bih ti da povedeš računa o kćerci.

Ne mogu 2 godine da bježim od ženskih News, ali ako budem neuspješan - to je okej. I taj eventualni bol je najbolji učitelj.Ili, ako ideš da se upoznaš s devojkom nekom, nemoj voditi i kucu. Možeš i tako da gledaš.
veeeruj mi.