QueenOfTheWorld
Zainteresovan član
- Poruka
- 254
Moze neko da mi objasni sta se znaci kada neko ima lilit na asc,ili mars na asc znaci da se nalazi u prvom polju ili je istog stepena kao asc molim za pomoc 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Moze neko da mi objasni sta se znaci kada neko ima lilit na asc,ili mars na asc znaci da se nalazi u prvom polju ili je istog stepena kao asc molim za pomoc![]()
kako da vidim da li je neka planeta na asc uopste
ahaa shvatila sam hvala vam puno znaci ako je u prvom polju neka planeta i konjukcija hvala vam obema <3

Ja imam Plutona na ascedentu.![]()

Da li planeta koja je u prvom polju moze da gradi konjukciju sa drugim poljem i da bude planeta na ASC ? hehh ako me neko razume![]()
![]()
A ako je planeta odmaknuta od druge kuce 3' , ona se racuna kao da je u prvoj kuci ?

Aha, sad mi je jasno , hvalaA ako je planeta odmaknuta od druge kuce 3' , ona se racuna kao da je u prvoj kuci ?
![]()
![]()
mada ovo je komplikovano 

Ja inace gledam samo svoju kartu i pokusavam da razjasnim ( radila sam je kod jednog divnog astrologa, ali sam izgubila papire gde sam zapisivala beleske )
Nije mi bilo jasno posto je moj mesec na 28' i 50 i nekom minutu raka, u 11 kuci, da li se on racuna kao lav ili rak ? Ali razumela sam da on gubi osobine raka i pocinje lav 

Stvarno si mi lepo objasnila i puno sam ti zahvalna na ovome, razumela samJa inace gledam samo svoju kartu i pokusavam da razjasnim ( radila sam je kod jednog divnog astrologa, ali sam izgubila papire gde sam zapisivala beleske )
Nije mi bilo jasno posto je moj mesec na 28' i 50 i nekom minutu raka, u 11 kuci, da li se on racuna kao lav ili rak ? Ali razumela sam da on gubi osobine raka i pocinje lav
![]()

Slazem se za to sto si napisala za stepene