Planetarijum

i meni
Mada svi tvrde suprotno
Jedino što ovi pozitivci lakše hendluju bedake
Ne znam otkuda ljudima potreba da to tvrde...valjda je to neka potreba da veruju da od njihovih misli sve zavisi. A i danas je to veliki biznis. Trpaju i neku kvantnu fiziku da bi na pseudonaučni način objasnili kako kreiramo svoju stvarnost mislima. A meni se dešavalo da kad sam jako negativan po pitanju nekog ishoda desi mi se pozitivno...i obrnuto.

Ne znam otkuda ljudima potreba da to tvrde...valjda je to neka potreba da veruju da od njihovih misli sve zavisi. A i danas je to veliki biznis. Trpaju i neku kvantnu fiziku da bi na pseudonaučni način objasnili kako kreiramo svoju stvarnost mislima. A meni se dešavalo da kad sam jako negativan po pitanju nekog ishoda desi mi se pozitivno...i obrnuto.
isto potpuno

Priča je mnooooogo komplikovanija od ovoga i ne može se pojednostaviti pa ne bih ulazila u to sada i ovde.

Koga zanima svakako može time da se pozabavi, stvarno nisam od onih koji idu i sektaše okolo šireći neke ideje.

Ne tvrdim, prenosim, stvarno mi nije namera da namećem bilo kome bilo šta.

Priča je mnooooogo komplikovanija od ovoga i ne može se pojednostaviti pa ne bih ulazila u to sada i ovde.

Koga zanima svakako može time da se pozabavi, stvarno nisam od onih koji idu i sektaše okolo šireći neke ideje.

Ne tvrdim, prenosim, stvarno mi nije namera da namećem bilo kome bilo šta.
Ok, ali mi nije jasno na šta se tačno odnosi ta kompleksnost teme. Ono na šta sam do sada nailazio je većinom kombinacija priča o snazi pozitivnih misli i kvantnoj fizici i česticama koje se kreću drugačije od zavisnosti od posmatrača ( ima li šta komplikovanije od toga ). Ali opet ne vidim vezu između toga i tzv. vorteksa kojim privlačiš pozitivne događaje u život.
A na to bih dodao da smatram da je životni tok karmički uobličen tako da ako ti nešto nije dato nećeš imati koliko god radio na sebi.

Back